Slider

Our Home: Bedroom

21.5.2017

Mä ajattelin alottaa pienen postaussarjan ja jakaa kuvia meidän kodista noin kerran viikossa seuraavan kuukauden ajan. Ajattelin alottaa makuuhuoneesta ja seuraavat osat tulee käsittelemään meidän olohuonetta, keittiötä, käytävää ja mahdollisesti kylppäriä. Vaikka muutama juttu kotiin oiskin ostoslistalla, niin silti oon tosi tyytyväinen meidän sisustukseen tällä hetkellä ja voisin melkein sanoa, että tän kämpän osalta, meidän sisustus on lähes valmis. Pieniä muutoksia ihan vaihtelun vuoks on toki aina välillä kiva tehdä.
  makuuhuone sisustus blogi 1

Makkarin ovelta katsoessa osuu silmii ensimmäisenä meidän sänky ja pieni lipasto. Lipasto pitää sisällään meidän sukat ja alusvaatteet ja yks laatikko on varattu sekalaiselle tilpehöörille. Meidän sängyllä leveyttä on vaivaset 120 cm ja usein kaikki meillä kyläilevät ihmettelee, että mahutaanko oikeesti kaksistaan nukkumaan tossa. Ja noh, kyllä vaan, ihan kepeesti! Eipä meiän pieneen makkariin isompaa sänkyä mahtuiskaan mitenkään järkevästi.

kodin sisustus blogi 2

Lamppuna katossa roikkuu Ikean ihan supersöpö valaisin, joka kumma kyllä sattuu myös olemaan super pölynen. Jotenki kummasti lamput on ne, mitkä mä skippaan jokasella siivouskerralla, kuten huomata voitte... Hups.

sisustus blogi 3koti sisustus h&m blogi 4

Makkarin mattona meillä on h&m:n salmiakkikuovioinen matto ja toi on ihan mun ykköslemppari. Matoissa muhun iskee etenkin kaikki tollaset graafiset kuviot ja lähes kaikissa meidän matoissa oikeestaan toistuu samantyyppinen kuvio. Sängyn vieressä mulla hengailee kesät ja talvet mun tossut, koska hei, eihän sitä voi tietää, milloin varpaat saattaa tarvita lämmikettä. Onhan ne nyt aika nuhjusia, mut silti rakkaita.

sisustus makuuhuone postaus 5

Sänkyä vastapäätä meillä hengailee, kuten kuvasta huomata voitte, Eetun tietokonepöytä. Hah! Vielä kun se tietokone joskus saatais oikeesti sieltä kaupasta kotio saakka. Siihen asti pöytä kuitenkin toimii paikkana kaikelle turhalle tilpehöörille. Pöydän yläpuolella on Deseniolta saadut taulut, joissa toistuu kaks meidän kodin pääväreistä. Tykkään!

kotipostaus blogi 6

Eetun "tietokonepöydän" vieressä oleva peili on ihan mun ikuisuuslemppari. Ei voi muuta kuin ihmetellä, että miten yläasteikäisellä Sonjalla onkaan ollut näin hyvä maku. Niin nätti.

sisustuspostaus 7makuuhuone sisustus postaus 8

Meidän makkari on just täydellinen meille. Söpön pieni (ja näyttää kuulemma kuvissa isommalta kuin todellisuudessa on), molempien lempiväreillä sisustettu, sopivan rauhallinen ja sellanen, johon mielellään asettautuu pitkilleen pitkän päivän päätteeks.

Mitäs tykkäsitte tästä ja onko teillä jotain toiveita, minkä osan meidän kodista haluaisitte nähdä seuraavaks? 

Niin ja TÄNNE kysymyspostaukseen saa vielä laittaa kysymyksiä satelemaan!

5 kommenttia:

 1. Ihana makkari teillä :) Tuo matto on ihastuttava niin kuin muutenkin koko sisustus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vaikka tää ei ehkä ihan mun unelmien makuuhuone ookaan, niin silti tää on just niin täydellinen ekan oman kämpän makkari kuin olla ja voi. :)

   Poista
 2. Teillä on todella kaunis ja kotoisan oloinen makuuhuone. :)

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright