Slider

Bullet Journal: Lokakuu

9.10.2018

Syyskuun bujosivuilla mulla oli ihan vaan kliseisiä syksyn värisiä lehtiä ja lokakuun sivuille pääty mitäs muutakaan kuin kurpitsoita ja hämähäkkejä. Kurpitsat ainakin kuvaa mun lokakuuta ihan superhyvin. Tässä kuussa mä päätin jättää kokonaan pois mun turhaks kokeman kuukausiaukeaman, enkä mä ole sitä kaivannutkaan. Piirsin vain pienen kuvan koko kuukaudesta lokakuun etusivun alle.

lokakuu bullet journal blogi 2 
Niin ja virheethän kuuluu ehdottomasti tähän hommaan. Enkä muuten edes tajunnut ennen kuin näitä kuvia muokatessa, että "flower" -sanasta on L-kirjain eksynyt jonnekin ihan muualle kuin sivulle asti. Hupsista! 

bujo lokakuu blogi 2

Bujo on mulle ollut lähinnä rentoa piirustelua viime aikoina, enkä oo sivuja edes sen paremmin suunnitellut mitenkään. Kunhan oon antanut luovuuden viedä mukanaan. Mulla ainakin hommasta lähtis hauskuus ja itse luovuus kokonaan liialla suunnittelulla... Siitä huolimatta oon mielestäni saanut ihan kivan kokonaisuuden aikaseks, vaikka itse sanonkin!

lokakuu bullet journal blogi 6lokakuu bullet journal blogi 4

Mä yritin parin kuukauden ajan päästä trackereiden maailmaan kiinni, mutta ei, ei musta oo vaan merkkaamaan joka päivä mun omaa fiilistä tai unen määrää. Päätinkin luoda kuukauden loppuun pienen yhteenvedon, jonne merkkaan yleisfiiliksen kuukaudesta ja kuun parhaita juttuja. Aukeama on vielä toistaseks ehkä lievästi työn alla, mutta eiköhän se kuun loppuun mennessä kehkeydy ihan omanlaisekseen. Tälläsiä aukeamia tosin vois toteuttaa vaikka viikottain!

lokakuu bullet journal blogi 3lokakuu bullet journal blogi 1
Virheistä huolimatta, ei yhtään hullumpi lokakuu vai mitä!

Miten ajoissa te muut bujoilijat muuten aloitatte seuraavan kuukauden raapustamisen? Kun itsestä tuntuis siltä, että jopa jo nyt olis hyvä hetki alkaa toteuttaa marraskuuta, jotta sais marraskuun alulle kasautuvat menot ylös jonnekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright