Slider

Summer Bucket List 2016

22.5.2016

Grillaamista, perunoiden istuttamista, hyvään kirjaan uppoutumista, sisarusten keskeisiä tyhmiä vitsejä, kissavauvojen ulkoilemaan opettamista, kauniin oransseja aurongonlaskuja, vastaleikatun nurmikon tuoksua ja ihan vaan nauttimista. Näitä asioita kuului mun viikonloppuun ja toivottavasti näitä tulee kuulumaan moneen muuhunkin kesäpäivään. Paitsi noh, toivon mukaan perunoita ei tartte toista kertaa ruveta istuttaan. Moneissa blogeissa on viimeaikoina näkynyt perinteistä kesä-ämpärilistaa ja mä päätin kans toteuttaa saman jutun, koska kaikki maailman listaukset nyt vaan on parhaita ja tulevaisuuden suunnittelu on aina yhtä innostavaa!

kukkaseppele blogi IMG_3245

• Tee pitkiä lenkkejä metsässä ja etsi uusia reittejä.
• Kulje kamera mukana ympäriinsä ja talleta hetkiä muistikortille niin videoiden kuin kuvienkin muodossa.
• Herää aamulla todella aikaisin ja ihmettele aamukasteen kauneutta, aamun ensisäteitä ja tunne kesän tuoksu nenässä.
• Vietä koko päivä rannalla ja hanki rusketusrajat. 
• Lähde aamulla ajamaan ilman määränpäätä, katso minne tie vie ja seikkaile.

auringonlasku blogi 1IMG_3156

• Nauti ruoasta mahdollisimman usein pihalla samalla auringonpaisteesta nauttien.
• Kiipeä jonnekin korkealle katsomaan auringonlaskua.
• Elä päivä ilman sosiaalista mediaa ja televisiota tai ylipäänsä ilman mitään teknologiaa. 
• Nauti kesän äänistä ja syvenny kuuntelemaan linnun laulua, veden solinaa ja lehtien havinaa. 
• Kuuntele ukkosta ja yritä ikuistaa salamoita kameran muistikortille.  
  kesä svkIMG_3092

• Näe paljon ystäviä, joiden kanssa et muulloin ehtisi viettämään juurikaan aikaa.
• Osta vesi-ilmapalloja ja järjestä mieletön vesisota.
• Säästä rahaa Lontoon reissua varten ja haaveile WB studiolle pääsystä. 
• Sano yhden päivän ajan kaikelle "kyllä". 
• Ole onnellinen ja tee tasan tarkkaan vain niitä asioita, jotka tekee iloseks ja joista aidosti nautit.
  IMG_3129IMG_3330

Mä rakastan kaikkia vuodenaikoja, mutta pakko myöntää, että kesässä on ihan täysin oma fiiliksensä, josta mä nautin ihan älyttömästi! Mä oon todellakin valmis kaikille kesän aktiviteeteille! Ja hei, kertokaas tekin, millasia suunnitelmia teidän kesään kuuluu ja löytyykö teidän ämpärilistalta yhtään samoja juttuja kuin mun.

7 kommenttia:

 1. Osa noista löytyy listaltani, ja loput voisinkin sitten lisäillä sille listalle! :D Totta puhut, sillä kesässä on jotenkin ihan oma fiiliksensä<3 Mun kesäsuunmitelmiin kuuluu ainakin grillailua, uimista, kavereiden kanssa hengailua sekä matkustelua! Mun koko lista löytyy blogista, jos kiinnostaa käydä se kurkkimassa :')
  http://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja hei, pitääpäs käydä lukasemassa sunkin listas! :)

   Poista
 2. Samoja juttuja löytyy munkin kesälistalta ja voi että miten ihanat kuvat tässä postauksessa!♥

  VastaaPoista
 3. Hei, ei nyt liity postaukseen, mutta olenko ymmärtänyt oikein että opiskelet restonomiksi? Jos olen, niin olisi kiva kuulla pääsykokeestasi ja koulusta ylipäänsä. Olen itse hakemassa nyt Lapin AMK:kiin restonomiksi ja siksi aihe on sydäntä lähellä juuri nyt :D
  Muutenkin kiitos aivan ihanasta blogista, olet yksi suosikeista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oot ymmärtäny ihan oikein. :) En tiiä, ootko käynyt lukion vai ammattikoulun, mutta ainakin lukion tiedoilla pärjäs pääsykokeessa ihan hyvin ja mä en ainakaan pääsykoetta varten joutunut lukemaan mitään. Tosin tolloin meille ei ollut ees mitään varsinaista materiaalia luettavaks - en sitä tiiä onko nyt jo toisin. Itse pääsykokeessa oli ensin kirjallinen osuus, jossa oli matikkaa, englantia ja äidinkieltä muistaakseni. Matikan osiossa oli jotain todella perus prosentti ja yhtälölaskuja ja piti laskee jotain boolin alkoholipitosuutta. Tarkkaan en muista, mitä äidinkielen ja englannin osuuksissa oli, mutta niissä piti kai kirjottaa joku lyhyt sivun pitunen teksti jostain aiheesta X. :) Sitte oli haastattelu, joka täällä ainakin suoritettiin parihaastatteluna. Siinä kyseltiin kaikkia tulevaisuuden haaveita ainakin ja jotain alaan liittyviä juttuja. Taisin tosin olla silloin niin jännittynyt, että mieleen ei jäänyt juurikaan mitään. :D Koulussa meillä on ollut todella monipuolisesti kursseja, kuten ravitsemukseen liittyviä, mikrobiologiaa, ruokalistan kehittämistä, sitä itse ruoan laittamista oli ekana vuonna ja toisena vuonna johdettiin keittiöllä ykkösiä. Kannattaa tutkia OPS:eja tarkemmin ja tutkia sieltä kursseja. ONoin puolet opinnoista on todella käytännön läheisiä ja puolet sitä pänttäämistä. Ollaan mm. kehitetty ravintoloiden toimintaa yms. Ja täällä Seinäjoella opinnot painittuu nimenomaan ruokapalveluihin ja matkailuun liittyvää tais olla vaan yks kurssi ellei sitä erikseen oo valinnut lisää. Toivottavasti tää nyt autto ja hei kysele vaan lisää, jos jotain tulee mieleen. Mä kyllä vastailen mielelläni. Ja kiitos vielä ihan mielettömästi! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta, auttoi todella paljon:) Lapin AMK:kiin on ainakin tänä vuonna materiaalina Sitran megatrendilista ja sitä oonkin tässä nyt pänttäillyt, mutta ymmärtääkseni kokeessa on myös juurikin tuota matikkaa. Hyvä tietää, että kannattaa ainakin prosenttilaskut kerrata!

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright