Slider

Silmälasit - astetta kirkkaampi maailma

14.2.2019

silmälasit6  

Mä muistan jo miten lukioaikojen lopussa sieltä takarivistä oli ehkä hiukan vaikea erottaa edestä taululta pientä tekstiä. Noh, mun näkö ei kuitenkaan oo koskaan ollut niin huono kuitenkaan, että se olis häirinnyt mun arkea millään tavalla. Aina mä oon erottanut kissan koirasta ja niin eespäin. Ainut minkä kanssa on ollut ongelmia, on kylttien lukeminen autoillessa kaukaa. Etenkin oudoissa paikoissa ajellessa mies on saanut toimia mun silminä, kun oon manannut, että mitä tuolla nyt sitten lukee ja tosta seuraavastako pitää kääntyä vai häh.

lasit

Välttelin oikeestaan melko pitkään silmälasien hankkimista, vaikka tiesin sellaset tarvitsevani. Blackfridayn aikaan olikin sitten silmälasiliikkeissä niin hyviä tarjouksia, että päätin köpötellä optikolle ja hankkia ne lasit vihdoin ja viimein. Ja kyllä vaan maailma kirkastu. Taisin todeta ääneenkin lasien saamisen jälkeen, että tältäkö maailma oikeasti näyttää.

silmälasit10
Kaikkein hankalinta oli se omaan päähän sopivien lasien valinta. Ensinnäkin, kun ei oo omaan itteensä tottunut silmälasipäänä, niin kaikki lasit näytti vääränlaisilta. Onneks sieltä liikkeestä sitten yhdet mulle kelpaavat löytyikin.

silmälasit4

Todellisuudessahan mä useimpina päivinä en edes muista omistavani laseja. Ajaessa ne on kuitenkin aika must. Nyt elämää silmälasien kanssa on reilu kaksi kuukautta. Vielä ei tosin mun silmäni oo täysin edes tottuneet kulkemaan lasit päässä ja näkymä tuntuu osittain oudolta, mutta ehkä vielä jonain päivänä sitä oppii. Näytän kuitenkin nää päässä astetta fiksummalta ja skarpimmalta!

P.S. Tuunailin blogin ulkoasun täysin uuteen uskoon. Suuri harppaus tapahtu myös mobiiliversion osalta, joten tästä eteenpäin mun blogia on paljon helpompi lukea myös puhelimen ruudulta.

Mitäs mieltä ootte blogin ulkoasun muutoksesta ja silmälaseista?

2 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lasit! <3 Mun pitäis käydä päivittää lasit mut se vaan on niin hankalaa! Laseihin muuten tottuu sit lopulta, mulla on ollut jo 16 vuotta! :D Töissä kyllä tykkään käyttää enemmän piilareita! :)

  Ja blogin ulkoasu on ihanan raikas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ :) No joo, varmasti tottuis jos muistais lasit laittaa vähän useammin päähän. :D Pitää vaan opetella käyttämään niitä entistä enemmän. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright