Slider

Such a fun Sunday at Power Park

9.8.2016

Viime postauksessa hehkutinkin sitä, kuinka huvipuistot todellakin kuuluu kesään! Sunnuntaina suunnattiin auton nokka kohti Härmää ja mä menetin mun Power Park-neitsyyteni. Huvipuistossa, jossa ei oo koskaan ennen käynyt on niin parasta se, kun kaikki laitteet näyttää niin pelottavilta. Mä taisin sisään astuessa vannoa Eetulle, että en mee mihkään muuhun laitteeseen kuin hitaasti kulkevaan maailmanpyörään, mutta loppujen lopuks ihan innoissani juoksin niihin kaikkiin hurjimpiinkin laitteisiin. Jännityksen tunne jonottaessa tais olla vähän samanlainen kuin lapsena, kun kaikki oli uutta!

powerpark blogi 1 powerpark blogi 2 power park blogi 3 Pakko hehkuttaa, miten kauniilla paikalla Power Park on. Niin lumoavat jokimaisemat ja maaseutua silmän kantamattomiin. Tykkään!

power park blogi 4 powerpark blogi 5 copy Tuolla oli muuten paljon todella söpöjä rakennuksia. Katsokaa nyt totakin värikästä tornitaloa - niin ihana! Sit kun mä joskus rakennutan oman talon, niin taidan maalauttaa sen tollaseks monisävyseks. Hah!

powerpark blogi 6 powerpark blogi 7 power park blogi 8 power park blogi 9Reissu oli kerrassaan mahtava ja koko illan kruunas mun kotona pyöräyttämä vuohenjuustopitsa chia-kookospohjalla sekä sauna. Niin ihana sunnuntai!

Ihanaa tiistaita teille kaikille! ♥

5 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Itse taisin olla 9-vuotias kun kävin Power Parkissa ja tän postauksen luettuani alkoi tehdä mieli lähteä käymään uudestaan, haha! x

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin auto käyntiin ja menoks! :D Olihan tuol tosi hauskaa käydä! :)

   Poista
 2. Kivan olonen blogi, jään seurailemaan! :)

  http://jennymariann.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright