Slider

Cuteness Overload

30.8.2016

Varoituksen sana: tää postaus sisältää yliannostuksen söpöyttä, pörröisyyttä ja vastustamattomia nappisilmiä. Kotikotona meiän misuli oli päättänyt pyöräyttää poikaset ja nyt meillä on neljä kappaletta maailman suloisimpia olentoja. Siis kattokaa nyt! Ette arvaakaan millanen kissakuume mulle nousee noista vauveleista. Voi kun tänne Seinäjoellekin vois ottaa tollasen palleron kaveriks. Pennut oli mun viimekäynnillä vähän yli kolmen viikon ikäisiä ja voi sitä suloisuuden määrää, kun ne oli juuri oppineet käyttämään pikkuruisia jalkojaan paikkojen tutkimiseen. 

kissavauvoja1 Niin söpöjä! ♥ Eihän noita kaikkia edes saanut millään samaan kuvaan, kun vipinä ja meno oli niin mahdotonta. Ootan niin mielettömästi, että noi tosta vielä vähän kasvaa ja ne oppii leikkimään kunnolla. Saas nähdä miten noita malttaa parin kuukauden kuluttua luovuttaa eteenpäin.
  kissavauvoja2kissavauvoja3kissavauvoja4 kissavauvoja5 Mä oon pitänyt aika visusti tietokoneen kiinni viimeisen viikon aikana ja oikeestaan pieni breikki on tehnyt ihan hyvää. Muutenkin ylimääränen aika on ollut vähän kortilla ja niitä päivän ainoita vapaita hetkiä en oo todellakaan halunnut viettää liikaa ruutua tuijotellen. Tällä viikolla mulla alko taas koulukin, joten eiköhän siellä ehdi istumaan tehtävien parissa koneella tunnin jos toisenkin ja toivottavasti siinä sivussa ehdin muutaman postauksenkin raapustelemaan.

Ihanaa tiistaita teille kaikille! ♥

16 kommenttia:

 1. oi mitä suloisuuksia♥ täällä yksi kisukuumeinen!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! ♥ Tollasia kisuleita ei vaan voi vastustaa! ♥

   Poista
 2. Voi hitto mitä söpöliinejä! Mun kissakuume on noussut myös ihan uudelle levelille, kun tänne uuteen kotiin sellaisen saisi ottaa! Täytyy kuitenkin miettiä tulevaisuuttakin, sillä tuskin tässä seuraavaa kissan toistakymmentä elinvuotta asun, eikä täälä Seinäjoella ole liikaa siistejä kämppiä mihin saisi eläimen viedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! ♥ Maailman söpöimpiä palleroita! ♥ Ja toi on kyl niin harmi, että nykyään niin harvaan vuokrakämppään saa lemmikkiä ottaa, mut ainahan on mahdollista keskustella vuokranantajan kans.

   Poista
 3. Vaikka oonkin enemmän koiraihminen, niin eihän noita nyt voi vastustaa! Älyttömän suloisia pikku kavereita ♥

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Eikää, en ehkä kestä!! ♥ Kissakuume kasvaa kyllä huippuunsa noita kuvia katsellessa :') Jossain vaiheessa otan kyllä itsekin tuollaisen karvapalleron, se on varma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasia palleroita ei kyllä voi mitenkään vastustaa! ♥ Ja mikä oiskaan sen parempi kaveri kuin kissa! :)

   Poista
 5. Voi että, niin söpöjä! Mun kissa sai kesäkuun lopulla myöskin neljä pentua. Ne on nyt semmosessa hullussa leikkimisiässä, koko ajan ne vaan ramppaa ympäri taloa ja kiipeää jokapuolelle... :-D Yks on jo lähtenyt uuteen kotiin ja muutkin lähtee pian, niin surullista! :-(

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii vitsit! ♥ Mä niin ootan että noi kans tulee siihen leikkimisikään. Se on kyl paha paikka, kun rakkaat vauvat joutuu antamaan pois, mutta eiköhän niille aina löydä hyvä paikka kasvaa! ♥

   Poista
 6. Aaw, on kyllä ihan ylisöpöjä! Ja hienoja kuviakin olet heistä saanut :)

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright