Slider

Mitä meille kuuluu?

7.5.2019

kuulumisia2 

Terveisiä täältä muuton keskeltä. Hyvä kun oon viimeaikoina ehtinyt koneelle muuta tekemään kuin laskuja maksamaan viimeaikoina. Kiirettä siis on pitänyt. Vaikka arjessa ei sen kummempia menoja neuvolan lisäks oo ollukaan, niin tuntuu, että hommaa on riittänyt vaikka millä mitalla. 

Tällä hetkellä meillä onkin siis muutto työn alla. Aluks aattelin, että seuraavan muuton pitäs olla pois Seinäjoelta, mutta njääh, ei me täältä vissiin olla mihkään lähdössä ja lähettiin sitten etsimään kolmiota meille, kun meidän kaksio alko käymään liian pieneks meille kolmelle. Vihdoin ja viimein sitten löydettiinkin kiva uus rivarikolmio ja nyt ollaankin saatu melkein kaikki isoimmat tavarat paikoilleen.

kuulumisia5

Se mistä oon pitkään haaveillut, on edellistä isompi keittiö ja tässä asunnossa on juuri sellainen! Ihana kun voi vihdoin ja viimein todeta, että on jopa varaa valita, minne tavarat sijoittaa, eikä vain siten, että tungetaan jotain sinne pieneen koloon, mihkä nyt sattuu mahtumaan. Pieni sisustuskärpänen (tai joo, ehkä aika isokin) on kyllä päässyt nyt muuton myötä iskemään.

kuulumisia4

Tää pieni mies on myös ollut aikamoinen työllistäjä viime aikoina. Hän on päättänyt, että ei todellakaan nuku juurikaan puolta tuntia pidempiä päikkäreitä. Vanhassa kämpässä meillä oli myös se ongelma, etten voinut jättää Eeliä ulos nukkumaan, joten päikkäreiden aikaan piti olla hiljaa... Täällä uudessa taas on  ihana terassi, jonne voi Eelin laittaa unille ja tadaa, mä saan muutaman minuutin aikaa, jolloin voinkin kolistella kotitöiden tai blogijuttujen parissa.

kuulumisia3 kuulumisia9

Nyt on varmastikin luvassa siis paljon sisustusjuttuja! Etenkin ootan innolla, että pääsen Eelin huoneen kimppuun. Tuntuu, että kokonaan uus koti ja vaihtunut ympäristö inspiroi ihan älyttömästi - just sellanen muutos, mitä tässä on nyt kaivattukin.

 kuulumisia1

Mitäs teidän alkuviikkoon kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright