Slider

Vauvan oma nurkkaus

11.10.2018

Meidän kaksiosta ei vauvalle kokonaan omaa huonetta tuu löytymään, yllätysyllätys, eikä Seinäjoen sisällä olla ajateltu enää muuttaa toiseen isompaan asuntoon ja seuraava muutto tuleekin toivon mukaan olemaan pois koko kaupungista. Noh, aika näyttää, mihin tässä loppujen lopuks sitten päädytään. Ollaan kuitenkin meidän makkariin onnistuttu sumplimaan oikein kiva nurkkaus meidän tulevalle pienelle ja halusinkin tulla esittelemään sitä vähän paremmin. 

vauvan nurkkaus blogi 5

Kokonaisuudessaan nurkkaus, tai tarkemmin sanottuna seinämä, näyttää tältä. Seinälle tilattiin deseniolta muutama juliste koristeeks. Alunperinhän meillä tätä seinää vasten oli meidän sänky ja seinällä taulut. Kehyksiä julisteisiin en kuitenkaan uskaltanut laittaa, sillä tähän kyseiseen seinään ei mitkään taulukoukut oo suostuneet uppoamaan kunnolla ja tauluteipeillä aiemmin kiinni olleet taulut on useammin kuin pari kertaa päättäneet tipahtaa pois paikoiltaan... Ei kiitos tipahtelevia tauluja enää tälle seinälle ja pelkät sinitarralla kiinnitetyt julisteet näyttääkin yllättävän kivalle!

vauvan nurkkaus blogi 9

Jo raskauden alussa oli selvää, että jos me jotain tarvitaan, niin lisää säilytystilaa. Ihastuinkin Ikean songesand-lipastoon ja sellainen neljällä laatikolla löysi tiensä meille asti. Itse lipasto on hyvin laadukkaan oloinen siihen nähden, että se on Ikeasta ostettu. Laatikot on vaimennettu niin, että ne ei kiinni laitettaessa töksähdä ikävästi ja muotoilu on kauniin klassinen, eikä hintakaan kivunnut liikaa satasen yläpuolelle.

vauvan nurkkaus blogi 8

Emma Sinin blogista bongasin tosi kätevän systeemin pienten vauvan vaatteiden järjestetyyn. Eli Ikean tollaset lokerikot, jotka ilmeisesti alunperin on suunniteltu malm-lipastoille, mutta istuupa ne hyvin myös tän lipaston sisäpuolelle. Todellakin helpottuu pienten vaatteiden järjestely, kun on selkeät systeemit laatikoiden sisällä. Vaatteet oon viikannut kaikki pystyyn, sillä jotenkin kuvittelisin, että lipaston laatikoissa pinon pohjimmaiset jäis kokonaan käyttämättä, mutta näin kaiken näkee heti yhdellä silmäyksellä sen enempiä tonkimatta.

vauvan nurkkaus blogi 1

Sain keväällä lahjakortin Emma's & Mama's -kauppaan ja sieltä päädyinkin tilaamaan meille yövaloks Joseph-yövalopupun. Ihan mielettömän sulonen ilmestys, joka istuu täydellisesti lipaston päälle!

vauvan nurkkaus blogi 3

Lipaston päältä löytyy myös vauvasta kuva, mummolta joskus lahjaks saatu muumipappa, kirppikseltä löydetyt ylisöpöt töppöset sekä vauvakirja.

vauvan nurkkaus blogi 4 
Alun perin haaveilin "Suloinen tarina sinusta" -vauvakirjasta ja kieltämättä edelleenkin se olis ihan unelma, mutta päätin jättää sen aika suolasen hinnan takia toistaseks hankkimatta. Kirjakaupassa ihastuin kuitenkin tähän "Pienen oma kirja" -vauvakirjaan ja kun loppujen lopuks bongasin tän cdon:ilta ja kaikista kirjoista tais silloin saada jonkun alennuksen, niin en voinut olla hankkimatta tätä. Sivuilta löytyy mielettömän sulosia eläinkuvituksia ja värimaailma on ihanan hempeä.

vauvan nurkkaus blogi 7 
Pinnasängyks meille valikoitus Ikean solgul -pinnis. Jalkojen vierestä löytyy nätit pyöristykset (jotka ei kuvasta käy oikein ilmi) ja tykkään etenkin siitä, että päädyt on umpinaiset, niin sängystä ei tuu niin häkkimäistä vaikutelmaa. Ikeasta hankittiin sänkyyn myös patja, tähdin kuvioitu reunapehmuste ja niin ihana helmalakana!

vauvan nurkkaus blogi 2

Sängyssä meillä hengailee tällä hetkellä äitiyspakkauksen mukana tullut suloinen norsu. Leluja ei olla ite hankittu, sillä niitä vauva tulee aivan varmasti saamaan lahjaksi. 

vauvan nurkkaus blogi 10

Ehkä vielä joskus päästään laittamaan vauvalle kokonaan omaa huonetta, mutta ainakin toistaseks oon ihan älyttömän tyytyväinen tähän ratkasuun. Taisinpa joskus alkuraskaudesta vetää pienet stressihermoilut, kun olin aivan varma, että tänne kämppään ei saada mitään toimivaa ratkaisua, mutta toisinpa kävi. 

Enää 78 päivää laskurin mukaan laskettuun aikaan!!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana vauvan nurkkaus teiltä löytyykään 😍 Noi säilytyslaatikot on osoittautunut kyllä käteviksi! Tsemppiä loppuraskauteen ❤️

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright