Slider

Hello October

2.10.2016

Jotkut viikot on niitä, kun tietokoneen toimimattomuudelle saa kirota joka toinen päivä ja pelätä, että se irtisanoo sopimuksensa kokonaan, kun kouluun kymppiin valmistautuessa huomaa, että koulu oiskin alkanut jo kasilta, kun seesaminsiemenet ja kalliit kvinoat tipahtelee lattialle useammankin kerran, kun naamaan ilmestyy miljoonia stressifinnejä, kun deadlinet lähestyy liiankin uhkaavasti, eikä mikään muutenkaan tunnut sujuvan ja loppujen lopuks vaan naurattaa, miten yhden asian mennessä päin sitä kuuluisaa, menee suunnilleen kaikki loputkin. 

Okei, on tähän viikkoon mahtunut tasapainoks monta mielettömän ihanaa juttuakin. Mikä oiskaan parempaa kuin mies kukkien kera ovella, lukuisat rentouttavat pilates-hetket, kummitytön kanssa tuulessa lentäville lehdille nauraminen, sukulaisisille herkkujen taikominen, illat kynttilöiden hehkussa, rentouttavasti ropiseva rankkasade, chia-pohjainen vuohenjuustopizza, mukaansa tempaavaan kirjaan uppoutuminen ja uusien tee-makujen hörppiminen Potter-mukista Potter-sukat jalassa? Niimpä. 

lately1 lately2 lately3 lately4 lately5 lately6 lately7 lately8 Tää viikko on hyvä päättää vielä pian alkavaan työvuoroon ja illaks suunnitelmissa on vaan rentoutumista saunan lauteilla, paon katsomista ja tummalla minttusuklaalla herkuttelua.

Ihanaa alkanutta lokakuuta teille kaikille! ♥

12 kommenttia:

 1. Hei mistä mahtaa olla tuo ihana marmorinen kynttilänaluslautanen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa puinen tarjotin, joka on alunperin ollut ihan vaan valkonen. Mä oon ite sen tuunannut marmoriseks dc-fixillä. Mutta tarjotin taitaa alunperin olla minimanista. :)

   Poista
 2. Ihanaa lokakuuta sullekin :) Vaikka ehkä ähän ärsyttävä viikko takana (et muuten oo ainoo jolla menee hermo tietokoneeseen!) ni onneks on niitä positiivisiakin juttuja. Ja nyt on viel ihanin ruska-aika menossa ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ♥ Onneks aina löytyy jotain positiivistakin! Mä muuten haaveilen siitä, että olis piha täynnä vaahteroita - ne on kaikista kauneimman värisiä näin syksyllä! :)

   Poista
 3. Oi miten ihanat ja inspiroivat kuvat tässä postauksessa!♥

  VastaaPoista
 4. Apua, ihanaa pitsaa! Nyt kyllä kerrot pohjan ohjeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ohjeen jako on mulla to do-listalla heti vaan kun aikataulut sallii! :) Ohjetta siis tulossa jossain vaiheessa. ;)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright