Slider

Se täydellinen pieni musta laukku

15.3.2019

Mulla on jo pitkään ollut etsinnässä täydellinen pieni musta laukku. Kriteereinä oli, että sen täytyisi olla aitoa nahkaa ja sinne pitäisi mahtua ainakin puhelin, rahat ja avaimet ja mieluusti ehkä vielä vähän jotain muutakin. Niin ja ulkonäöllisesti sen pitäis myös tietenkin miellyttää silmiä, mikä tarkoittaa sitä, että siitä tulisi löytyä kultaisia yksityiskohtia.

ted baker laukku kirppikseltä 5
Olin jo pitkään kattellut Zalandolla muutamaa mustaa pikkulaukku, mutta en ollut koskaan päätynyt tilaamaan niitä. Onneksi en, sillä Zadaa -kirppissovelluksesa tuli vastaan tämä Ted Bakerin laukku, joka muuten täydellisesti vastaa mun kriteereitä. Aitoa nahkaa, kyllä. Mahtuu puhelin, avaimet ja rahat, jep ja helposti vielä silmälasikotelokin. Kultaiset yksityiskohdat ja kaunis ulkonäkö, check! Kaiken lisäks maksoin ehkäpä noin viidesosan uuden hinnasta ja kunnoltaan laukku vastaa ihan uutta!

ted baker laukku kirppikseltä 3 ted baker laukku kirppikseltä 4
Ted Bakerin asusteissa on usein sisäpuolella joku ihana vuori ja tän laukun sisältä löytyykin pupuja! 

ted baker laukku kirppis 1
Mulla on muuten tällä hetkellä Zadaa:ssa myynnissä vaatteita ja parit vauvan jututkin, jotka voitte käydä halutessanne tsekkaamassa täältä

Täältä muuten voitte lukasta vastaavan postauksen mun täydellisestä isosta mustasta laukusta. 

Mustat laukut niin pienessä kuin isossa koossa ovat ainakin mulle must have-asuste. Mites teillä? Löytyykö teiltä täydellisiä mustia laukkuja vai unelmoitteko jostain tietystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright