Slider

Angry bitch -drawing, outfit and mail

19.1.2015

Maanantaipäivä pulkassa. On niin ihanaa päästä omalle sohvalle löhöilemään ja rentoutumaan päivän jälkeen. Huomenna onkin viimenen päivä työharjottelussa ja keskiviikkona koittaa paluu koulun penkille. Loppuviikko onkin sit kokonaan vapaata. 
   Sain myös viimeviikolla mielettömän ihania uutisia, joiden takia oon kulkenu vaan hymyssä suin koko ajan. Vihdoinkin tapahtuu jotain, mitä oon oottanu mooonta vuotta. Musta tulee kummitäti! Voisin vaan hurrata ja intoilla pää pyörällä koko ajan sen takia! 
sunday7 paita: h&m | toppi: vero moda | laukku: aleksi13 | housut: new yorker | korut: glitter, mango & h&mmonday2 Launtaina muhun iski se edellämainittu piirustusinto. Lopputulos tosin ei ihan ollut, mitä odotin. Nimesinkin mielessäni tän piirustuksen Angry Bitch:ksi. Mun mallikuva tosiaankin oli sulonen hymyilevä tyttö... Tästä tuli lähinnä ilkeen näkönen ja ton käsi vammaa pahasti. No, aina ei voi onnistua. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka arvaa ketä tää piirustus esittää. Hah!
sunday9 KPÄÄÄÄÄ Kumma muuten, kuinka arjen keskellä joku ihan olematon asia voi tehä koko päivästä miljoona kertaa paremman. Tällä kertaa mun ehdoton mielennostattaja oli posti. En tiedä miks, mutta meille tuli Kankaanpään seutu! Hurraa! Oonkin niin kaivannut Seinäjoelle muuton jälkeen tuttuja paikallislehtiä Kankaanpäästä ja Ikaalisista. Ihanaa lukee uutisia tutuista maisemista.
   Sain myös pari ebaysta tilattua juttua postin mukana. Lähettäjän nimenä oli Ding Dong. Hahah! Hauskaa, vai mitä?
sunday3 sunday8 monday1 sunday6
Loppuillaks oon suunnitellut ruokaostosten tekoa ja piirtelyä. Pitäis ehkä raapustella pikkuhiljaa pari koulujuttuakin kasaan, mutta njääh... Jääköön myöhemmälle.

6 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus :)
  Ja PALJON ONNEA tulevalle kummitädille - voi se tunne on ihana kun saa kuulla että pääsee kummiksi <3 unohtumatonta elämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) On kyl niin hienoo päästä kummiks. Nyt jo innolla ootan ristiäisiä. :) Parasta päästä isoks osaks pienen lapsen elämää. <3

   Poista
 2. Yllätyin aikalailla ku ootki täältä hoodzeilta :D terveisin kankoonpääläinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikaalisista oon kotosin, mut Kankaanpääs on tullu vietettyä niin paljo aikaa, että voisin sitä sanoo melkeinpä mun toiseks kotipaikaks. :D

   Poista
 3. Kiva asu. Tykkään etenkin tuosta topista :)

  VastaaPoista
 4. ihana pieni rako säärien välissä....Rakastan sitä - ja. kaunis vartalo

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright