Slider

Keväinen kodin sisustus

25.3.2019

Mä yritin selittää moneen kertaan ittelleni, että miks me ei tarvita uusia tyynypäällisiä tai kynttilöitä koristeeks. Kuinkas kävikään? Paha epäonnistuminen. Hups. Mutta perustelin sen ittelleni niin, että vietän tässä elämänvaiheessa poikkeuksellisen paljon aikaa kotona, joten on ihanaa, että koti näyttää freesiltä ja miellyttää just eikä melkein omaa silmää. Ja joo, noilla perusteilla sitten päädyin tekemään ihan pari hassua uutta hankintaa kotiin.

kevään sisustus 1 kevään sisustus 2
Meillä on viimeisen vuoden sisällä tehostesävyinä ollut vaaleanpunaista ja sinistä. Nyt halusin kuitenkin tummansinisen tilalle jotain  raikkaampaa ja päädyin ihanaan hempeän vihreään.

kevät sisustus 1Mun uudet hankinnat rajoittu ihan vaan pariin tyynynpäälliseen ja kynttilään sekä torkkupeittoon. Tyynynpäällisistäkin vihertävät oli vieläpä alessa! Ihan pieniä juttuja siis vaan, mutta kummasti taas koko kodin ilme muuttui niin paljon. Tosin mieshän ei sitä huomannut, vaikka kysyin, että huomaako jotain uutta. Haha.

kevään sisustus 4kevään sisustus 6
Mulla on tällä hetkellä kaks kaktusta, joita en oo onnistunut tappamaan. (Vielä! Parhaimmillaan kaktuksia on ollut ainakin viis...) Ja vaikkakin toisesta löytyy tollanen hassu uloke, niin ne taitaa olla ainoat kasvit, jotka oikeasti näyttää elinvoimasilta meillä tällä hetkellä. Viherkasvit sopivat kyllä ihan superhyvin yhteen noiden muutaman vihertävän sisustusjutun kanssa. Pitäis vaan hankkia varmaan uusia. Mun peikonlehti nimittäin on tällä hetkellä hyvin rumasti rehottava, rönsylilja meinaa kuivua pystyyn, eikä mun palmuvehkakaan mitenkään hyvältä näytä. Mun kultaköynnöksestäkin on enää jäljellä vain yks vesilasissa lilluva oksa. Pitäsköhän palkata joku pitämään mun kasveista huolta? Noh, pakko varmaan hankkia uusia piristeeks, sillä ne jos mitkä sopii ihanasti kevääseen tuomaan väriä.

 kevään sisustus 5

Makkariin lisäsin vain yhden uuden vihreän sävyisen tyynyn päällisen, mutta muuten hyödynsin kaikkea meiltä jo ennestään löytyvää. Ihan kivan muutoksen sain aikaan mielestäni jo näin myös makkariin.

kevään sisustus 3

Ihan muutama uus juttu siis ja kaikki muu on vanhaa ja tadaa, ihanan keväiseltä näyttää nyt! Onneks myös sää tuolla pihalla on selkeästi kääntynyt kohti kevättä. Nautin niin tästä kevätfiiliksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright