Slider

Link your blog!

8.6.2016

linkitä blogisi 2

Blogeja menee ja blogeja tulee. Välillä ne parhaimmat lopettaa tai hiljenee ja uusia syntyy toisinaan enemmän kuin sieniä sateella. Siitä on yli vuosi, kun oon viimeks tällasta postausta toteuttanut ja uskon, että blogeja on sinä aikana syntynyt muutamia lisää ja vanhat ovat sisällöltään saattaneet muuttua sen verran, että niihin olis kiva syventyä kunnolla. 

Varmasti jokainen tietää miten homma menee, mutta lyhyesti sanottuna linkittäkää bloginne mahdollisesti lyhyen kuvauksen kera. Aikaa on 15.6. saakka, jonka jälkeen mä kokoon muutamasta mieluisimmasta oman postauksensa. Ja nyt ei muuta kuin linkkejä satelemaan!

68 kommenttia:

 1. Täällä kirjoittelee 20-vuotias opiskelija. Olen aina menossa ja tykkään pitää elämäni kiireisenä. Olen hyvin sosiaalinen, itsevarma, luova ja viihdyn kameran molemmilla puolilla. Intohimoihini kuuluu mm. kauneus, muoti, sisustaminen, matkusteleminen, valokuvaus, juhliminen ja ruoka. Näistä aiheista myös blogini hyvin pitkälti koostuu.


  http://janicak.blogspot.fi/
  (Janica K.)

  VastaaPoista
 2. 20-vuotias seinäjokinen, iloinen ja positiivinen naisenalku kirjoittelee lifestyletyylistä blogia höystettynä esim kauneus ja tyylipostauksilla :)

  nooramaijakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Life as I know it - Milla

  Hyvää mieltä, matkakuumetta ja matkustelua, huumoria, rakkautta, ruokaa ja reseptejä, ajatuksia ja avautumisia. Lifestyle-blogin takana 23-vuotias helsinkiläistyttö, tällä hetkellä työharjoittelussa Sri Lankassa :) Toivottavasti tykkäät blogistani <3

  VastaaPoista
 4. http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  Täällä bloggailee myös 20-vuotias freelancermalli, kissafani, tuleva vaimo, sosionomiopiskelija ja feministi! Blogista löytyy asukuvia, mielipidepostauksia, matkailujuttuja ja shoppailupostauksia :)

  VastaaPoista
 5. Moments blogin takaa löytyy 19v. tämän kevään ylioppilas, joka rakastaa mm. kirjoittamista, valokuvausta, pianonsoittoa, kesäöitä ja kirpeitä pakkaspäiviä. Blogini on tyyliltään monipuolinen lifestyle ja aiheet vaihtelevat asukuvista bloggausvinkkeihin ja valokuvausjutuista eri puolilta maailmaa saapuneisiin kortteihin.

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. https://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  Lifestyle-blogi, joka sisältää elämän positiivisia & ihania juttuja, ostoksia, videoita, asuja & asioita, jotka inspiroi mua, toivottavasti myös muita! Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 7. http://more-than-we.blogspot.fi

  valokuvapainoitteinen lifestyleblogi, jota pitää -97 vuosimallinen Jyväskyläläistyttö!

  VastaaPoista
 8. http://fitlinaa.blogspot.fi

  Pian 20 vuotiaan helsinkiläisen tytön treeni-/lifestyle blogi. Juttua enimmäkseen treenaamisesta ja ruokavaliosta, mutta väliin mahtuu aina paljon muutakin! :)

  VastaaPoista
 9. http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  Tämän kevään ylioppilaan blogi sisältäen mm. (kirppis)ostoksia, asuja, ruoan tuoksuja ja liikuntajuttuja :)

  VastaaPoista
 10. http://sinkkublogini.blogspot.fi/

  Ihmissuhteista, sinkkuudesta, seksistä ja milloin mistäkin.

  VastaaPoista
 11. http://diconomise.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mm. ostoksia, kuulumisia, suosikkeja ja diy-juttuja!

  VastaaPoista
 12. http://kylanmahti.blogspot.fi/

  Kylänmahti kertoo rakkaudesta, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa. Kirjoittaja on Jessica, 21-vuotias sisustusartesaani, -puuseppäopiskelija, yrittäjä, bloggaaja ja rock-henkinen tyylilyyli joka reivaa, kuntonyrkkeilee, palvelee mopsiaan ja spekuloi sattumusten summia aina jälkeenpäin.

  Blogi on saanut positiivista palautetta monipuolisena ja inspiroivana lifestyleblogina.

  VastaaPoista
 13. http://thequestioniswillyou.blogspot.fi/

  Kirjoittelen siitä mitä rakastan yli kaiken: Elämästä. Hyvinvointi on keskeisenä teemana blogissa, paljon terveellisiä reseptejä, ajatuksia elämästä, kosmetiikkaa, treenijuttuja. :)

  VastaaPoista
 14. http://www.noraadler.com/

  19-vuotiaan opiskelijan blogi, joka käsittelee oma elämääni, muotia ja kauneutta. Postaan välillä myös omia suosikkireseptejäni ja pyrin päivittämään blogiani ainakin 2-3 kertaa viikossa :)

  VastaaPoista
 15. ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  ♥ 20-vuotias bloggaajamimmi Tampereen suunnalta, jonka blogi keskittyy arkipäivään, kosmetiikkaan, vaatteisiin, mielipiteisiin & kaikkeen mahdolliseen. Blogini on ollut pystyssä 2012 vuodesta alkaen! Tervetuloa lukemaan :)

  VastaaPoista
 16. STREET SMART

  16-vuotias lukiolainen kirjoittelee sisustuksesta, muodista, meikeistä hieman lifestyle-tyyliin. Panostan valokuviin ja silloin tällöin ripottelen valokuvauspostauksia :)

  VastaaPoista
 17. http://kanervanniina.blogspot.fi/

  18-vuotiaan lukiolaistytön lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 18. Health is a matter of Choice
  Terveyteen ja hyvinvointiin painottuva blogi, jossa paljon juttuja ravinnosta, ruokavaliosta sekä liikunnasta, erityisesti voimanostoharrastuksestani. Myös lifestyle tyylisiä postauksia. Tervetuloa lueskelemaan! :)

  VastaaPoista
 19. 15- vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle- ja valokuvaus blogia Etelä- Suomesta. Blogissani näkyy reseptejä, asukuvia, suositteluita, kuulumisia ja elämän iloja. Positiivisuus on blogini avainsana ja sitä olen blogissani noudattanut jo pitkään. Blogistani löytyy myös isot määrät valokuvia elämästäni.

  http://erinlinnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 20. 23 -vuotias kotiäiti, joka opiskelee samalla nettilukiossa haaveissa yo -tutkinto ja valkolakki. Perheeseen kuuluu 18 vuotta vanhempi avomies, 1v7kk poika ja kissa, että koira. Ikuinen laihduttaja ja mieletön kenkäfriikki. Pohtii erilaisia asioita ja kirjoittaa elämästään. Haaveena tulevaisuudessa yliopisto ja eläinlääketiede.

  http://katvonyvon.blogspot.com/

  VastaaPoista
 21. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi, muoti ja lifestyle-blogi. Postauksissa näkyy mm. terveellisempiä reseptejä, asuja ja juttuja miun tyylistä, syvällistä pohdintaa, tekstejä liittyen onnellisuuteen ja miun näkemykseen hyvinvoinnista sekä miun arkisiakin juttuja! :-)

  VastaaPoista
 22. http://elli-amanda.blogspot.fi/

  19-vuotiaan, nuoren naisen lifestyleblogi:)

  VastaaPoista
 23. anskukoo.blogspot.fi

  Kirjoittelua siitä mistä huvittaa, kuvia lähes kaikesta ympärillä tapahtuvasta sekä rentoa meininkiä. Pikkublogi täynnä arjen hetkiä!

  VastaaPoista
 24. https://browneyessecret.blogspot.fi/

  Parikymppisen tytön lifestyle blogi, jossa keskitytään arjen pieniin iloihin sekä joskus pohdiskellaan elämää myös hieman syvällisemmin. Myös kauneudenhoito ja tuotearvostelut kulkevat vahvasti blogissa mukana! :)

  VastaaPoista
 25. Ruudun toiselta puolelta löytyy 18-vuotias media-assistentti ja muutaman vuoden omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.
  Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  https://inkaintiaani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 26. 16-vuotiaan nuoren matkailijan kielimatka/matkailublogi. Jaan vinkkejä, kokemuksia sekä kaikenlaista muuta höpinää matkailuun liittyen. Kesällä suuntana muun muassa Kalifornia, josta tulossa postausta :)
  Live your dreams

  VastaaPoista
 27. http://tiiajennyy.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 28. Blogin tällä puolella kirjoittelee 26- vuotias nainen, joka on hurahtanut bloggaamiseen ja shoppaamiseen! Pyrin postaamaan joka toinen päivä. Aihealue on laaja: uusia ostoksia, suuri määrä asukuvia inspiraation lähteeksi, tuotearvosteluja sekä videoita :)

  heidireijamarian.blogspot.com

  VastaaPoista
 29. http://luminoussoul-jenna.blogspot.fi

  19-vuotiaan kesällä Kanadaan au pairiksi lähtevän tytön lifestyleblogi. :-)

  VastaaPoista
 30. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  26-vuotiaan naisen lifestyleblogi, jossa juttuja mm. muodista, ostoksista, kosmetiikasta, ruuasta yms.

  VastaaPoista
 31. 15 | LIFESTYLE | VALOKUVAUS


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 32. http://annikaiidakristiina.blogspot.fi/

  23-vuotiaan nuoren naisen lifestyle- ja valokuvausblogi elämän pienistä iloista ja unelmista.

  VastaaPoista
 33. http://jjjennajulia.blogspot.fi/

  24-vuotias lifestyle-bloggaaja Oulusta. Blogin postauksien aihepiirit koostuu kuulumisista, asuista, resepteistä ja kaikenlaisesta mitä mieleen juolahtaa.

  VastaaPoista
 34. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 35. http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  25- vuotiaan lifestyle blogi. Välillä elämää vähän syvällisemmin ja välillä hömpempiä pukeutumis ja kosmetiikka juttuja :)

  VastaaPoista
 36. http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  19-vuotiaan juuri valmistuneen ylioppilaan ja ex-vaihtarin lifestyle- ja matkustuspainotteinen blogi. Kiinnostuksen kohteita ovat myös valokuvaus, hyvinvointi ja kosmetiikka. Syksyllä on edessä muutto toiselle paikkakunnalle opintojen perässä... :)

  VastaaPoista
 37. http://andletmehearit.blogspot.com

  Oon reilu parikymppinen seinäjokinen tyttö, joka otti ja lähti opiskelemaan lääketiedettä Tarttoon muutama vuosi sitten. Blogissani tykkään eniten jakaa nättejä kuvia, reseptejä, meikkijuttuja, asukuvia ja ihan vaan omia kuulumisia.

  VastaaPoista
 38. http://goodmoodrecipe.blogspot.fi/

  hyvinvointi/lifestyleblogi, jota pitää 22-vuotias terveysalan opiskelija :)

  VastaaPoista
 39. illicit-hiraeth.blogspot.fi

  Juuri peruskoulun päättäneen tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 40. Pian 23 täyttävä lasten parissa työskentelevä, joka kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan väliltä: sisustuksesta, diy-juttuja, käsitöitä..

  sinutminahaluan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 41. http://revontulipalo.blogspot.fi/

  Pian 20 vuotta täyttävän tytön lifestyleblogi maustettuna ruoalla, matkustelulla ja positiivisilla ajatuksilla. Omaa elämää ja kiinnostavia juttuja rennolla otteella.

  VastaaPoista
 42. http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 43. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy esimerkiksi asuja, ostoksia, lastenvaatteita, kirpputorilöytöjä, sisustusta ja reseptejä. Tietysti blogistani löytyy postauksia ihan tavallisesta arjestakin, johon kuuluu aviomies sekä taapero. :)

  VastaaPoista
 44. http://catrih.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, liikunnan, ruuan, hyvinvoinnin, sisustuksen, parisuhteen, kauneuden ja syvällisten höpinöiden äärellä. :)

  VastaaPoista
 45. http://sanssu-justhewayouare.blogspot.fi

  Reilu parikymppinen neitokainen kirjoittaa lifestyle-tyylistä blogia, joka sisältää pääosin kodin sisustamista, koirajuttuja, musiikkia ja ihan vain arkea :)

  VastaaPoista
 46. https://alice-on-ice.blogspot.fi/

  21-vuotiaan oululaisopiskelijan muoti- ja lifestyleblogi, jossa muita teemoja ovat muun muassa ruoka ja ruoanlaitto, matkailu, mielipiteet, kirjallisuus ja populaarikulttuuri.

  VastaaPoista
 47. 17-vuotiaan tyttösen elämää, joka keskittyy pääasiassa muotiin ja kauneuteen. Opiskelen stylistiksi, joten siksi nämä edellä mainitut ovat aika suuressa roolissa blogissani ! Toki myös haaveilen ja pohdin kaikenlaista :)

  http://janitakristina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 48. 22-vuotiaan Porilaisen lifestyle henkinen blogi. Olen monta vuotta bloggailut, mutta välillä lopettanut. Viime vuonna aloitin taas ja kirjoitin blogiani muilta suljettuna, mutta tänään päätin avata sen taas julkiseksi. :-)

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 49. http://inka-allornothing.blogspot.fi

  Inka Nitta on 19-vuotiaan Tamperelaisen lifestyle blogi positiivisista asioista. Sisustus- & vaate- sekä kaunesjutut eniten pääosassa

  VastaaPoista
 50. miinakaroliina.blogspot.com

  23 vuotiaan tyttömäinen lifestyle blogi ripauksella myös sisustusjuttuja :)

  VastaaPoista
 51. http://fasciner.blogspot.fi/

  22 vuotiaan lifestyleblogi. Elämä pyörii fanituksien, matkustelun ja kahden karvakuonon ympärillä.

  VastaaPoista
 52. http://rauniamanda.blogspot.fi/

  Kirjotan omasta elämästä ja ajatuksista. :)

  VastaaPoista
 53. http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Valokuvausblogi, josta löytyy kuvien lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 54. http://muistioelamasta.blogspot.fi

  Kolmeakymppiä lähestyvä amerikkalaismiehen vaimo, vilkkaan tyttölapsen äiti & omaa uraansa luova nainen kirjoittelee kahden kulttuurin sovittamisesta saman katon alle, toisaalta myös kokkailee, kuvaa, pohtii arkisia asioita ja välillä harmittelee. Toisinaan palataan muistoissa myös USA:n länsipuoliskolle Utahiin, jossa aiempi kotimme oli. :)

  VastaaPoista
 55. http://ladyymode.blogspot.fi/

  Parikymppisen Helsingissä asustelevan ja aloittelevan stylistin blogi. Juttuja muodista, kauneudesta sekä arjen pienistä luksushetkistä, joskus saatan jäämään unelmoimaan matkasta upeaan New Yorkiin .

  VastaaPoista
 56. http://paula-thewolf.blogspot.fi/

  19 -vuotias Hyvinkäällä asustava - alkujaan Helsingistä - kirjoittelee lifestyleblogia, josta löytyy myös kauneuteen, muotiin sekä hyvinvointiin liittyviä postauksia. Kuvien ja tekstien lisäksi blogista voi bongata videoita.

  VastaaPoista
 57. http://lovekatariina.blogspot.fi/

  Olen 25 -vuotias markkinoinnin opiskelija Vantaalta. Kirjoitan lifestyleblogia, jossa pääpaino muodissa, kauneudessa ja positiivisessa fiiliksessä. Teen myös välillä videopostauksia! Tervetuloa mukaan!

  ♥ Kata

  VastaaPoista
 58. http://seikkailija-dora.blogspot.fi/

  20-vuotias Turussa asuva vaimo, lähellä sydäntä musiikki ja matkailu. Matkassa mukana mies ja kissa

  VastaaPoista
 59. http://cowswings.blogspot.fi/

  Värikästä taidetta 18-vuotiaalta tytöltä, joka rakastaa taiteen lisäksi muun muassa suklaata, kieliä ja nukkumista.

  VastaaPoista
 60. Tyylikkäästi myöhässä, tässä vielä kuitenkin omani, jos tahdot vilkaista :)

  http://paluumuuttajanpaahanpistot.blogspot.fi/

  22-vuotias paluumuuttaja pohtii ja ihmettelee elämäänsä koto-Suomessa kolmen Lontoossa vietetyn vuoden jälkeen.

  VastaaPoista
 61. Apua niin vaan minäkin taisin myöhästyä, mutta linkataan nyt vielä! :D

  19v | Lifestyle & Kauneus
  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 62. Kerkeäälö vielä?
  http://hettaeveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 63. http://beawbe.blogspot.com
  Triathlon | Treeni | Hyvinvointi

  VastaaPoista
 64. Www.sanniijuliaa.blogspot.fi

  Kauneus / lifestyle blogi ❤

  VastaaPoista
 65. http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  blogi vasta aivan alkuvaiheissa, paljon tulossa postauksia mitkä voi sisustusintoisia varmaan kiinostaa.. oon 22-vuotias uusimaalta :)

  VastaaPoista
 66. http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  alotin taas bloggaamaan puolen vuoden tauon jälkeen, ikää kohta 21-vuotta, reissujuttuja ja ihan vaan elämää.

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright