Slider

London Diary part 2

28.9.2016

DAY 3# Aamu Hyde Parkissa kuvailemassa, nauttimassa luonnon kauneudesta ja bongailemassa oravia. Niin täydellistä. Seuraavana juostiin minuuttiaikataululla junaan ja suunnattii kohti sitä, mistä olin jo haaveillut parikin vuotta. Kohteena oli Harry Potter studiot. Koko kolmas päivä Lontoossa oli jotenkin niin epätodellinen ja täydellinen - ehkä yks mun elämän parhaimmista ja ikimuistosimmista päivistä. Mitä muuta ihminen voiskaan toivoa kuin hidasta aamukävelyä täydellisessä puistossa tehden juuri sitä, mistä eniten nauttii eli valokuvaten, ja kierrosta elokuvastudiolla, jonne pääsy on ollut yks suurimmista haaveista. Koko Harry Potter -maailma silmien edessä - niin taianomaista! Illalla vielä kruunattiin päivä viinillä, illallisella Jamie Oliverin ravintolassa ja Lontoon yöelämällä. 

london diary 1 london diary 2 london diary 3 London diary 4 london diary 5 london diary 6 blogi harry potter studio Harry Potter Studio Tourille ajattelin vielä omistaa kokonaisen oman postauksen - halusitte sitä tai ette. Koko kierros oli jotain niin uskomatonta ja mä todellakin haluan fiilistellä sitä vielä kunnolla kirjoittaen ylös tarkemmin mun ajatuksia. Niin ja ette uskokaan paljonko mulla tuolta on kuvia. Tää postaus sisältää ihan vaan pintaraapasun tosta kaikesta. Lisää Potter-juttuja siis luvassa. Miltäs kuulostaa?

london diary 7 london diary 8 london diary 9 london diary 10 london diary 11 london diary 12 london diary 13 london diary 14 DAY 4# Viimeisenä kokonaisena päivänä me alotettiin aamu jälleen kerran shoppaillen. Niin paljon täydellisiä kauppoja ja ihan liian vähän aikaa. Melkein meinas voimatkin loppua, mutta onneks ruokailu intialaisessa pelasti. Mä halusin myös nähdä ehdottomasti dinosauruksia ja suunnattiin Natural History Museumiin. Olin ehkä oottanut vähän enemmän, mutta jotenkin näyttely oli hieman köyhä. Mutta silti oli ihan siistiä nähdä oikeita fossiileja. Kävästiin myös pikasesti ihmis-osastolla ja käytiin painelemassa nappeja, joilla muunmoassa sai mallinuken kivekset hohtamaan... Hah! Huvinsa kullakin. Museon jälkeen käytiin vielä nappaamassa pakolliset puhelinkoppikuvat, sillä eihän Lontoosta voi poistua ottamatta kuvia niiden kuuluisten punasien koppien kera, eihän.

london diary 15 london diary 16 london diary 17 copy london diary 18 london diary 19Niin paljon nähtävää, niin uskomattoman kaunista arkkitehtuuria, loputtomasti lehtipuita, täydellisiä puistoja keskellä suurta kaupunkia, niin paljon erilaisia ihmisiä, ihana kieli ja kulttuuri. London, I think that I miss you.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus, kiitos! Ehdottomasti lisää harry Potter -juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä siis tulossa ehdottomasti lisää vielä! :)

   Poista
 2. Kivoja nää Lontoo-postaukset! Tee ihmeessä ihan oma postaus tosta Harry Potter-studiosta, mua ainakin kiinnostaa ihan älyttömästi kuulla siitä lisää :) Vitsi miten kiva ois itekin päästä tonne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin teen! Toi koko paikka oli kyllä nin täydellinen! :)

   Poista
 3. Nämä Lontoo-postaukset on olleet niin kivoja!! :) Täällä yks jonka unelma on myös päästä käymään tuolla studiolla, joten ehdottomasti vaan lisää juttua siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät! :) Ja lisää juttua tulossa siitä todellaki lisää. :)

   Poista
 4. Oii Lontoo näyttää kyllä niin ihanalta kaupungilta! En tajua miten en vielä 18 vuodenkaan aikana oo käynyt siellä itse, mutta joskus vielä... :D

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin ihana kaupunki!♥ Ja hei, mullakin meni lähes 21 vuotta mun elämästä ennen kuin pääsin siellä käymään, joten kyllä sulla on vielä reilusti aikaa. :)

   Poista
 5. Ah, en malta oottaa Harry Potter- postausta! <3 Muutenkin tulee hirveä hinku Lontooseen näiden sun postausten perusteella, kun en oo siellä vielä koskaan käynyt.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on kyllä yks täydellisyys! Ja mä ootan nyt jo innolla, että pääsen kunnolla vielä paneutumaan Potter-maailman pariin, joten postausta tulossa toivottavasti mahdollisimman pian. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright