Slider

Lepää rauhassa mummu ♥

13.11.2017

orvokki 3 orvokki 2

"Why all the best people die?"
"When you're in a garden, which flowers do you pick?"
"The most beautiful ones."
"Exactly."

Jäi ahkera työsi muistoksi meille, hyvän sydämes ohjeet elämän teille. Sä aina muistit ja huolta kannoit, et paljon pyytänyt vaan kaikkesi annoit.

♥ Ikuisesti muistoissa ♥ Mummu ♥

Viime viikko on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Mulle mielettömän tärkeä ja rakas mummuni nukkui reilu viikko sitten pois, mikä edelleenkin tuntuu todella epätodelliselta. (Vaikka mulle mummu oli aina mummu, niin nimeltään mummu oli Orvokki, jos se selventää teille mun piirtämää kuvaa.) Blogi on ollut viimeisenä mielenperukoissa, mutta nyt mä aattelin, että ehkä on taas aika yrittää jatkaa normaalia elämää, palata kunnolla kirjoittelun pariin ja julkaista ehkäpä huomenna postaus yhdestä mielettömän ihanasta uudesta jutusta ja päästä sitten jouluhömppäpostausten pariin. Mä haluan kuitenkin jättää höpinät tällä kertaa tähän ja palata seuraavien postauksien aikana kunnolla asiaan. 

Ps. Hyvää syntymäpäivää minä!

8 kommenttia:

 1. Voi ei! Tsemppiä sinne!♥ Munkin eno kuoli muutama viikko sitten :/ Ja hyvää syntymäpäivää!! :)

  VastaaPoista
 2. Voi eii :/ Osanottoni ♥ Voin vain kuvitella miten koville mummun kuoleminen ottaa, koska viime keväänä mun isotäti kuoli ja olin pitkään ihan maassa siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kommentista ♥ Vaikka kuolema onkin osa elämän kiertokulkua ja jokainen sen varmasti tiedostaa, niin silti se on yks vaikeimmista asioista ikinä. Sitä vaan odottaa, että sais puhua toisen kanssa vielä joskus, mutta etenkin sen lopullisuuden tiedostaminen tuntuu jotenkin todella vaikeelta.

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright