Slider

Positive Vibes x 12

21.6.2016

Kun osaa nauttia niistä pienemmistäkin asioista arjessa, tulee elämästä niin paljon parempaa. Siis oikeesti, kun oppii arvostamaan niinkin yksinkertasista asioista kuin joka-aamunen kaurapuuro mustikoiden kera, hymyilevät asiakkaat töissä tai lintujen laulu metsälenkillä, saa tavallisistakin päivistä niin paljon enemmän irti. Vielä kun on todellakin oppinut huomaamaan kaikki pienetkin asiat, nauttii niistä täysillä, eikä vain sivuuta niitä, niin elämä on miljoonasti onnellisempaa. Päätinkin tulla jakamaan teille vähän tätä yltiöpositiivisuutta ja listaamaan ilonaiheita viimepäiviltä.

herkkuvälipalaa blogi
○ Kesän ensimmäisten mansikoiden ostaminen. Vaikka ne olikin julmetun kalliita, niin voi vitsit kuinka mulla olikaan ikävä tuoreiden mansikoiden makua. Seuraavan kerran mä toivottavasti saankin syödä mansikoita suoraan mummulan mansikkamaalta.

○ Pikkuveljien yökyläily meillä Seinäjoella. Mitä siitä seuraakaan, kun mun kolme nuorinta veljee majottuu meille? No ensinnäkin karkkiroskia oli jokapuolella ja kukaan ei osannut syödä ruokaansa pöydässä, vaan missäpä muuallakaan kuin meidän sohvalla. Mutta en valita, sillä oli älyttömän hauskaa kierrellä pitkästä aikaa esimerkiks kauppojen kalastusosastolla (kyllä, jopa minä omistin joskus pakillisen kalastustarvikkeita), pelata jalkapallo läheisellä kentällä yömyöhään väsymyksestä huolimatta ja nautin täysillä siitä, että meillä oli kämpässä vipinää ja vilskettä ja aina joku naurattamassa!

○ Rahojen tuhlaaminen muihin ihmisiin. Ette tiekään kuinka pihi mä oon välillä omien ostosten suhteen, mutta kun kyse on muille ostamisesta, niin tuhlaan ihan mielelläni. On jotenkin niin ihana käyttää rahaa muihin ihmisiin, eikä vaan omaan itseensä.

mansikoita blogi IMG_4731
○ Iltalenkit auringonpaisteessa ja se kun siellä lenkillä tajuaa jaksavansa juosta entistä pidempään. Siis ihan mieletön fiilis, kun tajuaa, että kestävyyskunto on todellakin kohonnut. Ja kun lenkkiympäristönä toimii ihana metsä ja musiikkina linnunlaulu, niin ei voi olla muuta kuin onnellinen.

○ Uus Orange is the new blackin kausi! Tää ei oo varmaan jäänyt keltään huomaamatta, mutta ai vitsit, miten se kruunaa päivän, kun päivän päätteeks unohtaa vaan kaiken muun ja laittaa jakson lempparisarjaa pyörimään.

○ Mummulta saatu kukkanen. Kun saa kämppään ripauksen vihreää lisää, niin ah, miten se saakaan sisustuksen ilmeen näyttämään entistä raikkaammalta ja kauniimmalta.

darlah 172 tuntia kuussa blogi lilja blogi
○ Viikonlopuna jyrähdellyt ukkonen. Yks asia, mitä mä kesässä ja syksyssä odotan ihan mielettömästi on myrskyt ja etenkin ukkonen. Mä rakasta salamointia ja sitä jyrinää. Se on kaikessa pelottavuudessaan jotenkin todella kiehtovaa ja yhtenä tavotteena mulla tänäkesänä olis saada salamoista kuvia.

○ Rippijuhlissa valokuvaaminen. Juhlat on ihania aina. Todellakin! Mutta, kun sua pyydetään vieläpä kuvaamaan niihin, niin on tuplasti kivempaa, sillä juhlat plus lempiharrastus ei oo yhtään pöllömpi yhdistelmä.

○ Kotikotona Ikaalisissa käyminen. En tiedä, onko kaikilla muillakin kotoa pois muuttaneilla niin, että kuukauden kohokohtia on ne harvat käynnit kotikotona. On niin täydellistä aina mennä kotiin, kun ruoka on valmiiks laitettu, ympärillä on joukko elämän tärkeimpiä ihmisiä, eikä tartte murehtia mistään. Niin ja siellä on aina maailman söpöimpiä karvaturreja oottamassa!

kesän ekat mansikat blogi IMG_4743
○ Hyvien kirjojen bongaaminen kirjastossa. Siis hypin melkein tasajalkaa ilosta, kun mä kirjastosta löysin Harry Potterin Maagisen maailman.  Tasajalkaa hypin myös siinä vaiheessa, kun kaverin suosituksesta lainasin Darlah -nimisen kirjan ja se sai mut todellakin syövereihinsä ja luin sen melkeinpä päivässä. Pitkiin aikoihin ei vastaan oo tullut kirjoja, jotka olisin ahminut niin nopeasti. Kyseinen kirja herätti mussa ajatuksen jopa kirjablogin aloittamisesta, mutta saa nähdä riittääkö aika ja inspiraatio. Olisko teissä joku kiinnostunut lukemaan mun sepustuksia mun lukemista kirjoista?

○ Grillaaminen ensimmäistä kertaa ikinä Seinäjoella. Ette tiiäkään kauanko meidän on pitäny hankkia tänne grille. Siis todella kauan! Vaarille puhuin asiasta ja se totes, että siltä löytyy varastosta yks ylimääränen sähkögrilli, joka me sitten saatiin. Nyt kelpaa nauttia kesäilloista, kun takapiha alkaa vihdoin ja viimein olla kuosissa.

○ Sekaiset hiukset. Kyllä, nautin siitä kun antaa hiusten vaan olla just niin kuin ne on, eikä yritä tehdä niille yhtään mitään. Olkoon millainen karva- ja pörrökasa tahansa, niin se kun ei välitä siitä miten ne on, tekee päivästä paljon mukavemman.

harry potter maaginen maailma blogi
Positiivista alkuviikkoa teille kaikille! Muistakaa nauttia pienimmistäkin jutuista!

12 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus! Ja hei mua ainakin kiinnostais lueskella sun kirjablogia jos sellaisen päätät perustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heii, kiva että olisit kiinnostunut! Pitää kyl todellakin ruveta miettimään löytyiskö multa aikaa sellasen pitämiseen. Luen kuitenkin nykyään todella paljon ja olis kiva saada ylös kirjoista heränneitä ajatuksia. :)

   Poista
 2. Ihania ilonaiheita sulla! <3 Täytyy kyllä pitää mielessä tuo Darlah, kuulostaa täydellisen koukuttavalta kirjalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa todellakin lukasta toi Darlah. Oli tooodella jännä kirja! :)

   Poista
 3. Kirjablogi kiinnostais! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kiinnostais! Mua todellakin kiinnostais myös alottaa sellanen, jos vaan sais raivattua kalenteriin tilaa. Vitsit kun tällä hetkellä välillä tuntuu, että aika on vähän kortilla. Mutta ehkä vielä jonain päivänä! :)

   Poista
 4. Kirjablogi kiinnostaa ehdottomasti tai sitten tänne lisää postauksia lukemistasi kirjoista/arvosteluja yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne blogiin vois kyl todellakin myös tehä enemmän kirjajuttuja. Ne kun näemmä kiinnostais teitä. :)

   Poista
 5. Ihana postaus <3 mä tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä ;)) ja ehdottomasti kiinnostais kirjablogi, ois tosi kiva saaha kirjavinkkejä :)

  VastaaPoista
 6. positiivisuus ja iloisuus tarttuu niin kovin tästä blogista!love it :)

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright