Slider

Kesän ehdoton lemppariasu

9.8.2018

En valehtele, jos sanon kesän aikana käyttäneeni noin kolmea eri hametta ja paria hassua toppia. Mahaa purstamattomia shortsejakin mulla taitaa olla vain yhdet tai kahdet. Mutta kun kerran löytää ihanan asun, niin miksipä siihen ei sitten pukeutuis vaikka aina. (No ehkäpä siks, että vaatteet pitää pestäkin välillä. Hehe... No joo.) 

vaaleanpunainen hame asu2

Viimekesänä mun lemppariks muodostu tää h&m:n vekkihame ja niin kävi myös tänä kesänä. Etenkin vaaleaan toppiin yhditettynä tää on just täydellinen kesäasu. Myös kummasti viimeaikoina pyöristynyt masu tuntuu tykkäävän tästä hameesta: tän kun saa nostettua tarpeeks ylös ettei mahan kohdalta kiristä. Raskausajan pukeutuminen tuntuu muuten asettaneen ihan omat haasteensa. Heti kun sitä kuvitteli saaneensa aikaan suhttäydellisen vaatekaapin, ei sieltä yhtäkkiä löydykään mitään, mikä mahtuis päälle, saatika näyttäis päällä hyvältä, eikä siltä, että oon käyny laivan buffetin vähän usemmankin kuin kerran viimeisen kahden vuoden aikana... Luojan kiitos joku on kuitenkin keksinyt hameet, ne tuntuu olleen todellinen pelastus.
  vaaleanpunainen hame asu3vaaleanpunainen hame asu1 toppi: Brandy Melville | hame: h&m | kaulakoru: Ted Baker

Kuvat on napsastu Berliinissä mitä kauniin valkoisen patsaan ja nättien kaiteiden edessä. Voiko parempaa kuvausspottia edes toivoa? Löytyispä omaltakin pihalta tällänen! Nää jäi myös Berliinin ainoiks asukuviks, sillä enemmän keskityttiin ihan vaan paikasta nauttimiseen. Parasta on kuitenkin vaan fiilistellä, ilman turhaa stressiä tai kiirettä. (Kiireppä meille muuten tulikin näitten kuvien jälkeen, kun piti ehtiä ruokakauppaa - no ehdittiinkö. Ei tietenkään!)

vaaleanpunainen hame asu4  
Millasia lemppariasuja teillä on ollut tänäkesänä ja ootteko kans sellasia, että kun löydätte hyvän asukokonaisuuden, niin sitten ylikäytätte sitä?

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana asu😍 Ja onnea teille vauvauutisten johdosta💕

  www.harrietgripenberg.com

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! ♥ Tuo hame on ihana ja mä haluaisin vaatekaappiini tuon tyylisen väljän hameen. Mua ei imartele oikein sellaiset vartalonmyötäiset maximekot yms niin tollanen hame ois just täydellinen! Ja nimenomaan raskausvatsan kanssa. :) Harmi, että ilmeisesti tuo hame on vähän vanhempi niin ei taida enää H&m:ltä löytyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hame on muistaakseni jo toissatalvena alesta tilattu niin ei varmaan löydy kyl enää. Toki samantyyppisiä varmaan hyvällä tuurilla voi jostain netin syövereistä löytyä. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright