Slider

In love with London, Hyde Park & Stripes

18.9.2016

Oi Lontoo. Oon niin syvästi rakastunut. Kukkasin somistettuja katulyhtyjä, loputtomasti kakskerroksisia punasia busseja, niin paljon erilaisia ihmisiä, toinen toistaan tunnelmallisempia puistoja, järjettömän kauniita rakennuksia, joita ei vois uskoo ihmisten rakentamiks ja vaikka mitä. Sanat ei riitä kuvailemaan sitä tunnelmaa siellä.
   Me lennettiin eilen takaisin Suomeen ja tunnelmat on niin haikeet. Vielä eilen aamulla mun tennarit asteli pitkin katuja ja huomenna pitäis raahautua taas koulun penkille. Voi kun olisinkin vaan voinut jäädä sinne. Koko paikka oli niin täydellinen.
   Yks niistä täydellisimmistä paikoista oli Hyde Park. Miten keskellä niin suurta kaupunkia voikin olla kaunis puisto täynnä oravia, vanhoja puita, söpöjä pikku teitä ja auringossa hohtavaa vettä? Mä ajattelin vielä myöhemmin jakaa mun seikkailuja Lontoossa päiväkohtaisesti, mutta halusin tulla pikaisesti jakamaan teille muutaman kyseisessä puistossa otetun kuvan.

Hyde Park Lontoo 1
paita ja kaulakoru: h&m | laukku: new look | hame: forever21 | kello daniel wellington* 

Hyde Parkissa mä hortoilin uuden hameen ja laukun sekä viininpunasen t-paidan kera. Kaikki lempijutut päällä yhtä aikaa: raitaa, viininpunaista ja kultaisia yksityiskohtia. Niin täydellistä.  Tosin musta tuntuu, että vaikka kävelisin Hyde Parkissa tuulitakki päällä ja lökäpöksyissä, niin jopa ne näyttäis hyville, sillä toi puisto. Ah. Se vaan teki kaikesta kaunista.

Hyde Park Lontoo 2Hyde Park Lontoo asu 3 copy Hyde Park Lontoo 4 Ja vaikka me tuolla puistossa käveltiin parinakin päivänä, niin silti tuntuu, että paljon jäi näkemättä. Varmaan pakko palata tulevaisuudessa tsekkaamaan loputkin.

Hyde Park lontoo asu 5 copy Hyde Park Lontoo asu 6 Hyde Park Lontoo 7
Mä taidan nyt painut tervehtimään kotisohvaa, sillä mä en oo tainnut sillä istua viimeiseen viikkoon, laittaa Gilmoren tytöt pyörimään Netflixistä ja ottaa vaan rennosti. Palailen luultavasti hyvinkin pian tarkempien Lontoo-kuulumisten kera.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana viikko. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥

8 kommenttia:

 1. Ai että, kuulostaa kyllä tosi ihanalta reissulta! Jään innolla odottamaan lisää matkapostauksia... ;)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana reissu! Pakko päästä tuonne joskus uudelleenkin! :)

   Poista
 2. Oi ihanaa, Lontoo on kyl ihan tajuttoman upee! Iskee kunnon ikävä sinne takas, mut onneks itelläki lontooreissu lähestyy jo kovaa vauhtia :3 Ihania kuvia susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja oi vitsit mä voisin ahtaa itteni sun matkalaukkuun, sillä haluun todellakin palata tonne. Hyvää matkaa sulle! :) Kiitos! :)

   Poista
 3. Oi Lontoo kyllä houkuttais muakin, meillä on jo matka varattu New Yorkiin ja nyt suunnitellaan toista matkaa Kaliforniaan road tripille :D Matkusteleminen on niin kivaa!♥ Ihania kuvia! :)

  ♥ JennyJanette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkusteleminen on kyllä niin parasta. Ennen en ees osannut kaivata ulkomaille, mutta nyt mitä enemmän sitä reissaa, niin sitä enemmän sitä kaipaa uusiin paikkoihon. Kiitos! :) ♥

   Poista
 4. Voi mä niin tunnistan noi sun tuntemukset Lontoosta, kolme vuotta sitten kävin kans siellä ja vei todella sydämen ja ikävöin sinne vähänväliä! Pakko päästä käymään ja etenkin syksyisin - se on niin kaunis paikka! <3 ps. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta ku säästämään rahaa uuteen reissuun. Lontoossa vois käydä vaikka kuinka monta kertaa ja silti sieltä löytäis aina jotain uutta. Kiitos! :) ♥

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright