Slider

So Delicious Acai Bowl

20.9.2016

Yleensä kun mä jotain uutta ostan, niin se ampaisee testaukseen nopeempaa kuin lehmä heinäpaalille. Acaijauhe on kuitenki ehti odottaa parikin kuukautta kaapissa ennen testailua ihan vaan siks, että en jaksanut sotkea mun blenderiä, sillä sen pesu... Noh, tykkään käyttää vaan niitä juttuja, jotka voi ronskisti heittää astianpesukoneeseen. Meillä kun ei satu mitään kotitonttua olemaan, jonka voimin likaiset koneeseenkäymättömät astiat putsautuis itsekseen ja tiskaaminen sattuu olemaan mun inhokkikotityö. Mut jätetääs kotitöiden vihaaminen sikseen ja mennään aiheeseen. 

acai bowl blogspot recipe Tarvitset kaksi  banaania, jotka on pilkottu ja  joiden on annettu jäätyä pakkasessa noin pari tuntia, kourallisen vadelmia, muutaman ison mansikan, ruokalusikallisen acai-jauhetta, pienen lorauksen hunajaa ja nestettä, jotta saat loputuloksesta haluamasi paksuista. Nesteenä voi käyttää ihan vaan vettä, maitoa, kauramaitoa tai vaikkapa mehua. Heitä kaikki ainekset blenderiin ja surraa tasaiseksi. Tästä ohjeesta riittää joko yhteen isoon kulhoon tai kahteen pienempään. Niin ja acai-bowlin paras osa - ne kaikki päälle tulevat härpäkkeet. Päälle saa heitellä kaikkee mahdollista mitä ikinä keksiikään. Esimerkiks siemeniä, pähkinöitä, kookoshiutaleita, hunajaa, marjoja tai hedelmiä.

Acai bowl ohje 1 acai kulho blogi Acaihan on palmukasvi, jonka hedelmät sisältää marjoille harvinaisia omega-3, -6 ja -9 -rasvahappoja sekä vitamiineja, kivennäisaineita antioksidantteja sekä kuitua. Acai-jauhe yksinänsä on melko pahan makusta. Ja kyllä. Olihan sitä pakko maistaa niinkin, vaikka sitä ei oo tarkotettu niin käytettäväks. Mutta johonkin sekotettuna se antaa todella ihanan marjaisan maun. Maku itseasiassa ainakin mun suussa muistuttaa hieman mustikkaa.

acai Ootteko testaillu acaita tai onko jollakin ollut edes suunnitelmissa sen kokeilu?

2 kommenttia:

  1. Eikä miten hyvältä näyttää<3 Tää menee ehdottomasti testiin! :)

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright