Slider

My Day: Ihan tavallinen arkipäivä vauvan kanssa

21.3.2019

Keskiviikko 20.3.2019

myday1 
5:05 Päivän eka herääminen. Eeli ähisee ja nousen. Pieni mies on taas onnistunut kääntymään ihan poikittain pinnasängyssään. Ihmettelen miten se aina onnistuu siinä. Nostan Eelin meidän sänkyyn ja syötän hänet, minkä jälkeen hän nukahtaa ja nostan takaisin omaan sänkyynsä. Eetukin herää töihin ja lähtee. Jatkan uniani.

7:00 Toinen herätys. Syötän Eelin taas meidän sängyssä ja nostan takaisin pinnikseensä taas syötön jälkeen. Eeli kuitenkin pitää kauheeta ähinää ja joudun nostelemaan tuttia koko ajan, joten ota pojan viereeni nukkumaan loppuajaks. 

9:15 Nyt herätään kummatkin lopullisesti tähän päivään. Jutskaillaan, hymyillään, toivotetaan hyvää huomenta ja sitten taas vielä imetän. 

myday2 
10:00 Noustaan ja hipsin vessaan vaihtamaan Eelille vaatteet, puhtaat vaipan ja hoidan aamupesut. Pesasen nopsaan vielä oman nassuni ja hampaat. 

10:15 Valmistan ittelleni aamupalan: puuroa ja iiiiso kupillinen kahvia. Muutenhan en herää... Eeli saa hengailla sen aikaa leikkimatolla. Toinen kuitenkin kyllästyy kohta ja nostan sitteriin siks aikaa, että saan aamupalani loppuun.

10:40 Mennään makkariin petailemaan sängyt. Eka petaan pinniksen, minkä jälkeen nostan Eelin sinne hengailemaan siks aikaa, että saan meidän sängyn pedattua. Tällä välin Eeli, ihme ja kumma, nukahtaa sänkyynsä. Jes!

myday3

11:00 Selailen hetken aikaa toria. Oon innostunut bongailemaan sieltä vauvalle kaikkea kivaa! En kuitenkaan löydä mitään ostamisen arvoista tällä kertaa.

11:10 Päätän hyödyntää omaa aikaani tehokkaasti, sillä ikinä ei tiiä kauanko toi pieni mies pysyy unessa. Pakkailen yhden Zadaa-paketin, siivoan nopsaa keittiön, järjestelen paikkoja ja meikkailen itteni kuntoon, sillä iltapäivälle mulla on suunnitelmissa kirpparikierros.

11:30 Eeli päättää herätä. Nooh, nukkuihan se nyt vähän reilu puoli tuntia... 

11:40 Annan Eelille päivän D-vitamiini- ja maitohappobakteeriannoksen, minkä jälkeen imetän taas. Pumppailen samalla myös maidot varoiks iltapäivää varten, kun Eeli jää Eetun kanssa kotio kaksistaan. Katson myös netflixistä jakson Modern Familya.

myday4 
12:10 Vaihdetaan taas vaippa. Huudan mielessäni hurraata, kun kerrankin kakat ei oo päätyneet vaatteille asti. Haha! Vauva-arjen pieniä ilon aiheita...

12:20 Lueskellaan hetken aikaa kirjaa ja Eeli nukahtaa syliin. Josko nyt saatais vähän pidemmät päikkärit.

12:40 Joo ei. Eeli heräskin heti kun yritin laskea sylistä pois joten lähdetään pienelle vaunulenkille ja haetaan postista samalla paketti. 

myday5  
13:10 Takaisin kotona. Olipas nopsa lenkki. Eeli nukkuu vaunuissaan. Saas nähdä miten kauan tällä kertaa. 

13:20 Syön suoraan rasiasta eilistä perunaa ja kanakastiketta. Oikein esteettistä ruokaa siis! Olipa ainakin hyvää. Tsekkaan samalla tietokoneelta sähköpostin ja vastailen yhteen. 

13:30 Vaunuista alkaa kuulua ääntelyä ja yritän heijailla niitä samalla kun vaihdan vaatteita päälleni. Aikas multitaskaamista tää elämä välillä.

 myday6

13:40 Vaunuista kuuluu heräämisen merkkejä ja pienen heijailun jälkeen nostan Eelin pois ja syötän hänet taas. Tän jälkeen leikeskellään leikkimatolla ja aletaan odottaa, että Eetu tulee töistä.

14:20 Eetu tulee ja teen meille marjasmoothieta välipalaks. Hörpin sen naamaani samalla kun jutskaillaan päivästä Eetun kanssa. 

14:40 Lähden kirpparikierrokselle ihan vaan itteni kans kerrankin. Ihana saada hetki omaa aikaa ja pieni hengähdystauko.

16:40 Palaan takas kotiin. Neljältä eri kirppikseltä käteen jäi vaan yks body ja yökkäri. Noh, sentään jotakin. Syötän Eelin, minkä jälkeen oleskellaan taas hetki leikkimatolla ja luetaan sama kirja kuin aamullakin uudelleen.

myday7

17:45 Eetu lähtee käymään kylässä serkkunsa luona ja lupaa käydä samalla kaupassa. Nukutan Eelin meidän sänkyyn ja lueskelen samalla kirjaa. Ajattelen, että varmaan jotain ruokaakin pitäs kohta tehdä. Kauhea nälkä.

18:00 Nousen sängystä ja istahdan hetkeks tietokoneelle. Suunnittelen myös päivän ruokaa. Vissiin jauhelihasta jotakin hyvin nopeaa. Eeli herää - olipas siinä taas hyvät päikkärit...

18:05 Nostan Eelin sitteriin ihmettelemään mun touhuja. Löydän jääkaapista jämän maanantaista kananuudelikeittoa ja syön sen pahimpaan nälkääni ennen kuin alan tehdä ruokaa. Päätän, että valmistan ihan vaan pastaa ja tomaatti-jauhelihakastiketta.

18:30 Eeli alkaa kyllästyä sitterissä istuskeluun ja on selvästi nälkänen. Mulla on ruoka melkein valmis ja Eetu tulee just sopivasti takas kotio ja pyydän häntä maustamaan ruuan vielä loppuun ja kaatamaan pastasta veden pois.

myday8 
18:40 Syötän Eelin ja kattelen taas jakson Modern Familya. Telkkarista alkaa seiskalta myös Remppa vai Muutto. Ainut ohjelma, jota jaksan aktiivisesti seurata! Annan Eelin Eetulle ja syön telkkarin ääressä ruokaa. Syömisen jälkeen vaihdan vaipan Eelille mainoskatkolla, minkä jälkeen poitsu torkahtaa loppujakson ajaks mun syliin.

20:00 Pikkumies herää taas ja kiukuttelee selvästi väsymystään. Pesen nopsaan omat meikit ja laitan itteni yökuntoon. Vaihdetaan vaippa ja siirrytään sänkyyn. Imetän taas ja saan Eelin nukahtamaan.

21:15 Eetu tekee mulle iltapalan ja aletaan kattella Netflixiä. Yritetää löytää jotain hyvää uutta sarjaa katteltavaks. Katotaan hetki Bloodline -nimistä sarjaa, mutta se ei oikein iske. Kokeillaan seuraavaks Colonya, joka ainakin vaikuttaa ihan katsottavalta. Eelikin herää taas ja tulee sohvalle Eetun syliin nukkumaan.

10:15 Alkaa väsyttää ihan älyttömästi. Eetu saa Eelin laskettua onnistuneesti pinnasänkyyn. Laitetaan tiskikone vielä päälle ja mennään hammaspesun kautta myös nukkumaan. Selailen puhelinta vielä muutaman minuutin ja luen kirjaa. Toivotetaan vielä hyvät yöt ja aletaan kaikki nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright