Slider

Guide: How To Be Me

16.1.2017

Yks inspiroivimmista blogeista, joita mä tällä hetkellä seuraan on Mariannen blogi. Miten joku voikaan kirjoittaa toinen toistaan kiinnostavampia postauksia jatkuvasti, joita jaksa aina odottaa enemmän kuin kuuta nousevaa. Propsit tästäkin postauksesta siis hänelle, sillä idea tästä postauksesta lähti kyseisestä blogista. Marianne oli kirjoittanut postauksen nimeltä "21 tapaa olla minä" ja mähän siitä inspiroituneena päätin kirjoittaa pienen oppaan minuna olemiseen.

faktoja blogi ♥ Harrasta naurukohtauksia, joiden aikana et kykene selittämään sun "superhauskoja" juttuja millään loppuun asti ainakaan ymmärrettävästi.

♥ Rakasta saunomista yli kaiken, äläkä vahingossakaan käy suihkussa ilman saunan lämmittämistä, mutta älä vaan jaksa istua siellä yli kymmentä minuuttia.

♥ Syö kaikki vadelmat loppuun pakkasesta jo tammikuussa ja ihmettele, minne ne kaikki monet kymmenet kerätyt litrat ovat kadonneet - eivät ainakaan omaan suuhun siis tietenkään.

faktoja blogi 3 ♥ Haaveile uudesta Lontoon reissusta ja Potter Studiolla vierailusta toistamiseen, niin ja haaveilujen lomassa lue repeatilla jatkuvasti Pottereita.

♥  Pohdi mitä kummallisempia asioita, kuten sitä, miksi maailmassa onkaan niin paljon kieliä, löytyykö muualta universumista elämää tai vaikkapa mun kaksoisolentoa ja onko mahdollista, että koko maailmaa tai muita ihmisiä ei olekaan ja kaikki onkin mun päänsisäistä keksintöä.

♥ Ole hieman hiljainen vähän tuntemattomampien seurassa sekä isommissa porukoissa, mutta kavereiden kanssa se, joka puhua pälpättäisi vaikka sata vuotta putkeen maailman tappiin asti.

faktoja blogi 2 ♥ Halua vaihtaa kotisi sisustusta ja värimaailmaa vähintäänkin kerran kuukaudessa ja kiroa sitä, että olet opiskelija, etkä miljardööri.

♥ Ole toivottoman koukussa Walking Deadiin, Gilmoren tyttöihin ja American Horror Storyyn.

♥ Ihaile maailman kauneutta päivittäin ja löydä luonnosta aina jotain mielettömän uskomatonta, kuten valkeiksi huurtuneet puut, aamun ensimmäiset säteet ja vuoden kiertokulku.

faktoja blogi 4
♥ Kykene muuten syömään terveellisesti pieniä nautintoja silloin tällöin unohtamatta, mutta ole toivottoman koukussa Coca Cola Zeroon ja yritä päästä riippuvuudestasi eroon.

♥ Rakasta viinpunaista, kissoja, vuodenaikoja, hiihtämistä, metsässä samoilua, aikaisia aamuja, tähtitaivasta ja oikeastaan kaikkea.

♥ Ryöstä pikkuveljesi poronsarvipanta ihan vaan siks, että se on maailman söpöin ja sillä saa kätevästi hiukset pois silmiltä.

♥ Ole hassu! Niin ja pohdi sitä, miten hassu sana hassu onkaan...

Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana sinä ja tää postaus! Ja kiitos super paljon kauniista sanoista!! Ihana kuulla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tässä maailmassa ei vaan voi koskaan kehua liikaa! ♥

      Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright