Slider

Syksyn inspiroima

16.10.2018

syksykuvia1 
Yhä useammin mä huomaan pukeutuvani nykyään väreihin, jotka on aiemmin olleet ehdottomasti en-ikinä-pukis-päälleni -listalla. Esimerkiks oranssinrusehtava on yks näistä sävyistä. Hassua kyllä, nyt oon yrittänyt bongata vaatteita juurikin siinä värissä... Ilmeisesti kuitenkin syksyn värien ihastelu on vaikuttanut myös mun vaatemakuun ja viimeisen vuoden aikana esimerkiks se oranssi on ujuttautunut mun lemppareihin mukaan kuin myös keltainen.

syksykuviaxx

Myös kuvauspaikkojen suuri vaikuttaja on ollut viimeaikoina värit. Siellä missä syksyn värit, siellä myös minä ja kamera - ehdottomasti!! Tekis vaan mieli hiippailla jatkuvasti luonnon keskellä kuvailemassa. Niin kaunista! Mä en tiedä kuvittelenko vaan, mutta tuntuu siltä, että syksyn värit näyttää vuosi vuodelta kauniimmilta.

syksykuvia4 syksykuvia12
neule: Vero Moda | housut: H&M | takki: Only | huivi: Kiomi | laukku: Lauren Ralph Lauren | kengät: Adidas

Myönnettäköön myös, että myös tää kasvava pallomaha on ollut suuri inspiroija valokuvaamisen suhteen. Pakkohan sen kasvua on saada ikuistettua mahdollisimman usein, sillä ei se enää reilu parin kuukauden päästä näytäkään samalta. 

syksykuvia9

Harvinaisen usein viime aikoina päälle päätynyt juttu on  myös täysin mun mukavuusalueen ulkopuolelta, nimittäin siniset farkut. Ei, ne ei vaan oo mun juttuni. Oli ehkä joskus yläasteella, mutta sittemmin ei enää. Kuhan vaan päädyin hankkimaan loppukesästä jotkut mammapöksyt, kun halvalla sai ja sattui vieläpä istumaan päälle ihmeen hyvin. Haha! Kummasti sitä oppii käyttämään vaatteita oman mukavuusalueensa ulkopuolelta, kun ei yksinkertaisesti ole juurikaan muuta päälle pantavaa. Ja noh, eihän ne siniset farkut loppujen lopuks niin kamalalta näytäkään päällä.

syksykuvia11

Postauksen keskimmäinen pointti taitaa olla se, että antakaa syksyn inspiroida teitä ja nauttikaa sen kauneudesta! ♥

1 kommentti:

  1. Toi väri ei kyllä näytä ollenkaan hullulta sun päällä - päinvastoin, pukee sua tosi hyvin! Mäkin oon vähän ajan sisään ryhtynyt käyttämään aina vain enemmän vaatteita ja värejä, jotka ovat aiemmin olleet mulle ihan kauhistus. Kai se syksy sitten tosiaankin kääntää ajatuksia ihan omiin sfääreihinsä :D

    https://erelkee.blogspot.com/

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright