Slider

Kirppislöytöjä vauvalle

23.9.2018

Mä oon ollut todella positiivisesti yllättynyt sen suhteen, miten paljon ja miten hyviä juttuja vauvoille löytyy kirppareilta. Aiemmin en oo juurikaan kirppistellessä ees kiinnittänyt huomiota mihinkään muuhun kuin naistenvaatteisiin ja vaatteita ittelleni kirppistellessä kirpputoreista on ollut vähän njääh-fiilis. Ei niiltä oikein oo tahtonut löytyä mitään, mutta vauvanvaatteiden suhteen kirpparit on oikeita aarrearkkuja. Halusinkin tulla siis esittelemään muutamia kivoimpia löytöjä. 

kirppislöytöjä vauvalle 4 
Mä en varmaan tiedä ketään, joka ei tykkäis Newbien vaatteista. Kaikessa kokonaisuudessaan ne on ihan mielettömän ihania: värit ja kuosit on just eikä melkein mun mieleen näissä ja tekis mieli melkeinpä hamstrata Kappahlissa käydessä useampiakin Newbien juttuja kotiin. Onneks näitä löytyy myös kirppareilta tooosi hyvin.

Oikealla olevia pöksyjä olin jo aiemmin katsellut liikkeessä, mutta en ollut raaskinut ostaa. Aika onnenpäivä oli siis siinä vaiheessa, kun noihin törmäsin kirpparilla! Newbien raidallinen kietasubody on myös ihana perusvaate vauvalle ja vasemman puoliset mäyräpökät on kuosiltaan kivat. Hintaakaan näillä ei millään ainakaan paria euroa enempää ollut.

kirppislöytöjä vauvalle 6  
Marimekon klassinen raitakuosinen body oli myös huippulöydös ja tälle tulee ehdottomasti löytymään käyttöä!

kirppislöytöjä vauvalle 3 
Kaikki paksummat vauvojen vaatteet tuntuu olevan tosi kalliita vaatekaupoissa ja tuntuu hassulta maksaa pienestä vaatekappaleesta, joka kuitenkin tulee käyttöön ihan vaan hetkeks pariakymppiä. Tästä mielettömän söpöstä nallekorvin varustetusta takista maksoin muistaakseni kaks tai kolme euroa, enkä ees halua tietää paljon tää alunperin h&m:llä on maksanut. Luultavasti vähintään 15 euroa eli ihan hyvä säästö siis. 

kirppislöytöjä vauvalle 5  
Lindexin bodyn ja yökkärin täysin samassa kuosissa bongasin yhden kirppisreissun aikana kahdesta eri pöydästä. Kankaat yökkärissä ja bodyssa on eri tuntuiset samasta kuosista huolimatta, mutta ainakin bodyn kangas on niin pehmeää, että en voi muuta kuin ihmetellä. Kertonee jotain käytetyn vaatteen laadusta, jos se tuntuu ihan uutukaisen pehmeältä jopa käytettynä. Ja kattokaa nyt noita siilejä, miten sulosia!

kirppislöytöjä vauvalle 1 
Olin h&m:n sivulla ihastellut näitä samaisia tossuja, mutta käytännöllisyys vähän mietitytti. Kun törmäsin näihin kipparilla parin euron hintaan, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että ostanko vai enkö. Onneks kirppistellessä ei suuria menetä, vaikka tuote ei loppupeleissä se käytönnöllisin sitten oliskaan. Ja käytännöllisyydestä viis näiden tossujen kohdalla, sillä nää menee sitten vaikka superihanana koristeena lipaston päällä!

kirppislöytöjä vauvalle 7  
Vielä jotain Newbieltä! Jos jotain voisin vauvan vaatteissa hehkuttaa, niin kuosit ja kuviot! Ei aikuisten vaatteista löydä söpöjä pesukarhuja. Tää Newbien yökkäri aiheutti  ultimaattisen rakastumisen saman tien. Niin ihana!

kirppislöytöjä vauvalle 2 
Näitä nallehaalareita olin myös ihastellut netissä monenkin eri nettikaupan sivulla, mutta noh, kun ei vaan huvittanut laittaa pariakymppiä rahaa vaatteeseen, jonka käytännöllisyydestä en menis takuuseen. Onneks näitä tuntuu olevan kirpparit pullollaan ja tän kannoin kassan kautta kotiin vain kolme euroa köyhempänä.

Ette arvaakaan miten monta kertaa mä oon heti aamusta kiertänyt kirpparit läpi ja sitten siirtynyt vaatekaupoille shoppailemaan. Kummasti säästyy eurot kaupoissa, kun kirppistelyn jälkeen ne vaatekauppojen hinnat tuntuu melko suurilta... Kirppareilta oon bongannut tosi paljon edullisesti esimerkiks ihan peruskietasubodyja sekä pöksyjä, jotka on vieläpä lähes uuden verosia. Vaikka kieltämättä on kiva hankkia jotain ihan uuttakin, mutta ei tulis mieleenkään hankkia ihan kaikkea uutena, kun kirpparit on pullollaan ihan huipputuotteita. Musta on ainakin viime aikoina kuoriutunut kunnon kirppistelijä!

Miten on, shoppailetteko tekin mielelläni kirppiksellä vai pitääkö kaikki saada uutena?

4 kommenttia:

 1. Täällä ihan sama homma, aiemmin en oo oikeen löytänyt kirppareilta itelle mitään, mutta nyt joulukuun tulokkaalle sieltä tarttuu joka kerta jotain mukaan! Musta on melkein kuoriutunut kunnon kirpparihullu :D mut ihan mahtavaa, miten hyviä löytöjä sieltä voi tehä ja ennen kaikkea säästää hurjasti rahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ihan mielenkiintosta laskee, montako kymmentä tai jopa sataa euroa sitä säästöä tulee, kun tekee ostoksia kirpparilta! :D

   Poista
 2. Täällä toinen kirppishaukka hei! :D Ostan lähes kaikki lastenvaatteet kirppikseltä ja niissä saa kyllä säästettyä paljon, kun ei kaikkia tarvitse uutena ostaa. :) Ainakin tosiaan Seinäjoella on hyvä tarjonta vaatteita (jos vaan jaksaa aktiivisesti kierrellä) ja välillä käyn Lapualla Sakura kirppiksellä ja Vaasassa Combossa ja Comboliinassa. :) Ihania löytöjä oot tehnyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Seinäjoella on onneks kirppisten suhteen hyvä tilanne ja niiltä onneks löytyy hyvänä päivänä vaikka mitä kivaa. :) Ja pitäispä ehkä harkita, jos joskus jaksais lähteä tonne Lapualle tai jopa Vaasaan asti kirppistelemään. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright