Slider

Meidän kodin joulusisustus

5.12.2018

Tähän aikaan vuodesta tekee mieli loihtia kotiin lämmin hämyinen tunnelma ja vaan fiilistellä sohvan nurkassa jouluvalojen ja kynttilöiden luomaa tunnelmaa. Joulu saa ainakin mut ihastumaan punaiseen ja taikomaan kodin sisustukseen ihania pikkuyksityiskohtia. Ajattelinkin esitellä teille, että millanen joulukoti meillä onkaan tänä vuonna. Ja oi kyllä, joulusisustus pitää laittaa ajoissa kuntoon, että siitä ehtii nauttimaan tarpeeksi pitkän ajan täysin siemauksin.

kodin joulusisustus blogi 1 
Vuodenaikojen vaihtelu näkyy meillä ainakin tässä valotaulussa. Vaikka toisinaan joku hyvän kevään tervehdys saattaa unohtua vielä koko kesäkuuks näkyville... Been there, done that... Viime jouluna meillä tais olla ihan vaan joku hyvän joulun toivotus tässä, mutta tänä vuonna tekstiks valikoitui "Oh deer, it is xmas".

kodin joulusisustus blogi 9 
Valoja meillä on ripusteltuna ympäri kotia yllin kyllin. Kaikki oon laittanut toimimaan ajastimella, sillä öisin ei vaan uni tuu liiassa valossa ja taitaa olla ihan turvallistakin sammuttaa valot yöks. Päivisin valot saa palaa niin paljon kuin sielu sietää ja ainakin viimepäivien valon määrä ulkona on ollut sitä luokkaa, että sitä ei juurikaan sisälle asti riitä. Jouluvalot tuokin sisälle sitä kaivattua valoa kauniissa muodossa.

joulukoti1  
Meillä pääsävynä joulun sisustuksessa on kulta ja punainen tänä vuonna, joten totta kai samat värit eksyi myös kuuseen. Arvatkaapa vaan laitoinko ekana hopeisia koristeita kuuseen. Sittenpä menin parin päivän päästä toteamaan, että vaihdetaanpas hopea kultaan. Vissiin joku jouluhulluuden paha merkki... Kuusen alla olevat paketit ei muuten oo joululahjoja, vaan mun Eetulle taikoma joulukalenteri!

TV-tasolla meillä on pari tuoksukynttilää, ihan mielettömän ihana koristeporo sekä Ikeasta hankittu kynttelikkö, joka toimii kätevästi joulun aikaan adventtikynttelikkönä!

kodin joulusisustus blogi 12

Sohvatyynyjen sekaan on myös eksynyt punaista. Kirkkaanpunanen on mulle ehkä vähän vieras sävy, mutta ihana tumman- ja viininpunainen kelpaa aina!

kodin joulusisustus blogi 5

H&M homen katalasta maailmasta (joo paha paikka, sieltä ei pääse ikinä tyhjin käsin pois) hankin meille isot kupit aamukahvia ja glökihetkiä varten. Tykkään näistä ihan mielettömästi, sillä näissä on ripaus joulua, mutta ei kuitenkaan niin paljon, etteikö näitä vois käyttää ympäri vuoden.

kodin joulusisustus blogi 14 
Makkarissa vauvanvaatelipaston päällä on mun oma kalenterinurkkaus. Lumenen joulukalenteri on muuten osottautunut nyt jo ihan nappiostokseks. Kiinnostaisko teitä jossain vaiheessa nähdä tarkemmin, mitä luukuista on paljastunut? 
 joulukoti2 
Kynttilöitä meillä on myös ympäri kotia. Niin ihania tunnelmanluojia!

kodin joulusisustus blogi 16 
Makkariin oon kaikessa yksinkertaisuudessaan (mun joulukalentereiden lisäks) laittanut vaan jouluaiheisen koristetyynyn niin meidän kuin vauvankin sänkyyn. Niin ja löytyypä meiltä ikkunasta ihana paperinen joulutähti. Pieniä asioita, joilla saa jo kummasti joulun tuntua aikaan. 

kodin joulusisustus blogi 8 
En vois olla tyytyväisempi meidän tän hetken joulusisustukseen. Kotio on niin ihana tulla, kun vastassa on pieni joulun ihmemaa. 

kodin joulusisustus blogi 13

Joko teillä on joulusisustusta laitettuna? 

P.S. Enää 19 yötä jouluun! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright