Slider

Kuulumisia kännykän uumenista

26.3.2018

Siis musta tuntuu, että oon ihan älyttömän huono ottamaan kuvia puhelimella. Mä en oo vaan niitä ihmisiä, jotka tarttuu joka hetkellä tallentamaan kuvia kännykän muistiin. Mä rakastan valokuvaamista ja hetkien tallentamista, mutta silti mä myös rakastan sitä, että keskityn oikeasti asiaan, enkä mieti sitä, että onko kuvakulma nyt oikea. Jotain räpsyjä kännykän muistiin on silti päässyt kertymään ja halusin tulla jakamaan teillekin näitä harvoja kuvia, joita mun kännykkään on päätynyt. Ehkä musta kuitenkin tulee vielä jonakin päivänä vähän aktiivisempi puhelinkuvien suhteen, sillä niitä on ihan älyttömän hauska selata jälkeenpäin!

Untitled 
1. Yks tän hetken lemppariasuista. Pystyraidat ja nahkahame on vaan niin törkee hyvä yhdistelmä. Ehdottomasti yks tän kevään lempiasuista. 

2. Toinen tän kevään lemppareista on kukat. Jos mä ennen olin ihminen, joka käytti vaan mustia sukkia, niin nyt mä oon rakastunut jopa kukkakuosisiin sukkiin! 

3. Niin ja niitä kukkiahan pitää aina löytyä myös maljakosta. Niin kauniita! 

4. Ihana sininen taivas, aurinkoinen keli ja valkea maa. Tosin nyt jo toivon niin paljon, että kaikki valkosuus katois jonnekin huitsiin ja tilalle tulis vehreys. 

Untitled  
1. Yks mun lempparihuonekasveista on ehdottomasti tämä eli peikonlehti! Tunnetaan meillä myös tuttavallisemmin ihan vaan nimellä Peikko.

2. Raidat on kyllä yks ehdoton lempparijuttu nyt ja aina!

3. Kevättä sisustukseen! Toi valotaulu on osottautunut todella kivaks pieneks yksityiskohdaks sisustuksessa.

4. Eetu osti mulle mun elämän ekan Mignon-munan tai ainakaan en koskaan muista maistaneeni sellasta. Ei ehkä niin hyvää kuin odotin, mutta hyvää kuitenkin! 

Untitled

1. Ihanuuden testailua. Kauniimpaa luomiväripalettia saa meinaa hakea. Googlatkaapa vaikka Too Faced Chocolate Gold. Niin nätti!

2. Yösyöttö lukeutuu mun lempparikirjoihin, joten odotukset elokuvaa kohtaan oli aika korkeat. Ilmeisesti vähän liiankin korkeat, sillä leffa oli vähän pettymys. Kirjat vaan tuppaa olemaan aina niin paljon parempia. 

3. Mä tykkään tästä seinästä meidän makkarissa, MUTTA tohon seinään ei vaan suostu uppoamaan taulukoukut, joten oon kiinnitellyt noi seinään tauluteipillä. Arvatkaapa vaan montako kertaa oon heränny siihen, että taulu tippuu seinältä alas...

4. Toi pinkki karvatyyny tuolla pään alla! ♥ Niin täydellinen!

Ihanaa alkuviikkoa jokaiselle! ♥

2 kommenttia:

  1. Apua kuinka ihana luomiväripaletti ♥ Mistä oot ostanut sen? :-)

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright