Slider

Phone snaps

5.8.2016

Nyt taas luvassa muutamia kuvia puhelimen kätköistä ja kuulumisia. Tällä kertaa en taidakaan tähän alkuun höpötellä sen kummempia, vaan mennään suoraan asiaan!

Untitled 
1. Aina selfieitä ottaessa ei voi muuta kuin ihmetellä, miten mun hiukset on päässyt venähtämään niin pitkiks. Eihän siitä oo pitkä aika, kun mulla oli kauheet hiustenkasvatusoperaatiot. Niin ihanaa kun ei enää tartte ootella, että kasvaispa hiukset jo pidemmäks, vaan saa vihdoinkin olla tyytyväinen niiden pituuteen. 2. Särkänniemen reissu oli ehdottomasti yks viimekuun kohokohdista ja voi vitsit miten söpöjä noi Koiramäen rakennukset on! 3. Särkkiksessä oli myös pakko testata uus laite X ja koko päivän pahin sadekuuro osu just siihen kohtaan kun oltiin pikkuveljen kanssa päästy istumaan kyseiseen laitteeseen. Olipahan ainakin ikimuistosta! 4. Yks mun lempiaktiviteeteista kesäsin taitaa olla perhosten perässä juokseminen ja niiden kuvaaminen. Ne on niin kauniita!

Untitled  
1. Järvi, peltoja ja maaseutu on yhtä kuin koti! ♥ 2. Muutamia uusia juttuja on tullut hankittua viimeaikoina ja parhaimpia ostoksia on ollut ehdottomasti uudet urheilurintsikat ja juomapullo. Jotenkin kummasti mun kaikki urheiluvaatteet tuppaa aina olemaan aina pesussa, joten uudet tulee todellakin tarpeeseen. Vielä kun löytäis parit trikoot. 3. Viimeviikonlopun tunnelmia. 4. Meillä kotikotona oli tälläsiä kavereita ulkoilemassa. 

Untitled 
1. Mun kymmenen päivän työputken viimeisenä aamuna oli melkonen voittajafiilis. Tän viikon kuuden päivän työputki ei ookaan sit tuntunu missään ton kymmenen päivän jälkeen. 2. Paras aamupala ikinä - puuroa marjojen, kookoshiutaleide, siemenien ja banaanin kera. Niin hyvää! 3. Taivas on viimepäivinä ollut muutamaankin otteeseen ihan pikimusta ja voi kuinka mä rakastankaan ukkossäätä. Kaikki se jyrähtely ja valoshow on niin uskomattoman ihanaa! 4. Meidän makkarin sisustusta tällä hetkellä. Nyt rupeen vihdoin ja viimein olla tyytyväinen ainakin makuuhuoneen ilmeeseen. 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! ♥

2 kommenttia:

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright