Slider

New Year's Resolutions

8.1.2017

Maailma vajoaa punaisuuden kautta mustuuteen, aurinko hukuttaa kuusenlatvat tuleen ja ympäröivä kylmyys värjää hiukset valkoisiksi. Mä hukuttaudun viiteen vaatekerrokseen ja nautin siitä, miten nättiä kaikki on. Talvi, kaikesta kylmyydestään huolimatta, se on niin kaunista. Mikä voiskaan ees olla sen parempaa kuin autolla kotiin ajaessa ihailla mielettömän kauniita talvimaisemia ja heti kotiin päästyä vetää päälle miljoonat vaatekerrokset, ihan vaan siks, että yli -20 asteen pakkasessa haluaa päästä hiihtämään siinä talven kauneudessa. Uus vuosi toi tullessaan ihanat talvikelit, mutta mitä muuta mä odotankaan siltä. 

talvi blogi 1
Tänä vuonna mä haluan...

...oppia nauttimaan entistä enemmän arjen pienistäkin asioista ja huomioida entistä enemmän, miten esimerkiks niinkin yksinkertainen asia kuin aamun ensimmäinen kahvikupillinen voi olla parasta ikinä. Haluan nauttia jokaisesta arkisestakin hetkestä täysillä.

...saada entistä enemmän energiaa treeneistä. Väsyneen päivän yleensä pelastaa jo jokin pienikin jumppahetki, joka todellakin antaa lisäpuhtia päivään.

talvimaisemia blogi 2 talviminä 3 ...säästää rahaa matkustamista varten. Se jos mikä on niin antoisaa. Kaikki uudet ihmiset, uudet paikat ja se, miten jokin asia jossain muualla voikaan olla niin erilaista on niin siistiä. Maailmassa on niin paljon paikkoja, jotka odottaa mua ja jotka mä haluan todellakin nähdä.

...oppia löytämään tasapainon. Elämässä on muitakin vaihteita kuin etana ja jänis. Ei aina tartte painaa täysillä.

talvea 4 talviminä 5 ...olla armollisempi itselleni. Joskus on ihan ok, jos ei päivän aikana jaksa nousta heti kello kuus tai on myös ok, jos ei jaksakaan tehdä sitä kaikkea mitä on suunnitellut. Ei aina tartte yrittää olla superihminen.

...oppia luottamaan enemmän itseeni. Kyllä mä osaan, tiedän sen! Usein sitä on liian itsekriittinen ja epäileväinen itseensä kohtaan, vaikka aina yritysten jälkeen huomaakin kylpevänsä voittajafiiliksessä.

talvikisu 6 talviminä 7 Mä en halua tehdä mitään varsinaisia lupauksia, sillä musta on parempi mennä päivä kerrallaan ja miettiä sitä, miltä just sinä hetkenä tuntuu. En halua luvata treenaavani viittä kertaa viikossa tai jättäväni karkit pois. Elämässä pitää olla tavoitteita, rima pitää osata asettaa tarpeeks ylös, mutta ei ulottumattomiin. Yks asia kuitenkin, mitä mä lupaan tänä vuonna tekeväni, on valmistuminen! Se on taattu!

Mites teidän vuodet on pyörähtäneet käyntiin ja ootteko tehneet uuden vuoden lupauksia?

8 kommenttia:

 1. Vitsit sä oot ihanan positiivinen!♥ ja upeita kuvia!!

  http://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä totta, että liikkumisesta saa jotenkin ihan uutta energiaa päivään! Se on myös yks juttu, johon mä aion keskittyä tänä vuonna :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Moni päivä saa todellista lisäpuhtia jo lyhyestäkin treenistä. :) Tai ihan vaan jo pieni kävelylenkkikin piristää.

   Poista
 3. Mullakin on tuo armollisuus itseäni kohtaan se ykkönen tämän vuoden tavoitteena! Niin paljon on kaikkea meinikiä päällä, ettei aina kaikkeen vain pysty, joten täytyy uskaltaa olla rehellinen itselleen ja antaa se vapaapäivä ja lopettaa turha panikointi asioista :) Helpottavaa, etten ole ainoa, jolle se on oikeasti harjoiteltava asia!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sullakin on toi tavoitteena. Ainut vaan, että jotenkin tota on niin vaikee lähtee toteuttamaan, kun on tottunut painamaan vähän liian täysillä. Jotenkin kummasti nytkin oon onnistunut haalimaan seuraavan kuukauden ajaks niin paljon kaikkee ittelleni, että hyvä kun yks tai kaks vapaapäivää on sinä aikana tiedos. Mutta ehkä armollisuudella selvitään. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, ihanan positiivinen sinä, ja ihania lupauksia! :)
  Mä en kauheasti lupaile, koska asetan helposti liian vaikeita tavoitteita. Mutta aion panostaa mun terveyteen tänä vuonna ja olemaan onnellinen :) Ei voi olla liian vaikeata.

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep, turha asettaa mitään tiukkoja tavoitteita, jos tietää, että niitä ei tule edes saavuttamaan, sillä silloin tulee vain pettymys. Parempi siis olla joskus lupailematta mitään. Ja toi terveyteen ja onnellisuuten panostaminen on aina hyvä päätös. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright