Slider

"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions." - Dalai Lama XIV

12.3.2015

RANDOM5 RANDOM3 RANDOM4 RANDOM7 RANDOM1 RANDOM8 Tekis mieli vaan hymyillä koko ajan! Auringonpaisteessa kaikki asiat näyttää miljoona kertaa paremmilta! Talven inhokista eli koulumatkojen kävelystä on tullut melkeinpä päivän kohokohta! On niin ihanaa aamulla astua ulos ja antaa säteiden lämmittää kasvoja ja lämpimän tuulen heitellä hiuksia. Kaikki pienet asiat tuntuu niin täydellisiltä tällä hetkellä. 
   Mä rakastin jopa sitä hetkeä, kun toissailtana sähköt meni ja sai olla hetken aikaa ilman mitään ylimäärästä hälinää - ilman pleikkaria, ilman tietokonetta, ilman sähköjä. Saunottiin kynttilän valossa ja yritettiin peseytyä pimeässä. Kaikki oli niin hassua ja samalla kuitenkin äärimmäisen tunnelmallista. Koko maailma on niin ihmeellinen paikka. On niin hassua, kuinka pienimmät asiat tekee ihmisen onnellisimmaksi! 

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihana kirjoitus ♥ Siinä on oma tunnelmansa kun sähköt menee! :) Paitsi meillä se on lapsien kanssa hieman haastavaa :D Mutta jos oltaisiin ihan kaksin niin olisi mukavaa olla kaikessa rauhassa kynttilän valossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Niimpä. Aluks tuli silloin vaan mieleen, että perhana meidän ainut taskulamppu on autossa, mut onneks mul oli kynttilät helpossa paikassa piilotettuna, niin pääsi nauttimaan niiden valosta ja tunnelmasta. :)

   Poista
 2. Oi kuinka kauniita ja valoisia kuvia! Ja rakastuin tuohon hameeseen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Otekin oon ihan rakastunut siihe. Nyt vaan kun ilmat lämpeis, niin sais ottaa sen kunnolla käyttöön. ♥

   Poista
 3. Oi oi sun blogi ! Sun blogis on vähän erilainnen mitä yleensä seuraan , mutta pakko liittyä lukijaksi, niin ihanan tyttömäinen blogi sulla on ♥

  ♥: http://tixuswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ Kiva ku tykkäät ja tervetuloa lukijaks. :)

   Poista
 4. Ihanan energinen postaus, itsekin oon todella paljon positiivisemmalla päällä kun vihdoin paistaa aurinko ja on edes hieman lämmin! Ja upeita kuvia oot ottanut! :) Hyvää kevättä sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä toi aurinko vaikuttaa niin paljon mielialaan! :) Ja hyvää kevättä myös sulle. :)

   Poista
 5. ahana toi hame, mistä se on? :D

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright