Slider

Täydellinen syysasu

20.9.2018

Viimeisestä postauksesta on viereähtänyt liki kuukausi. Hups! Mä oon kuitenkin halunnut olla ottamatta turhaa lisästressiä yhtään mistään ja päättänyt, että mä bloggaan sitten kun sellanen innostava inspisfiilis sattuu iskemään. Tää on kuitenkin vaan mun harrastus. Mä oon nyt viettänyt muutaman tehokkaan kuvailuhetken ja ai että on ollut ikävä sitä fiilistä, kun valokuvaaminen tuntuu vaan vievän mukanaan ja saa täydellisen inspiroituneen olotilan aikaan. 

syksyn eka asu 7

Syksy on ollut oikein tervetullut pitkän kesän jälkeen. Voi että miten ihanaa on ollut pitkästä aikaa vuorautua kaikkeen lämpimään, polttaa kynttilöitä ja kaivaa syysvaatteita vaatekaapista päälle. Vaikka suurin osa omista vaatteista ei enää mahdukaan päälle, ainakaan niin, että ne istuisivat masun kanssa nätisti, niin silti muutama vaatekappale on päässyt yllättämään. Takin kanssa voi onneks toistaseks kulkea vielä huoletta vetoketju auki ja tavallisesti löysähkö neulemekko istuu just täydellisesti. Vaikka kieltämättä pukeutuminen on käynyt pikkuhiljaa haastavaksi, niin siitä huolimatta, mä rakastan syyspukeutumista yli kaiken: ei tartte vielä naamioitua michelinukoks ja vaatteiden kerrostaminen kesän lämmön jälkeen on parasta!

viininpunainen neulemekko blogi

takki: Only | neulemekko: Noisy May | laukku: Mango | kengät: New Look 

Jos mulla kesällä oli jotain vaatekappaleita ikävä, niin ehdottomasti neuleita! Niin ja nahkahousuja, jotka toivottavasti mahtuu vuodenvaihteen jälkeen vielä joskus päälle... Viininpunainen astuu myös vahvasti kuvioihin aina syksyn tullen. Voiko täydellisempää syysväriä ollakaan? Vieläpä, kun vetää täydellisellä syysvärillä varustetun neulemekon ylleen, nätit asusteet ja kevyen mustan trenssin, niin täydellinen syysasu on valmis.

syksyn eka asu 4

Mulla on pitkään ollut ostoslistalla joku pieni kiva musta laukku ja Mangon aleista löytykin just sopiva yksilö: nätti kultainen ketju, sopivan kokonen ja täydellisen yksinkertanen. Uusien vaatteiden shoppailun oon jättänyt ihan minimiin. Yhdet äitiysfarkut oon hankkinut sekä parit legginssit ja treenitrikoot, sillä jotenkin ei oo huvittanut tuhlata rahaa juurikaan vaatteisiin, jotka tulee olemaan käytössä vain hetken. Onneks asusteisiin ei kasvavan masun koko vaikuta, joten niitä voi hankkia huoletta. Saatoinpa nimittäin samaisella laukunostoreissulla kävellä Mangon kassalle kahden alelaukun kanssa...

neulemekko1

Pitänee varmaan jatkossa panostaa entistä enemmän asukuvien ottoon, sillä samalla tulee aina räpsittyä masukuvia. Ja todellakin haluan ikuistaa tän kasvavan mahan mahdollisimman usein. Eilen päivittelin instaan, että enää sata päivää jäljellä. Aika menee niin uskomattoman nopeasti!

syksyn eka asu 5

Mites teidän syksy on lähtenyt käyntiin? Ootteko innolla kaivanut syysvaatteita kaapista kuten minä?

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ja aivan taivaallisen ihana tuo neulemekko! <3 Sopii sulle ja ihanalle masulle kyllä tosi hyvin :) Ootko koska ostanut tuon mekon? Mietin, että mahtaisikohan olla vielä myynnissä :p

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kesällä sen tilasin, joten uskoisin kyllä mekkoa löytyvän vielä jostain. :)

   Poista
 2. Niin kiva tää asu! Musta & viininpunanen sopii niin täydellisesti yhteen! :) Ja niin suloinen tuo sun vauvamasu! <3

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright