Slider

Täydellistä lisätilaa: Messinki-lasitarjoiluvaunu

27.6.2018

Kun oma vaari hehkuttaa kerta toisensa jälkeen huutokauppalöytöjään (jotka muuten sai halvalla), ei sitä oikeastaan uskoisi, että niiden seasta oikeasti löytyy jotain omaa silmää miellyttävää. Mun ja vaarin sisustusmaku ei ehkä ihan kohtaa. Poikkeustapauksiakin kuitenkin löytyy, sillä muutama viikko takaperin mä palasin mummulasta vaarin huutokauppalöytö takakontissa...

lasinen tarjotinpöytä blogi

Mä tykkään meidän pyöreästä ruokapöydästä, mutta se nyt ei satu olemaan mikään tilaihme. Yritäppä tunkea esimerkiks neljä vierasta ja tarjoilut saman pöydän ääreen. Täysin mahdoton yhtälö. Mitään fiksua ratkaisua en ollut keksinyt, ennen kuin päädyin siis raahaamaan tän messinkisen lasitarjoiluvaunun meille. Vaunu siis majailee meidän ruokapöydän vieressä. Tällä hetkellä se toimii kauniina kukkapöytänä, mutta todellakin tarpeen tullessa tuo täydellistä lisätilaa, kun ruokapöydän neliöt ei enää riitäkään.

lasinen tarjotinpöytä blogi2 messinki lasipöytä
Ulkonäöltään vaunu on ainakin mun omaan silmään supernätti ja sopii meidän sisustukseen. Jos ja kun me joskus päädytään hankkimaan kunnon ruokapöytä, eikä lisätilaa enää tarvitakaan, tulee vaunusta ehdottomasti paikka mun laukuille, kosmetiikalle tai koruille. Luultavasti se myös toimis kätevästi ihan vaan vaikkapa eteisen apupöytänä tai yöpöytänäkin. Enkä panis pahitteeks, jos joku tätä oikeasti joskus käyttäis vaikkapa aamupalan tarjoiluun sänkyyn! Pointsit ehdottomasti tästä löydöstä vaarille - joskus niistä huutokaupoistakin löytyy näköjään aarteita.
 lasinen tarjotinpöytä blogi3

Ootteko te onnistuneet löytämään täydellisiä huonekaluja jostain muualta kuin huonekalukaupoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright