Slider

Kevään TO DO -lista

5.3.2019

maaliskuu2

♥ Nauti keväisistä luonnon äänistä. Kunnon vesisateenropina pitkän talven lumisateiden jälkeen, linnunlaulu, virtaavan veden solina jne. Kliseistä, mutta silti niin ihanaa!

♥ Siivoa vaatekaappi kevätkuntoon. Siellä taitaa olla muutama vaate, jotka on lojunu laittoman kauan käyttämättömänä, ja jonkinmoinen kartotus tarttis tehdä siitä, mitä pitäis täks kevääks vielä hankkia. Ainakin yhdet farkut - vaikkakin vanhat mahtuu nyt jo raskauden jälkeen jalkaan, niin ne puristaa aikas ikävästi vyötäröltä. Zadaa -sovellukseen laittelin muuten jo muutamia juttuja myyntiinkin, joten niistä käyttämättömistä vaatteista oon jo hyvää vauhtia hankkiutumassa eroon. Muutamat vaatteet taitaa myös lojua jossain laatikossa, kun raskausaikana siirsin päälle mahtumattomia vaatteita jemmaan...

maaliskuu4 
♥ Tee saunalle "joulusiivous". Joo, ennen joulua tulikin yksi pieni muuttuja ennen kuin pääsin saunan pesuun saakka, joten tää pyörii to do -listalla edelleen. Kohta saa jo ennemminkin puhua saunan juhannussiivouksesta...

♥ Kokeile mahdollisimman paljon uusia ruokareseptejä. Eilen tuli testattua somen hitti uunifetapasta ja oli meinaa hyvää! Perinteiset kanat ja riisit meinaa tulla jo korvistakin pihalle, joten pakko päästä kokeilemaan jotain uutta.

maaliskuu3 

♥ Jatka bullet journalia. Marraskuun jälkeen ei mun bullet journaliin oo ilmestynyt juurikaan mitään. Vaikka mun arjessa ei tällä hetkellä neuvolakäyntien lisäks mitään kummempia menoja ookaan, niin silti kalenteri antaa kommasti boostia esim. siivoukseen ja blogijuttuihin sekä liikuntaan, jos ne asiat lukee selkeästi jonkun päivän kohdalla ylhäällä.

♥ Vaunulenkkeile ja etsi uusia reittejä. Viime vuonna mun kevään to do-listalla tais lukea jotain juoksulenkeistä. Taitaa juoksulenkit jäädä vielä tänä keväänä suurimmaks osaks tekemättä, mutta onneks vaunujen kanssa tulee varmasti lähdettyä superpaljon ulos! Raitista ilmaa sekä liikuntaa itselle ja pikkumiehelle päikkärit - kaks kärpästä yhdellä iskulla! Uusia reittejä on myös pakko päästä etsimään. Niitä tuntuu nimittäin olevan yllättävän paljon ihan pienelläkin alueella ja reittien vaihtelu virkistää kummasti.

maaliskuu7
  
♥ Lue edes yksi kirja loppuun. Mä lainaan vähän liia tiuhaankin tahtiin kirjoja kirjastosta siihen nähden paljonko niitä todellisuudessa luen. Okei, ehkä tästä pinosta löytyis edes yks, joka jaksais kiinnostaa loppuun saakka.

♥ Hanki jälleen kerran uusia viherkasveja edellisten kuolleiden tilalle. Joo, tää taitaa olla joka kevät listalla. Ei ne vaan pysy hengissä... Pitäsköhän siirtyä suosiolla tekokasveihin?

maaliskuu1 
♥  Kasvata yrttejä. Mun jokakeväinen haave on jonkinlainen oma pieni yrttitarha. Joo, ihan ku saisin niitäkään kasvatettua, kun edes viherkasvit ei pysy mulla elossa, mutta ainahan voi yrittää vai mitä.

♥ Käy kävelyillä iltaisin ja nauti lisääntyvästä valon määrästä. Varmaan oaras asia keväissä, jota ei voi hehkuttaa liikaa - valo! Aina se vaan yllättää, miten lisääntynyt valon määrä piristää kummasti pitkän talven jälkeen.

maaliskuu5

♥ Grillaa vielä kun maassa on lunta! Koska tän homman kanssahan ei voi olla liian ajoissa koskaan. Tänä vuonna taidetaan jättää uuden grillin ostaminen sikseen - nimittäin meidän toissakesäinen grilli pamautti meillä vikavirtasuojan aina päälle ja viimekesänä hankittu ei toiminutkaan kunnolla. Onneks kotikotoa löytyy ihan tuliterä uus grilli täks kesäks.

♥ Nauti pienistä arjen tavallisista jutuista. Ihanalta maistuva kotitekoinen ruoka, oman pojan hymy ja jutusteluhetket, illan viimeinen pusu, sängyn lämpö aamulla ja lempparihuppari... Niistä ei voi vaan koskaan nauttia liikaa. Arjen pienet tavalliset jutut, niistähän se onni tulee - oli sitten kevät tai syksy.

Ah, kevät! Joko nyt saa ruveta hehkuttamaan, että tulisit jo? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright