Slider

Lastenhuoneen sisustussuunnitelmia

9.5.2019

Voi apua miten oonkaan jo raskausajasta lähtien odottanut, että mä pääsen joskus sisustamaan lastenhuonetta. Nyt kolmioon muuton myötä Eeli saakin ihan oman huoneen ja mä pääsen sisustamaan. Meidän vanhassa kaksiossa Eelille oli vaan oma pieni nurkkaus makkarissa, jossa oli sänky, lipasto ja pari julistetta, joten nyt ihana päästä laittamaan kokonaista huonetta kuntoon! Päätinkin koota pienen listan siitä, mitä oon huoneeseen haaveillut laittavani.

vauvan huoneen sisustussuunnitelmia blogi

Finlaysonin Pampula verhokappa. Mä en pahemmin verhokapoista välitä, mutta lastenhuoneeseen ne sopii hyvin. Ihastuinkin Finlaysonin Pampulakuosiseen verhoon ja tää me käytiinkin itseasiassa jo ostamassa. Myös Eeli ihastui tähän ja tykkää tuijotella tätä!

Lego -säilytyslaatikot. Lastenhuoneesta vaan on pakko löytyä säilytystilaa leluille ja nää legopalikan malliset säilytyslootat ois mitä ihanimpia! Mun mielestä tosi hauska säilytystapa ja näitä voi vieläpä kasata päällekäin.

Tiipii -teltta. "Eeli haluaa ehdottomasti tällasen!" (kuten asian ilmasin Eetulle, mut siis todellisuus taitaa olla, että äiti haluaa ehdottomasti tällasen. Haha.) Majaleikit oli ainakin mun suosikkeja pienenä ja levitettiin kaikki sohvatyynyt ja peitot aina pitkin poikin ja rakennettiin niistä majoja. Harmi vaan, että ne piti aina siivota pois. Tiipii olis mielettömän ihana majapaikka Eelille ja mä voin nyt jo kuvitella, miten kiva siellä olis esimerkiks lukee satuja tai sit pojan ihan vaan keksiä omia leikkejään rauhassa. Pakko vaan saada tällänen ja laittaa se vielä taljoilla ja tyynyillä oikein mukavaks!

Puiset lelut. Ne on ennenkaikkea kestäviä leikeissä ja toimii myös ihanina sisustuselementteinä. Miten suloinen tollanen puinen junakin ois!

Leikkisä matto. Vaikka mä tykkäänkin suht pelkistetyistä ja graafisista matoista, niin mun mielestä lastenhuoneen matossa saa olla leikkisyyttä ja väriä. Ihastuin etenkin tollaseen Kids Conceptin Edvin -mattoon ja se meille luultavastikin on tulossa. 

Pehmoleluja. Pehmolelut toimii niin leikeissä, koristeina kuin vaikkapa koristetyynyjen korvikkeinakin. Tällä hetkellä haaveilen mistäpä muustakaan kuin kissa- ja pöllöpehmoista. Etenkin Pentikin kissa ja Aarrekidin pöllöt olis mielettömän sulosia. 

Seinille kello ja lastentauluja. Muumikello näyttäis todella kivalle seinälle ja ihan pieni lapsi ei vielä tartte numerollista kelloa ja suloista muumikuvaa olis varmasti kiva ihmetellä. Julisteita mulla onkin jo myös lastenversioina ennestään, mutta tollanen E-kirjaimella varustettu oli kiva lisä. 

Kuten näkyy, ainakin tän hetkisten suunnitelmien mukaan ajattelin Eelin huoneessa käyttää väreinä sinisen eri sävyjä. Tällä hetkellä huoneesta ei löydy muuta kuin yks lelukori, verho ja lipasto, ja lipaston päältä yövalo, soittorasia, pari koriste-esinettä ja pupupehmo. Pinnasänkykin tulee majailemaan meidän makkarissa vielä hyvän tovin, joten aika tyhjästä pääsee aloittamaan. 

Niin ihana päästä sisustamaan lastenhuonetta, kun saa päästää oman pienen sisäsen lapsensa valloilleen ja sisustaa paljon leikkisämmin kuin mitä normaalisti! Mä oon jopa joskus vannonut, että sisustaisin lastenhuoneen Harry Potter -teemalla, mut joo, ehkä sitten siinä vaiheessa jos ja kun Eeli ite ilmasis kiinnostuksensa Pottereita kohtaan. Potter -huone olis kyllä ihan unelma!! (Tai ehkäpä mä vaan joskus sisustan ittelleni Potter -huoneen. Heh)

Miltäs mun sisustussuunnitelmat näyttää teidän mielestä?

2 kommenttia:

 1. Stunning quest there. What occurred after?
  Good luck!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! You can follow me on instagram @sonjatuuliak :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright