Slider

Viime päivien tunnetiloja x 8

8.4.2018

feelings7

Ikävä: Mulla on ikävä niin rakkaita kotikotona asustelevia kisuja. Vierellä kehräävä kissa on vaan jotain niin ihanaa ja rakasta. Toki kissojen lisäksi on ikävä perhettä, sukulaisia ja kaukana asuavia ystäviä. Oi että miks kaikki rakkaat ei vois asuu ihan jossain kulman takana.

Onni: Sellanen onni, joka tulee ihan vaan pienistä arkisista asioista. Täydelliseltä maistuva jäätelö, toinen vierellä, auringonpaiste ja pieni hymy.

feelings5

Kyllästyneisyys: Onnea on pienet tavalliset asiat, mutta välillä tulee ihan järjestön kyllästyneisyys omaan arkeen. Joka päivä tuntuu ajoittain liian samalta... Ehkä pitäis kokeilla jotain uutta.

Yksinäisyys: Välillä tuntuu, että täällä isossa maailmassa ollaan niin yksin. Viime aikoina oon kokenut hyvin vahvana myös sen, että mun ihmissuhdeverkostoni täällä Seinäjoella on suhteellisen pieni, mitä kautta fiilis on ajoittain tosi yksinäinen. Koulun kautta tulleista kavereista lähes kaikki on valmistuttuaan muuttanut pois ja suurin osa ihmissuhdekontakteista on töissä ja vuorotyö tuntuu rajoittavan todella paljon ihmisten näkemistä. Onneks mä sentään oon ihminen, joka viihtyy todella hyvin yksinäänkin!

feelings3

Väsymys: Kieltämättä viikottain noin 40 töissä vietettyä tuntia vie jo aika hyvin mehut, mutta kun siinä yrittää vielä saada opparia edes jotenkuten eteenpäin, pitää kodin siistinä, jääkaapin täynnä, laittaa ruokaa, kirjoittaa blogia ja elää elämää, niin se kyllä vie energiat aika hyvin...

Ärtymys: Väsymys johtaa aika hyvin tähän. Ärsyttää, kun on ite ollut töissä ja toinen ei ookaan sinä aikana tehnyt edes ruokaa, ärsyttää, kun ei jaksa tehdä mitään ja ärsyttää, kun aamupuuroon ei ookaan enää lempimarjoja pakkasessa... 

feelings6

Itkun ja naurun sekoitus: Siis tiettekö, kun on tosi väsynyt eikä millään meinais jaksaa ja kaikki vaan itkettää ja sitten toi rakas tulee viereen lohduttamaan ja naurattamaan ja se johtaa siihen, että vaan itkee ja nauraa ihan täysillä yhtä aikaa. Aika koomista sanoisinko.

Kiitollisuus: Kiitollisuus ylipäänsä siitä mitä mulla on: perhe, ihana koti, työ jossa useimmiten viihdyn, blogi, ystävät, terveys... Listaa vois jatkaa loputtomiin.

feelings2

Välillä tuntuu kyllä siltä, että ihmisen mieli on yks vuoristorata. Välillä naurattaa ja minuutin päästä jo sitten itkettääkin. Mutta noh, se on vaan elämää! Näiden tunnekuulumisten myötä oikein tunteiden täyteistä sunnuntai-iltaa itse kullekin!

4 kommenttia:

 1. Kiva ja jotenkin erilainen postaus! Mä en oo aiemmin törmännytkään muistaakseni tämmöisiin :) Nyt kun itsekin miettii omaa tunneskaalaa vaikka päivän mittaan niin kyllä se vaan joskus aikamoista vuoristorataa tosiaan menee. Oli pakko kirjata tämä postausidea ylös omiin muistiinpanoihini! :)

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joskus vaan pälkähtää päähän näitä ihan kokonaan uusiakin postausideoita ja tätä oli kyllä kiva toteuttaa. Ja heii, ehdottomasti kantsi kans kirjotella samantyyppinen postaus - omia tunnetilojaan on hyvä pysähtyä välillä miettimään. :)

   Poista
 2. Olipa kivan erilainen postaus!! :) Mulla on kans ollut noita yksinäisiä fiiliksiä. Niitä on aika usein varsinkin kun asuu yksin, eikä saata olla moneen päivään ketään kenen kanssa jutella! :/ Kirjotin itseasiassa aiheesta postauksenkin, jos kiinnostaa käydä lukemassa niin se löytyy täältä: http://www.katjajohanna.fi/2018/02/yksinaisyys.html http://www.katjajohanna.fi/2018/02/yksinaisyys.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en edes asu yksin, mutta rehellisesti sanottuna kukapa jaksaiskaan viettää kumppaninsa kanssa aikaa 24/7. Välillä ois kuitenkin ihana hengailla muidenkin kanssa. Ja mä oon itseasiassa ton sun kyseisen postauksen käynytkin lukasemassa. :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright