Slider

Drawing: Sasha Pieterse / Alison DiLaurentis

25.2.2015

alidrawing3 alidrawing1 alidrawinsl Tykkään valita piirrettäväks mun lempparisarjoista mun suosikkihahmoja. Viimeaikoina oonki piirtäny tosi paljon Pretty Little Liars -tyttöjä. Tällä kertaa valitsinki piirrettäväks Sasha Pietersen. Ja vitsit mä piirsin tätä kauan. Tää työ loju varmaan kaks viikkoo meiän keittiön pöydällä ja nyhjäsin vaan pienten yksityiskohtien kimpus, sillä mä en millään halunnu siirtyä piirtämään hiuksia. Vois kuvitella, että on ihan helppoo piirtää pari haituvaa kasvojen vierelle, mutta ei... 
   No toissapäivänä vihdoin ja viimein innostuin tekemään tän valmiiks ja oon ihmeen tyytyväinen lopputulokseen. Vai näättekö te yhdennäköisyyttä tän kuvan ja Sasha Pietersen välillä?

2 kommenttia:

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright