Slider

Kirppislöytöjä vauvalle

10.3.2019

Kun loppuraskaudesta kiersin vielä kirppiksiä tosi usein, tuntui ettei niistä löytynyt oikein mitään. Nyt taas tuntuu, ettei oo niinkään aikaa lähteä kirppiksille, mutta kumma kyllä ne harvat kerrat, kun oon nyt kirpparille asti eksynyt, ovat tuottaneet todellakin tulosta ja oon löytänyt ihan superihania juttuja, joita päätinkin tulla esitteleen!

kirppislöytöjä vauvalle 1 

Muhun selvästi iskee jotenkin kummasti kaikki karhueläimet pöksyissä! Niin sulosia! Keltasiin nallepeppucollareihin rakastuin ihan heti, sillä keltanen väri on meillä Eelillä ollut viimeaikoina kovasti käytössä. Parhaina päivinä hengaillaan kummatkin yhtä aikaa keltaisissa vaatteissa. Keltanen väri on ainakin takuuvarma kevään merkki! Myös noi polvissa olevat pandat ja nallet leggareissa on ihan syötävän sulosia - miksei aikuisillekin tehdä tälläsiä vaatteita?

kirppislöytöjä vauvalle 2

Taisin vielä raskausaikana vannoa, että meidän vauvalle en mitään kalliita merkkipipoja hanki... Joo, en ainakaan niissä pienissä ko'oissa, joissa käyttaika on hyvin lyhyt. Mutta koskaan ei ilmeisesti saa sanoa ei koskaan... Nyt oon haaveillut gugguista ja metsoloista... Heh! Löysin jokin aika sitten tän mielettömän söpö Metsolan kahdella tupsulla varustetun merinopipon, joka on nyt vielä pakkaskeleillä ollut meillä käytössä. Ja veikkaan, että nyt kelien lämpiämisen jälkeen tää tulee olemaan pieni, joten uutena en tätä ois todellakaan ostanut, mutta kun käytettynä sattui tulemaan vastaan, niin en voinut olla ostamatta. Ihan täydellinen! 

kirppislöytöjä vauvalle 3

Muumit vaatteissa - voiko suloisempaa ollakaan? Tästä bodysta maksoin vain euron ja kattokaa nyt tota kuosia! Ihana!

kirppislöytöjä vauvalle 7

Kirppiksillä tulee tosi usein vastaan vauvanvaatteita, jotka on täysin uudenveroisia - ihan kuin ne ei ois koskaan päälleasti päässeetkään. Hyvänä esimerkkinä tää ihan priimakunnossa oleva yökkäri. Niin ihana kuosi tässäkin!

vauvalle kirppikseltä blogi 6

Eräällä kirppisreissulla nappasin mukaani Lindexin ihanilla kuvioilla varustetun bodyn ja Newbien viiksibodyn. Viime aikoina oon todennut, että bodyja ei vaan voi olla liikaa. Meillä ainakin suttaantuu vaatteita kakkaan ja pukluun vaikka kuinka. Harvoin on niitä päiviä, että selvittäis yksillä ja samoilla vaatteilla aamusta iltaan saakka.

kirppislöytöjä vauvalle 4  

Newbien oravilla ja pöllöillä varustettu body meiltä löytyy myös koossa 68, mutta kun tää 74-koon body sattui osumaan eurolla kohdalle, kiikutinkin sen kassalle, sillä toi kuviointi miellyttää mun silmää ihan älyttömästi. Myös pandabodya en voinut vaan olla ostamatta. Suloisten pandojen lisäks siitä löytyy tuplanepparit ja se on kietasumallinen - kaks ominaisuutta, jotka tekee kivasta bodysta täydellisen!

kirppislöytöjä vauvalle 5

Olin jo hetken aikaa pohdiskellut, että millasta vaatetta tilailen Eelille kevään lämpimille keleille ja selaillut ahkeraan netin valikoimaa. Kirpparilla törmäsinkin Reiman tähän windfleeceen, joka on ihan täydellinen kevätkeleille: tuulenpitävä, käännettävät lahkeet ja hihansuut ja suloiset värit! Niin ja kuntokin oli ihan uutta vastaava!

gugguu body kirppislöytö 5

Tässä bodyssa tykästyin ehdottomasti ihanaan vaaleansiniseen väritykseen ja leikkisiin hihoihin. Gugguun kankaan materiaali on myös ihan omaa luokkaansa! Samaisesta pöydästä löysin myös gugguun leggarit, jotka on tälläkin hetkellä meidän pikkumiehen jalassa, minkä takia ne jäivätkin kuvaamatta...

Välillä kirppisreissuilla yllättää oikein ittensäkin sen suhteen, miten hyviä löytöjä voikaan tehdä!

Ootteko te tehneet hyviä kirppislöytöjä viime aikoina ja mitäs tykkäsitte näistä mun löydöistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright