Slider

My summer holiday so far

28.7.2018

Lähes kaks viikkoa kesälomaa vietettynä. Vielä yks kokonainen jäljellä ja todettakoon, että ei ois voinut parempaan saumaan mun lomani osua. Näillä helteillä ei todellakaan oo ollut ikävä töihin - ei sitten yhtään! Parin viikon aikana oon ehtinyt vaikka ja mitä, joten päätinkin tulla tekemään pientä listausta mun kesäloman tapahtumista. 

kesäloma8

Mun kesäloman aikana oon tähän mennessä...

...käynyt uimassa varmaan useammin kuin kahtena viimekesänä yhteensä. Lämpötilan pysyttely vähän liian korkeissa lukemissa on saanut mutkin kastamaan itteni, niin järveen kuin mereenkin. Pulahdus viileään on ollut niin virkistävää!


ammuja

...viettänyt aikaa kotikotona maalla. Oon ottanut mun loman aikaseks tukikohteeks mun kotikodin Ikaalisissa. Jotenkin loma ei vaan tuntuis lomalta, jos hengailisin Seinäjoella... Kesäfiilis ainakin mulle syntyy täysin siitä, että saan astua ovesta ulos ilman että naapureita on näköetäisyydellä, kävellä ihan minne vaan huvittaa, syödä suoraan puskista marjoja, seurustella meidän ammujen kanssa, olla metsän keskellä hiljaisuudessa ilman turhaa kaupugin melua ja pelata läheisten kesken ties mitä kesäpelejä.

kesäloma6

...ollut Yyterissä. Viime käynnistä on aikaa ihan mielettömän kauan, joten nyt oli superihanaa päästä pitkästä aikaa kunnon hiekkarannalle meren ääreen ihan vaan nautiskelemaan olosta. Vesi oli kylmää, mutta jopa mä uskaltauduin muutaman metrin uimaan (eli sen verran mitä mun olemattomilla uimataidoilla nyt uidaankaan...)

kesäloma2

...viettänyt aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Lomalla ihan huikeaa on se, kun oikeasti on aikaa niille läheisille. Ei oo kiire töihin, tai kauppaan tai tekemään jotain muita arkiaskareita, vaan sitä aika todellakin on. Mun ja äitin kummityttö oli meillä kotikotona muutaman yön ja voi että miten ihanaa oli temmeltää rakkaan pikkutytön kanssa (joka oikeasti alkaa olla kohta jo iso tyttö ainakin omien sanojensa mukaan). Myös pitkät kahvittelut Eetun sukulaisilla ja käynnit omassa mummulassa ovat olleet todella tervetulleita. En myöskään muista milloin oltas Eetun kans viimeks vietetty aikaa yhdessä monta päivää kunnolla ennen kuin nyt lomalla.

kesäloma1 
...ollut risteilemässä Viking Gracella. Mun nuorimmat veljethän ei ikinä olleet olleet laivalla, joten muutama viikko takaperin mun päähän pälkähti, että me lähdetään, mun äitin, kolmen nuorimman veljen ja Eetun kanssa risteilemään. Varmasti oma postauksensa tulossa meidän matkasta, mutta mainittakoon, että ehkä yks parhaimpia juttuja koko laivalla oli ilmastointi. Ihanaa, kun jossain voi olla viileä. Mä koen ihan oikeutetuks valittaa helteestä siinä vaiheessa, kun joka päivä lukemat nousee jo ihan liian tuskallisiks siihen, että jaksais tehdä jotakin.

kesäloma4

...viettänyt kolme yötä Berliinissä Eetun kanssa. Mulla oli ennen mun lomaa vaan tiedossa, että haluan tehdä reissun jonnekin ulkomaille nyt kun on aikaa ja vielä kun meitä on vaan me kaks. Tästäkin reissusta tuun varmaan kirjoittamaan vielä lisääkin, mutta kokonaisuudessaan matka oli just täydellinen.

kesäloma5

...käynyt superisossa eläintarhassa. Yks juttu, mitä Berliinissä odotin eniten oli The Berlin Zoological Garden, josta löytyi sellasia eläimiä, joita ei täällä Suomessa pääse näkemään, kuten jääkarhuja, kirahveja, norsuja ja apinoita! Ihan mieletön paikka!

kesäloma3

...pukeutunut hameisiin enemmän kuin ikinä. Mä oon yleensä kesäisin ollut shortsi-ihmisiä, mutta jotenkin ei oo tullut mieleenkään edes kokeilla jalkaan farkkushortseja tän masun kanssa. Joustavat hameet on todellin ollut se the juttu ja myönnettäköön, että onhan noi nyt paljon kivemman näkösiäkin verrattuna shortseihin.

kesäloma7

Niin ja tän kaiken lisäks oon esimerkiks syönyt ihan superhyviä ruokia, nauttinut vastapoimituista herneistä, pelannut varmaan miljoona erää unoa ja junapeliä (tunnetaan myös nimellä ticket to ride), ottanut kuvia auringonlaskuista, tehnyt pieniä shoppailuja, eksynyt ostamaan Eetulle uutta autoa, "nauttinut" oman ilmastoimattoman auton lämmöstä, hengaillut mökillä ihan vaan saunoen, uiden ja syöden, elänyt ilman tietokonetta monen monta päivää ja haaveillut jo syksystä (Oi kyllä, kylmät pimeät illat, väreiksi muuttuma luonto, neuleet ja lämmin teekupillinen sormien kylmyyttä karkottamassa. Kyllä kiitos!).

Mites teidän kesä on mennyt? 

5 kommenttia:

 1. Oi sun kesäloma vaikuttaa ihanalta! Mulla koko kesä on menny paiskien töitä, eikä lomasta tietoakaan, haha :D mutta syksyä odotellaan kans ja loppuvuodesta alkavaa mammalomaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut heii, kyllähän kesästä voi nauttia töidekinkin lomassa. :) Ja ihana, että säkin odotat jo syksyä sekä mammalomaa. :D ♥

   Poista
 2. Näyttääpä sun kesäloma ihanalta! Mulla on menny kesä paiskien töitä, eikä lomasta tietookaan, haha :D mut syksyä odotellaan täälläkin ja loppuvuodesta alkavaa mammalomaa ❤️

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta sun kesä! :) Täällä myös yksi joka odottelee jo syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden helteiden jälkeen syksy on todellakin tervetullut! ♥

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright