Slider

2 x Koukuttava kirja

8.3.2018

Tiiättekö sen fiiliksen, kun tartutte uuteen kirjaan ja jo heti ekojen sivujen aikana tulee sellanen tunne, että tää on todellakin aidosti hyvä. Tätä käy harvoin. Siis todella todella todella harvoin ainakin mulle. Viime aikoina ei pahemmin oo tullut vastaan heti alusta alkaen mukaansatempaavia kirjoja, ennen kuin nyt. Vieläpä kaksin kappalein. Päätinpä tulla jakamaan nää pari kirjaa myös teillekin. 

lukuvinkit kevääseen 1 mirror mirror blogi

Mirror Mirror - Cara Levigne

Tästä kirjasta kiinnostuin alunperin ihan vaan kirjoittajan vuoksi ja tykkään tosta kannesta mielettömästi. Kirja kertoo neljästä keskenään täysin erilaisesta nuoresta, jotka bändi tuo yhteen. Sitten yksi heistä löydetään joesta tosi pahassa kunnossa ja hänen uskotaan yrittäneen itsemurhaa. Mikään asia ei tunnu olevan niin kuin näyttää. Mä rakastan tälläsiä ns. teinikirjoja. Tää kirja on hyvinkin samaistuttava ja koukuttava, joten jo ensimmäisten sivujen aikana tuli sellanen pakko lukea vaan koko ajan eteenpäin -fiilis. Kirja myös sijoittuu mun ihan ykköslempparikaupunkiin eli Lontooseen, joten senkin puolesta peukut tälle.

lukuvinkit kevääseen blogi 3 mirror mirror blogi2 viis veisaamisen elämänmullistava taika blogi 
Viis veisaamisen elämänmullistava taika - Sarah Knight

Self-help -kirjoja on ajoittain kiva lukea, mutta ainakin mun mielestä niitä on usein melko puuduttava kahlata läpi. Tää on puolestaan sisällöltään ja kirjoitusasultaan ihan huikee. Viis veisaamisen elämänmullistava taika opettaa, miten karsia elämästä turhia asioita, jotka eivät tuota iloa ja auttaa keskittymään enemmän niihin asioihin, jotka todella tekee onnelliseksi. Kirja myös opettaa, miten olla piittaamatta muiden mielipiteistä. Mä tykkään sisällöltään tästä self help -opuksesta paljon ja kerrontatapa tässä on jotenkin todella rento ja mukaansatempaava. Todellakin voin siis suositella tätä - tää on myös tosi helppolukuinen niille, jotka eivät aiemmin ole self help:iä lukeneet juurikaan. 


lukuvinkit kevääseen 2 
Mulla on tavotteena ennen nukkumaan menoa tarttua puhelimen sijaan kirjaan. Tai ainakin vähentää sitä puhelimen äärellä notkuttua aikaa ja korvata osa siitä kirjan lukemisella. Kummasti vaan mieli lepää paljon paremmin pienen, tai vähän pidemmänkin, lukuhetken jälkeen. Tällästen koukuttavien kirjojen avulla kirjaan tarttuminen tuntuu entistä helpommalta. Tylsä kirja saattaa tuoda unen helposti tullessaan, mutta ne on vähän liiankin helppo korvata youtube-videoilla ja installa...

Mitkä kirjat ovat saaneet teidät koukkuun viimeaikoina? Ja hei, oikein ihanaa naistenpäivää! ♥

10 kommenttia:

 1. Oi, nää kirjat molemmat kuulostaa kyllä hyvältä! Taidan laittaa nää korvan taakse ja yritän lukea nää jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyl ehdottomasti tsekata nää molemmat! :)

   Poista
 2. Ookoo nää pääty molemmat mun lukulistan jatkoksi! Etenkin Mirror, mirror kuulostaa hyvältä ♥ Ja superihana toi sun kimono!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löysit jotain uutta sun lukulistalle! :) Mirror mirror on kyl toooosi ihana kirja. ♥ Ja heii, kiitos paljon :)

   Poista
 3. Mua niin ärsyttää etten oo moneen kuukauteen kerennyt lukemaan mitään muuta kirjoja kun koulukirjoja. Mulla on kotona tosi monta hyvää kirjaa odottamassa mut en todellakaan tiedä milloin niiden kimppuun pääsen. Rakastan lukemista yli kaiken ja se on vaan niin vapauttavaa ja mukaansatempaavaa, etenkin jos osaa valita oikeet kirjat! Mua kiinnostaa itteeni myös toi Cara Delevingen kirja.

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut heii, jo ihan vaikka kymmenessä minuutissa ennen nukkumaanmenoa sängyssä ehtii lukemaan yllättävän paljon. Lukeminen on kyl niin huippua - pääsee niin helposti esim. ihan täysin toiseen maailmaan tai elämään. :)

   Poista
 4. En oo koskaan aikasemmin välittäny tollasista self-help, elämänohje tyyppisistä kirjoista, mut luin tässä hetki sitten Elizabeth Gilbertin "Big Magic - Uskalla elää luovasti" kirjan ja nyt oon sitte tykästyny noihin. Knight:n kirjan vois kyl ihan hyvin lukasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin jossain vaiheessa lukea tota Gilbertin kirjaa, mutta se sitten vähän jäi. Pitää varmaan yrittää uudelleen, jos se oliskin oikeasti hyvä. :)

   Poista
 5. Itse tykkään myös lukea self help tyylisiä kirjoja ja tuosta jälkimmäisestä olen kyllä kuullut, mutta en ole vielä lukenut. En tiennytkään että siitä on jo suomenkielinen versio! Pitääkin pistää lukulistalle! =)

  https://nouw.com/lovekatariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kantsii kyl lukasta toi kirja ja vieläpä nyt kun se on jo suomennettukin. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright