Slider

Yksi virstanpylväs takana

21.6.2018

valmistujaisjuhlat1 valmis valmistujaisjuhlat2
Toukokuun alku meni opparin kanssa painiskella ja kuin ihmeen kaupalla mä valmistuin kuin valmistuinkin päivämäärällä 25.5. Juhlat tosin juhlittiin viimesunnuntaina. Koko toukokuun alun mä päätin käyttää kaiken vapaa-aikani ihan vaan oppariin, eikä ihmekään jos pieni väsymys pääsi käymään päälle ja koko blogi unohtui. Ilmeisesti 40-tuntiset työviikot ja täysillä painaminen tekivät tehtävänsä. Parhaita hetkiä oli ne, kun sai illan päätteeks sulkea tietokoneen, käydä pitkällä kävelyllä ja lukea vielä rauhassa Potteria illalla ennen nukkumaanmenoa. Koko oman sosiaalisen median päivitteminen oikeastaan unohtui ja voi että miten hyvältä on tuntunut nyt alkukesän ihan vaan keskittyä omaan itteensä koko toukokuun valmistumisrumban jälkeen. 

Mä oon tässä kuussa ehtinyt lomailla noin viikon, lukea enemmän sivuja kuin varmaan viimeisen puolen vuoden aikana yhteensä, nauttinut ihan tosi pienistä ja yksinkertasista asioista ja antanut itteni levätä. Jotenkin mun arkeni on taas alkanut kaivata tätä omaa pientä harrastusta. Ehkä on siis aika taas palata blogin pariin ja kirjoittaa just sen verran ja silloin kuin hyvältä tuntuu. Kamerakin on liian usein päätynyt keräämään pölyä hyllylle - ehdottomasti sekin rakas harrastus kaipaa tätä blogia ponnistuslaudakseen. Luvassa on toivottavasti entistä enemmän hyvinvointia, isoja uutisia ja noh, kepeätä tyttöhömppää (lue: sisustus-, meikki- ja vaatejuttuja) tietenkin! 

Oikein ihanaa juhannusta itse kullekin! Muistakaa rentoutua ja nauttia!

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! <3 Toi opparirumba on vielä liiankin tuoreessa muistissa, mä valmistuin tarkalleen 10 päivää sitten, haha! Oppari, ei enää ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä oli kyl täysi työ. Onneks on opparin teko nyt takana ja valmistumispaperit saatuna. :D

   Poista
 2. Paljon onnea valmistumiseen! Hienosti tsempattu. Täällä kans valmistuin itse juuri samaisena päivänä. Niin ihana tunne.

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon onnea myös sulle valmistumisesta! :)

   Poista
 3. Apua miten kivoja kuvia! Millä objektiivilla sä oot nää kuvannut? Ja kuvaatko ihan manuaalilla aina vai minkälaisia asetuksia tykkäät käyttää näihin missä tausta sumentuu näin ihanasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) ja nää on kuvattu Canonin 85mm f 1.8 objektiivilla, joka vaikuttaa paljon tohon taustaan. Ja kyllä, manuaalia käytän aina. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright