Slider

Ripaus syksyä kotiin

28.9.2018

Vuodenajan vaihtuminen tarkoittaa aina mun kohdalla sisustuskärpäsen iskemistä. Pakko saada aina esille jotain, joka korostaa sitä kuluvaa vuodenaikaa. Mä oon jopa nyt jo ehkä vähän salaa mielessäni suunnitellut joulun ja loppuvuoden sisustusta, mutta ehkä maltan vielä hetken pitää ne joulu- tai siis kaamosvalot kaapin perällä ja antaa niiden jouluisimpien tyynynpäällisten lojua meidän sängyn alla säilytysboksissaan. 

syysjuttuja blogi1

Syksyn tuntua oon kuitenkin halunnut tuoda meidän sisustukseen ihan muutamalla pienellä yksityiskohdalla ja kummasti ihan parilla hassulla pienellä jutulla meidän koti on muuttunut syksyisemmäksi. Ehkä paras juttu tällä hetkellä on kotikotoa tänne raahatut äidin ja iskän kasvattamat kurpitsat. Enpä ois uskonut miten kivalta noi voikin näyttää sisustuksessa ja voi että mä odotan sitä, kun jossain vaiheessa pääsen jopa kaivertamaan noi ja leipomaan sisällöstä jotain supersyksyistä herkkua!

syysjuttuja blogi4

Kokonaisuudessaan meidän koti on pysynyt hyvin saman näköisenä kuin kesälläkin ja lisäsin vain ihan pari pientä juttua laatikoiden perältä ja selvisin kokonaan ilman uusia hankintoja. Vaikka noh, ehkä muutaman kerran selailin netistä syksyn oransseja tyynynpäällisiä, mutta vältyin (ainakin toistaseks) tilaamiselta. Oon siis lisännyt vain muutamat kynttilät tunnelmaa luomaan ja kurpitsat pöydälle ja silti näin pienet jutut on tehneet ainakin mun silmään ison muutoksen.
 syysjuttuja blogi2

Myös meidän tekstivalotaulu sai syksyisemmän tekstin. Voiko mikään kuvatakkaan syksyä paremmin kuin sateiset päivät, kurpitsat ja kuuma kaakao?

syksyinen koti blogi

Vielä kun kiskasee lämpöset, jo melkein puhkikulutetut, tossut jalkoihin, niin syysfiilis on taattu! Lämmin viltti vaan vielä päälle, hyvä leffa pyörimään, kuuma juoma hörpittäväksi ja iltahämärän laskeuduttua kyttilät palamaan ja valot pois päältä - siinä on mun täydellinen syysiltani!

syysjuttuja blogi5

Pakko vielä todeta: Syksy on kyllä niin täydellistä ja ihanaa aikaa! ♥

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille! Muistakaa nauttia syksyn tunnelmasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright