Slider

Autumn 2016 Bucket List

7.9.2016

Sitä sanotaan, että syksy on kuralammikoita, vesisadetta ja synkkyyttä. Pyh pah. Huhupuheita sanon minä. Syksy on yks parhaimmista vuodenajoista. Tai no jos multa kysytään, niin kaikki vuodenajat on parhaita. Mä suorastaan rakastan niitä. Ja sitten toinen juttu, jolla on mun sydämmessä hyvin korkee rakkausprosentti: Listat! Ah, kuinka mä rakastankaan niitä. Eilen tein pakkauslistaa ja tänään päätinkin raapustella syksyn ämpärilistaa tänne blogin puolelle. Mikä oiskaan parempi tapa fiilistellä syksyä kuin selata vanhoja syksyisiä kuvia läpi ja tehdä suunnitelmia? Ei sitten niin mikään. 

syksykollaasi1 
♥ Seuraa miten kuura sulaa auringonvalossa tanssiviksi välkkyviksi pisaroiksi.
♥ Haravoi lehdistä mahdollisimman iso kasa, hypi siinä ja naura omalle tyhmyydelles, kuinka menitkään levittämään just haravoidun kasan.
♥ Anna aamupakkasen jäädyttää sormenpäät liikkumattoman kohmeisiksi. Lämmitä ne kuuman veden alla ja tunne ihana lämmön kihelmöinti.

syksykollaasi2

♥ Juokse pitkin pimeitä teitä, pelkää tielle pimeästä hyppääviä karhuja sekä murhaajia ja tunne kutkuttava jännitys vatsanpohjassa.
♥ Tee aamulenkkejä kimaltavilla lenkkipoluilla ja nauti ilman raikkaudesta ja nukkumaan asettuvasta luonnosta.
♥ Haaveile ensilumesta ja nenänpäähän sulavista hiutaleista. 

syksykollaasi3 
♥ Sammuta puhelin ja kaikki muut häiriötekijät, osta herkkuja, raahaa kaikki löytämäsi peitot sohvan nurkkaan, rakenna pesä ja vietä koko päivä Netflixiä tuijottaen.
♥ Pukeudu lämpimiin vaatteisiin, unohda tyylikkyys ja nauti siitä että päällä on oikeasti lämpimät ja mukavat vaatteet.
♥ Suorita kerrankin kaikki koulutehtävät ajoissa, ettei jossain vaiheessa iske karu totuus siitä, että kirjaimellisesti hukun kaikkeen työn määrään.
  syksykollaasi4♥ Vietä yksi ilta sammuttaen kaikki valot, leiki että sähköä ei oo olemassakaan ja pelaile lautapelejä ja juttele loputtomiin.
♥ Aloita joulun odottaminen ihan liian aikaisin ja intoile ripustamalla jouluvaloja, leipomalla pipareita ja hankkimalla lahjat ajoissa.
♥ Istu alas kuuman syksyisen teekuppisen kera ja unohdu tuijottamaan syksyn maalaamaa satumaisemaa.

4 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin saijiksen siitä lempiblogit listasta ja tykästyin kanssa sun blogiin :) kirjotat jotenkin tosi ihanasti ja tekstiä on kiva lukea.

  VastaaPoista
 2. Ihana lista <3 Rakastan myös syksyä ja kaikkea siihen liittyvää. Odotan jo niitä ensimmäisiä aamupakkasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Täällä Seinäjoella oli pari päivää sitten jo ekat aamupakkaset ja mä kyl nautin ihan täysillä siitä, että sain kävellä kouluun raikkaassa syyssäässä. :) Niin ja pääsin jopa perille kerrankin hikoilematta liikaa! :D

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright