Slider

November Feelings

1.11.2016

Ensimmäiset maata koskettavat lumihiutaleet, hetken mielijohteesta taiottu pipaparitaikina ja joulun tuoksut, maitovaahto kahvin päällä, lämpimään syliinsä kietovat talvivaatteet, toinen toistaan tyhmemmille jutuille nauraminen vedet silmissä, talvisiin tarinoihin uppoutuminen tuntikausiksi, kauppojen jouluosastoilla haaveilu sydämmen kuvat silmissä, metsän siimeksessä harhailu ojien yli loikkien ja syksyn nukuttamaan maailmaan rakastuminen. Välillä kaikki on vaan niin täydellistä. Aika kuluu kuin siivillä, yhtäkään hetkeä ei haluaisi hukata ja sitä vain toivoo, että kaikki vain pysähtyisi ja voisi vielä vähän pidemmäksi aikaa uppoutua siihen, kun kaikki tuntuu just oikealta. 

karvatakki raitaa ja valkoset housut 5 Mä oon viimepäivinä viettänyt aikaa mulle tärkeiden ihmisten kanssa, ollut niissä paikoissa, jotka todellakin merkitsee mulle jotain, ajellut pitkin kotiteitä, tehnyt asioita spontaanisti sen kummempia miettimättä ja vaan mennyt. Oon myös eksynyt vaatekaupoille ja pitkästä aikaa ostanut jopa paitoja, jotka on päätyneet suoraan lempparien kärkeen. Ensinnäkin tää raidallinen neule. Tarviiko edes selittää. Raidat nyt vaan sattuu olemaan puhdasta rakkautta aina ja ikuisesti. Kun yhdistää vielä lempparitalvitakin, revityt valkoset pöksyt ja superkivat asusteet, niin ah, täydellistä. Eikä tätä kokonaisuutta näissä kuvissa ainakaan pahenna yhtään se, että aamuvarhaisella ennen kuin muut oli edes heränneet, hipsin pihalle napsimaan nää kuvat auringonnousun sekä innoittamana ja oonkin tainnut joskus mainita, miten valo sattuu juuri auringonnousun sekä -laskun aikaan olemaan kauneimmillaan. Todellakin.

karvatakki raitaa ja valkoset housut 2 karvatakki raitaa ja valkoset housut 3 Kellojen siirto on myös saanut jotenkin kummasti mun sisäisen aamuvirkun taas heräämään entistä aiemmin ja kas kummaa, miten aamut voikaan tuntua niin hyvältä pitkästä aikaa, kun nouseminen ei ookaan enää ollut niin vaikeeta. Se miten hämärä haihtuu vähitellen valon tieltä ja saa koko maailman heräämään on jotain niin kaunista. Kun tapahtumaan vielä yhdistää rauhassa nautitun kahvikupposen, aamupuuron ja lempitossut jalassa, ei voi muuta kuin olla onnellinen.

karvatakki raitaa ja valkoset housut 4karvatakki raitaa ja valkoset housut 1takki ja kengät: h&m | huivi ja neule: gina tricot | housut: dr. denim | laukku: new look

karvatakki raitaa ja valkoset housut 6 Nyt mä kuitenkin taidan painua mun talvitarinoiden äärelle, uppoutua satujen keskelle ja nukahtaa sitten sen tärkeimmän ihmisen kainalon lämpöön.

Ihanaa alkanutta marraskuuta kaikille! ♥

8 kommenttia:

 1. Such a pretty light on the photos! :)

  Eneli
  Beauty - Travel - Lifestyle
  Do-Dolce Blog
  & Bloglovin

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä kuvia! Valo tulee noihin ihanasti :)

  VastaaPoista
 3. Olisimpa mäkin aamuvirkku vielä :D Musta tuntuu että nyt on menossa sellanen vaihe, että unen määrästä ja laadusta riippumatta herääminen on aina vaikeeta... :D

  Ihanat noi sun farkut <3

  kiiainnanmaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen oppii, kun vaan joka ilta malttaa mennä ajoissa nukkuun ja herää aina samaan aikaan joka aamu. :) Kiitos! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright