Slider

The Sky Full of Stars

7.10.2016

Koko maailma täynnä meidän ulottumatomissa olevia valtakuntia. Taivas täynnä valopisteitä. Niin kaunista. Useita valovuosia meidän välissä ja katsahdus historiaan. Mä rakastan tähtiä yli kaiken. Niiden keskellä tuntee olevansa niin pieni, mutta siinä samalla on silti osa sitä maailman kauneinta kokonaisuutta. Osa koko universumia.

stars Toissailtana mä tuijottelin epätoivosesti ikkunasta pihalle, sillä olin toivonut pääseväni kuvaamaan tähtiä. Ei näkynyt tähtiä ei - ei tietenkään ikkunan kautta. Muutamaa valopistettä lukuunottamatta. Onneks kuitenkin vedin ne miljoonat vaatekerrokset päälle ja astuin pihalle, sillä koko taivas oli täydellinen. Kamera, tähdet, minä ja hiljaisuus. Voiko ollakaan parempaa. Sitä ei edes ihmissilmä tajua miten paljon tähtiä tuolla on, mutta nää kuvat, kattokaa nyt miten kaunista. Niin täydellistä!
  sonja tähti 3stars 1

20 kommenttia:

 1. Vau :O ihan älyttömän upeita valokuvia, oot kyllä niin taitava valokuvaaja! Itelläkin ollut jo pitkään haaveena päästä kuvailemaan tähtiä, mutta ulkona on aina niin kylmä enkä löydä koskaan sopivaa kuvailupaikkaa. :D Mä rakastan kans älyttömästi katsella tähtiä ja kuuta, mäkin tunnen oloni jotenkin tosi pieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kylmyys ei oo hyvä tekosyy olla kuvaamatta tähtiä! :D Itsehän lähdin pihalle seisoskelemaan suunnilleen kymmenen vaatekerrosta päällä, ettei ilman vilpoisuus haittais kuvailua. Niin ja viimeks kun reilu vuosi pari sitten kuvailin tähtiä, niin pakkasta tais olla lähemmäs -20 astetta, mut kunnon vaatteilla siitäkin selvittiin ongelmitta. Ja paikaks käy oikeestaan mikä tahansa, missä ei paljon muita valoja oo lähellä. :) Yötaivaan katselu on kyllä niin ihanaa! ♥

   Poista
 2. Siis yks sana: sanaton! Miten upeita kuvia! Herraje! <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä upeita kuvia! :) Itse en ole tähtiä vielä tänä syksynä päässyt kuvaamaan. Syytän tätä mun monta viikkoa kestänyttä sairastelua siitä, etten ole voinut mennä kylmään ulkoilmaan seisoskelemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heii, ei muuta kuin mooonta vaatekerrosta päälle, niin ei pitäis kylmän haitata. :D Mut onneks on tää pimein vuodenaika vielä edessä, joten tähtien kuvaamiselle tulee olemaan vielä monta hyvää tilaisuutta. :)

   Poista
 4. Vau, ihania kuvia! Millaisilla kameran asetuksilla tälläisiä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kameran jalusta on se avainsana tähtikuvien ottoon, sillä tähtiä kuvatessa käytetään todella pitkää valotusaikaa. Eli valotusaika pitkäksi, ISO-arvo pitää nostaa melko suureksi ja kameran aukko kannattaa säätää mahdollisimman suureksi eli toisinsanottuna pieneksi f-arvoksi. Niin ja kuvat kannattaa ottaa RAW-muodossa, jos sellaisten muokkaamiseen on mahdollisuus, sillä niitä pystyy muokkaaman reilummalla kädellä. :) Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä. Ei muuta kuin kokeilemaan! :)

   Poista
 5. Ihan sairaan kaunista! Jäin vaan tuoijottamaan näitä kuvia ♡

  VastaaPoista
 6. Ihan todella upeita kuvia, VAU! ♥

  VastaaPoista
 7. Todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
 8. WoW!!!😍
  Mikä putki ja runko sulla oli käytössä näissä kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runkona mulla on Canon EOS 600D ja putkena käytin ihan sitä perusputkea 18-55mm, mikä on tullut kameran mukana ostaessa. :) Eli kun vaan hallittee asetuksen, niin ihan perusvehkeillä pärjää hyvin. :)

   Poista
 9. Siis en ymmärrä miten tälläsii otetaan! En oo koskaan onnistunut näissä, jotenki tarkennus on varmaan pielessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkennus näissä on tosiaanki hieman hankalaa ja kannattaa varata tehokas taskulamppu ja tarkentaa kaukaiseen puuhun. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright