Slider

Ripaus joulua kotiin

24.11.2017

Joulunpunaista, kultaa, pehmeitä tekstiilejä ja kimallusta - niistä on mun joulun sisustus tehty. Ehkä mielessä saattoi syksyllä käydä vaaleanpunaiset joulupallot ja taisinpa sellaset ostaakin, mutta njääh, kyllä sen punaista olla pitää. Ihan ensimmäisenä kuvaan astuivat jo lokakuussa pörröiset ja kultaiset tyynynpäälliset. Sitten pikkuhiljaa mukaan ujuttautui joulun tuoksuiset kynttilät ja lopulta tyynyjen peitteeksi pöllähti punasen sävyt ja porokin muutti cittarin hyllyltä meille. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olohuoneeseen on myös ilmestynyt meidän ihana valkoinen tekokuusi - onhan jouluun enää sentään kuukausi aikaa. Ihan uskomatonta! 

JOULUSISUSTUS 9

Kynttilät on kyllä yks parhaimmista tunnelman luojista. Vieläpä kun niistä löytyy jokin ihana jouluinen tuoksu, niin ah, parhautta todellakin! Meillä leijuu tällä hetkellä ihana kanelin tuoksu aina kynttilöiden polttamisen jälkeen.

JOULUSISUSTUS 7JOULUSISUSTUS 1

Olin jo alkusyksystä raahannut käpyjä tänne sisälle koristeeks, mutta en oikein tiennyt, miten ne olisin laittanut esille. Päätin kuitenkin loppujen lopuks lykätä ne yksinkertasesti maljakkoon, tökätä siihen pari risua ja muutama joulupallo koristeeks, niin johan oli lopputuloksena ihan täydellinen joulukoriste!

JOULUSISUSTUS 6  
Meidän sohvaa koristaa kullan kimallus, ripaus punaista ja lämpöä huokuva karvatyyny. Sohva ilman luokseenkutsuvia sohvatyynyjä ei olis mikään. Vai mitä? Kyllähän siitä sohvalta pitää löytyä ne miljoona ja yks tyynyä ja sitten iltasin voi aina tuskailla, kun ne on hujan hajan päivän jäljiltä. Hah! Ihaniahan noi kuitenkin on!

JOULUSISUSTUS 3

Mä olin facebookin jouluryhmässä nähnyt kuvan tästä porosta ja olin jo saanut siitä oikeen päähänpinttymän. Harmi vaan, että sitä ei meidän cittariin meinannut näyttävän ilmestyä ollenkaan. Mutta loppujenlopuks se sinne jostain bongahtikin ja mä roudasin tän mun syntymäpäivänä ittelleni lahjaks kassan kautta kotio. Ihan täydellinen! Ps. Noita kynttilöitähän ei voi olla liikaa...

JOULUSISUSTUS 4 JOULUSISUSTUS 2

Yks iso osa sisustusta näin ennen joulua on myös joulukalenteri. Ehdottomasti sellanen pitää löytyä hyllyä koristamasta. Viime vuonna mulla oli se Lindtin pienempi kalenteri ja tänä vuonna Eetu oli hankkinut tän isomman yksilön mulle yllätykseks. Ehkä vähän odotan jo sitä joulukuun ensimmäistä päivää ja luukun avaamista.

JOULUSISUSTUS 5

Kyllä koti vaan muuttuu kumman tunnelmalliseks pienillä punasen yksityiskohdilla ja niillä miljoonilla kynttilöillä (joita muuten taitaa olla ihan liikaa, sillä välillä aamusin totean, että joku onkin yöks unohtunut palamaan... hups). Niin ja oottakaapa vaan, näitä joulun sisustuskuvia on tulossa jatkossa varmastikin lisää.

Joko te ootte jouluistaneet teidän kotia?

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä, tekis heti mieli käpertyä tonne sohvalle ♥ Täällä on kans jo joulutunnelmaa, ehkä isoimpana juttuna joulukuusi :D En olis vielä vuosi sitten uskonut, että pystytän sen jo marraskuussa, mutta pakko sanoa että se on ihan mieletön tunnelmanluoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ :) Onhan marraskuusta enää kuukausi jouluun, niin ihan hyvin voi kuusen pystyttää jo silloin ainakin jos multa kysytään. :D Se on kyllä tosi ihana tunnelmanluoja todellakin!

   Poista
 2. Ihania juttuja, joulu on ihan parasta aikaa. Mun koti ainakin alkaa näyttämään jo jouluiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla! Ja varsinkin joulun sisustus tuo ihanaa lämpöä kotiin.

   Poista
 3. Käpy-risu "tökkäisy" toimii mielestäni hyvin! :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Yksinkertaset koristeet toimii usein kumman hyvin. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright