Slider

Puhelimen kätköistä

10.5.2016

Untitled

1. Ennen vappua taiottiin ihan mielettömän hyviä donitseja ja pikkuveljien kans päädyttiin koristelemaan ne todella paksulla tomusokerikuorrutteella ja läjällä strösseleitä, koska mitä enemmän, sen parempi! 2. Mun rakkaus! ♥ 3. Näitä tälläsiä kehityskuvia tulee räpsittyä aina silloin tällöin puhelimella, mut nää ei yleensä koskaan päädy mihinkään näkyville. Nyt kuitenkin aattelin tehdä poikkeuksen ja saas nähdä jääkö tää viimeseks kerraks. Näitä on kiva kuitenkin tasaisin väliajoin ottaa, sillä silmä tulee sokeeks oman kropan muutoksille ja näistä näkee, onko kehitystä oikeesti tapahtunut. 4. Viimeaikoina on ollut ihan mielettömästi toinen toistaan kauniimpia auringonlaskuja. Nautin!

Untitled

1. Mä niin odotan sitä, että tien reunat taas täyttyy kukkasista ja pääsen tekemään kimppuja luonnon kukista. Onneks kuitenkin aina voi fiilistellä näitten viimekesän kuvien kautta. 2. Selfie! 3. Näitä yhteiskuvia tulee otettua ihan liian harvoin ja silloin kun niitä otetaan, niin yleensä puolet ainakin on jotain ihan täyttä pelleilyä. Hah! 4. Herkkuaamupalaa ja hyvä kirja - mikäs sen parempaa.

Untitled

1. ♥ 2. Mitä oliskaan insta-/puhelinkuvapostaukset ilman näitä omanaamakuvia. 3. Voisin edelleenkin hehkuttaa tota maustettua vettä. Niin hyvää! 4. Ei oo muuten tehnyt yhtään tiukkaa kävellä tota kolmee kilsaa kouluun viimepäivinä, koska toi sää on ollut jotain niin täydellistä. Seuraaviks päiviks on luvattu vähän viileempää, mutta pakko myöntää, että mä nykyään nautin ihan jokasesta säätilasta, koska onhan sateenropina rentouttavaa, lumisade saa mut aina hyppimään kuin pikkulapsi, kylmyys virkistää ja auringonpaiste saa hymyilemään. Ei säässä oo koskaan mitään vikaa - ainoostaan ihmisten suhtautumistavat niihin on vääriä.

Untitled

1. Tiettekö että aina kun mä yritän ottaa tästä meidän Namista kuvia, niin jos se sattuu kattomaan suoraan kameraan niin se näyttää vihaselta. Siis ihan oikeesti. Muuten se on tollanen söpö karvapallero. 2. Viileempien päivien lemppariasu tänäkeväänä. Raita ja vaaleet farkut on täydellinen combo. 3. Mitäs sitä kaupasta erikseen jäätelöö ostamaan, kun banaanista, vadelmista ja lakritsijuurijauheesta taiottu versio on niin paljon parempaa ja terveellisempää. 4. Nättejä auringonlaskuja ei vaan voi kuvata liikaa!

Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa löyty mun puhelimen kätköistä. Ihanaa tiistai-iltaa kaikille! ♥

4 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus! Ja superherkullisen näköisiä nuo donitsit <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne oli kly niin hyviä kuin miltä ne näyttääkin! :D

   Poista
 2. Miten treenaat kotona? :) Tai et millasii jumppii teet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä jumppaan noin 3-5 kertaa viikos ja vuorotellen teen ylä ja alakroppaa. Suurimmaks osaks ihan oman kehon painolla ja sit lisänä mulla on parit eri painoset käsipainot. Jos kamala kiire on niin teen mun jumpan puoles tunnis, mut yleensä tunnin käytän siihen aikaa alkulämmittelyineen, lihaskuntoliikkeineen ja venyttelyineen. :) Ja välillä saatan ihan ite suunnitella mitä teen, joskus otan pinterestistä jotain valmiita ohjelmia tai sit mä lainailen äitiltä tosi usein jumppavideoita, mitä se on aikanaan nauhotellu tv2:lta ja mun mielestä ne on ihan älyttömän hyviä kans! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright