Slider

7+1 Parasta juttua viime viikolta

20.2.2019

meikkijuttuja logi  

♥ Laittautumishetket ilman kiirettä. Pienen vauvan kanssa rauhalliset laittautumishetket, tai laittautuminen ylipäätänsä, ei ole mitenkään itsestäänselvyys. Kuitenkin ne hetket, kun vihdoinkin ehtii rauhassa istuutumaan alas ja nauttimaan ovat mielettömän ihania. Viimeviikolla taisin onnistua saamaan oman pienen laittautumishetken jopa kolmena päivänä!

kukkakimppu 

♥ Ihanat kukkakimput juhlien jäljiltä. Ristiäisissä saatiin yks jos toinenkin kukkakimppu, jotka ovat olleet ihan mielettömän kauniita kodin ilmeen piristäjiä. Ei tällasia raaski ite käydä muuten vaan hankkimassa. Hyvä kun viitsii ostaa kotio pari kertaa vuodessa edes niitä kaupan halvimpia ruusuja tai neilikoita. Mutta sitten kun näitä kukkia on kotona, niin niistä kyllä nautin ihan täysin sydämin!
  kukkakimppu5

♥ Viimeisten jouluisten juttujen pois siivous. Vaikka mä rakastankin joulua yli kaiken niin nyt helmikuun puolessa välissä alkoi jo vähän ottaa silmiin viimeset paikoillaan olevat jouluvalot ja sisustusporot. Pari tuikkua meillä taitaa vielä olla koristeena, mutta niitä nyt en niin jouluseks mielläkään. Heti on paljon freesimpi fiilis, kun kotia koristaa taas ei-niin-jouluiset jutut.

rakkaat1 

♥ Meidän pienen miehen hymyt. Näitä ei voi vaan hehkuttaa liikaa. Oli päivä sitten kuinka huono tahansa, niin meidän pieni Eeli saa kyllä heti hymyn huulille ja päivästä miljoona kertaa paremman. Ei tuosta pienestä ihmeestä vois olla onnellisempi! ♥

herkkuja

♥ Viimeiset joulusuklaat. Ne vikat palathan aina maistuu parhaalta vai mitä? Me saatiin jouluna tosi paljon suklaata ja vihdoin ja viimein saatiin nautisketua viimesetkin pois. Ihanaa, kun nyt ehkä raaskii kaupastakin ostaa silloin tällöin jotain herkkuja kotiin, kun ei oo enää kaapit enää täpötäynnä joulusuklaita, vaikka ne hyviä olikin.

vauva-arkea1  

♥ Riittoisat kasvissosekeitot. Voisin tällä hetkellä elää pelkällä kasvissosekeitolla. Niitä on vieläpä niin helppo tehdä iso satsi kerralla, että riittää vähän pidemmäksikin aikaa. Tosin noi on kyllä sellasta herkkua, että tähän napaan uppoaa isotkin määrät vähän liian helposti. Vielä kun heittää päälle vähän raejuustoa ja pähkinöitä, niin nam!

koti kukkia blogi

♥ Talvinen sisustus. Mä oon aina ennen heti joulun siivoamisen jälkeen kaivanut keväiset sisustusjutut esille, mutta tällä kertaa päädyin vielä talviseen sisustukseen. Ihania sinisiä sävyjä, taljoja ja kultaa! Mitä sitä vielä turhaan helmikuussa siirtymään liikaa kevääseen, kun voi vielä nauttia tästä ihanasta kevättalvesta, kun aurinko alkaa pikkuhiljaa paistaa enemmän ja lumihanget kimmeltää ihanasti valon voimasta!

+1 Vaunulenkit auringossa. Eihän tota aurinkoa voi hehkuttaa liikaa tähän aikaan vuodesta, kun ollaan eletty niin monta viikkoa tosi pimeässä. Varsinkin vaunulenkit ihanassa kelissä on olleet nyt ihan lemppareita! Lenkkeily muutenkin on nin piristävää ja varsinkin kun oon nyt vihdoin ja viimein selvinnyt mun flunssasta, siitä osaa myös nauttia entistä enemmän liian monen sisällä vietetyn päivän jälkeen. (Nyt vaan kun toi sää tuolla pihalla taas muuttuis ihanan aurinkoiseks, mitä se ei tällä hetkellä ole...)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ♥ Millasista jutuista te ootte nauttineet viime aikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright