Slider

Two summer trips through my phone: Berlin & Viking Grace

7.8.2018

Mä rakastan järjestelmäkameralla otettuja kuvia - en oo oikein koskaan oppinut olemaan se tyyppi, joka taltioi ihan kaiken puhelimeensa. Kuitenkin, kamera ja jämerä objektiivi saattaa painaa reilusti yli kilon ja pidemmän päälle se kantaminen käy todella raskaaks. Siks onkin ihan kiva välillä pitää vaan puhelinta mukana ja tallettaa kuvia siihen. Etenkin reissatessa, kun tulee kuljettua pidempiäkin matkoja, eikä siitä kameran järkäleestä pääse noin vaan eroon, on ihan kiva välillä vaan tyytyä puhelimella kuvailuun. Niin kävi myös Berliinissä ja meidän laivareissulla - kameraa tulia raahattua mukana, mutta aina ei vaan jaksanut. Joskus haaveilen, että järkkärin vois taikoa painottomaks, vaikka kieltämättä puhelimellakin otetut kuvat on ihan kivoja!

Untitled
1. Berliiniin matkustettiin mulle ennestään tuntemattomalla Easy Jet:llä ja ihan vaan käsimatkatavoilla. Laukku oli mennessä puoliks tyhjä ja kas kummaa, niin myös tullessa... Jotenkin mun ostokset jäi yhteen 14 euron toppiin.

2. Luonnon historian museo!! Siis tälläset paikat on niin siistejä. Kukapa ei haluis nähdä dinosauruksen luita tai purkitettuja kuolleita eläimiä...

3. Hello!

4. Ihania kukkasia ei vaan voinut olla kuvaamatta, eikä mun kesän lempparipöksyjä.

Untitled

1. Oltiin Eetun kanssa reissussa ulkomailla ekaa kertaa yhdessä. Herrallehan matka oli myös ensimmäinen oikea kunnon ulkomaanmatka (jos nyt ei lasketa muutaman tunnin käyntiä Tallinnassa). Oli vähän jännää olla se tyyppi, joka tietää matkustamisesta enemmän ja jonka tuli olla vastuussa suunnilleen kaikesta. Taisinpa olla myös ainut englanninkielen  taitonen. Hah!

2. Löydettiin ihan mielettömän ihan pikkukuja, joka oli kauniiden talojen ja vihreyden ympäröimä.

3. "Onko ok syödä ravintolassa vaan lisäkkeitä??" No niin mä ainakin tein ja bataattiranskalaiset ja kasvikset oli mitä parhaimpia! 

4. Yllä olevan ruoan jälkeen laskun yhteydessä pöytään kiikutettiin tulta, vaahtokarkkeja ja suklaata. Kelpas!

Untitled

1. Yks niistä jutuista, joista oli ihan mielettömän innoissani koko reissussa. Nimittäin toi eläintarha oli mitä ihanin paikka. Ei täällä Suomessa pääse näkemään norsuja tai kirahveja.

2. Eläintarhalla oli myös aika huikeat portit!

3. Erään päivä asu. Tai todellisuudessa ehkä vähän useammankin...

4. Päätettiin metsästää tripadvisorin suosituin kahvila Berliinissä. Ihan superhyvää lettua nutellalla!

Untitled

1. Viking Gracelle lähdettiin pari päivää heti Berliinistä paluun jälkeen ja jo laivalla nähty auringonlasku teki koko reissusta kokemisen arvoisen.

2. Laivalle ilmestynyt Benefitin hylly sai mun pään ehkäpä vähän pyörälle. Lopulta päädyin hankkimaan vain ripsivärin minikoossa, mutta oi että, miten ihanaa noita tuotteita oli päästä hypistelemään.

3. Toinen lempparihame. Oikeastaan oon tainnut koko kesän pukeutua vaan vaihtelemalla muutamaa hametta.

4. Yks kohokohdista laivalla on aina ruoka. Aamupala oli ainakin jälleen kerran täys kymppi! Ehkä vähän kuolasin kylmäsavulohien perään, mutta enskerralla sitten.

41974977910_a84a3a3069_o  
1. VS:n pinkkejä hyllyjä ei vaan voi olla ihastelematta. Niin söpöjä!

2. Laivalta sai myös superhyviä alkoholittomia drinkkejä. Näitä kantsii ehdottomasti testata, jos sattuu paikan päälle eksymään. 

3. Pelastusrenkaan viereen on hyvä pysähtyä...

4. Myös laivan buffet ei tälläkään kertaa pettänyt. Koko homman kruunas suklaaputouksessa uitetut mansikat.

Kesälomamuistoihin on ihana aina palata. Todellisuushan tällä hetkellä on se, että mä oon palannut töiden pariin, mutta ehkäpä mä blogissa palailen lomatunnelmiin vielä uudelleenkin.

Oikein ihanaa tiistaita jokaiselle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright