Slider

Throwback style April

4.4.2018

Näitä throwbackstyle-postauksia on näkynyt muun muassa Saijan ja Inkan blogeissa ja mä oon tykännyt lukea niitä paljon! Mä päätin hypätä samaan junaan ja luoda katsauksen omiin vanhoihin asuihini. Mikä voiskaan olla hauskempaa (lue: nolompaa) kuin katsaus omiin muka niin tyylikkäisiin asukokonaisuuksiin.

HUHTIKUUASU2014

2014

Ei tietoakaan siitä, että kuvia oltais lähdetty ottamaan omaa kotipihaa kauemmaks. Näissäkin taustana mikän muukaan kuin oman kotikodin seinä. Päässä hiustenpidennykset, jalassa niittikiilakorkokengät, joita rakastin yli kaiken, dr. denimit ja muka hieno toppi. Koruja tottakai piti olla läjäpäin ja mitä värikkäämpiä sen parempi. Pukisinko uudelleen? Mustat farkut kyllä, muuta sitten en. Kiilakorot ei todellakaan oo enää mun juttu ja vieläpä tennariversiona. Hyi. Värikkäät korut on myös jo päivänsä nähneet. Niin ja vissiin oon ollut kevään pauloissa, sillä huhtikuu ja mulla ei oo ees takkia päällä... Onneks näissä kuvissa tuli värjöteltyä vaan hetki kotikodin kuistin reunalla seinää vasten...

HUHTIKUU ASU 2015

2015

Tää asukokonaisuus ja nää kuvat on jopa yllättävän kivoja. Mitään en enää näistä omista (paitsi kengät lojuu myytävien juttujen pussissa), mutta kokonaisuus on ihan kiva. Neuletakki oli järkyttävän huonoa materiaalia ja muistankin, että käytin sitä ehkä vaan pari kertaa. Kengät oli mun ykköslempparit ja kulutin ne kirjaimellisesti puhki. Nahkahame taas toimii aina ja crop top on myös ihan kivan näkönen, vaikka sitä en enää päälleni pukiskaan. Mun hiukset näytti olevan tosi oranssihtavat värjäämisen jäljiltä...

HUHTIKUU2016

2016

Ei vieläkään ilmeisesti tietoakaan siitä, että kuvia poistuttais ottamaan omalta pihalta jonnekin muualle... Kuvat on meinaan napattu kotikodin puuliiterin edessä. Oi kyllä (ja laukkuhan piti raahata liiterille mukaan, että sai kivat asukuvat). Ei voi ihmetellä muuta kuin, että miksi. Maa on ihan älyttömän kurainen ja tausta noh, mitä siitä nyt sanois. Tosin pahempiakin on nähty. Tästä asusta taidan omistaa enää ton raitapaidan, enkä sitäkään käytä... Asu on klassinen, mutta joku siinä tökkii. Ehkä toi todella vartalonmyötäinen paita ei vaan miellytä ja kokonaisuus on vähän liian tylsä. Muistan myös miten paljon rakastin tota siipisormusta. Tuolloin tuli tilailtua tosi paljon koruja ebaysta.

HUHTIKUU2017

2017

Nahkahousut on lähes takamuksesta puhki kuluneet ja addut ei enää hohda noin valkoisena, mutta tästä asusta mä tykkään. Bombertakit ei ehkä enää niin iske, mutta takin väri on kuitenkin mitä ihanin. Tän asun voisin pukea päälleni vaikka heti uudelleen esim. vaihtamalla takin vaaleanpunaiseen trenssiin.

huhtikuu 2018

2018

Muutaman päivän takaiset asukuvat, jotka tuutte näkemään varmaan jossain vaiheessa vielä tarkemmin. Päällä klassinen kamelinruskea villakangastakki, eikä tietoakaan siitä, että tarkenis ihan vaan kevättakilla. Todellisuudessa ainut kevättakki, jonka oon päätynyt vetään päälleni on ollut urheilutakki ja senkin alla on ollut paksu fleece. Niin sitä kevättä edelleen odotellessa siis. Mutta tää asu on todellakin just sellanen, mitä mun tyyli on tällä hetkellä: maanläheisiä värejä ja klassisia vaatekappaleita, joihin tuun pukeutumaan varmastikin vielä vuoden päästä. Suuri muutos on myös tapahtunut hiuksissa - kun vuonna 2014 oli vielä pidennykset ja vaalennuksen jälkeen tummaksi värjätty tukka, niin näissä kuvissa on jo kokonaan oma väri kasvanut takaisin, enkä pidennyksillekään oo enää tarvetta.

Kummasti oma tyyli on vaan vuosien saatossa muuttunut. Jännä miten sitä aikoinaan kuvittelee ollessaansa hyvinkin tyylikäs, mutta näin jälkikäteen katsottuna ei sitten niin yhtään... Varmaan viiden vuoden kuluttua kauhistelen tätä viimeisintäkin asua, mutta se jääköön nähtäväks sitten silloin.

6 kommenttia:

 1. Jotenkin symppis toi kun oot ottanut käsilaukun puuliiterille! :D Nää postaukset on ihan huippuja! :)

  VastaaPoista
 2. Rakastan näitä tämmösiä postauksia, ja tääki tosi hyvin toteutettu! Näissä kiinnitin ihan hirveesti huomiota siihen, että missä nää kuvat on otettu - varsinki tosta ekasta tulee niin mieleen kaikki munki 2014 asukuvat.. Kaikki aina omaa talon seinää vasten etu/taka pihalla otettu... Niin, ettei varmasti kukaan tuttu sattuis näkemään...

  https://auroranieminen.blogspot.be/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Nykyään ei kyl tulis enää mieleenkään mennä kuvaileen johonkin puuliiterille piiloon... :D Ja oi että jos ois ollut vielä vanhempia otoksia tässä mukana, niin nehän ois otettu ihan vaan omassa huoneessa joko peilin kautta tai sitten jotain seinää vasten... :D

   Poista
 3. Nää postaukset on kyllä niin kivoja! Sun tyyli on muuttunut tosi paljon ja uusimmat asukuvat on eniten mun mieleen ja lähimpänä omaa tyyliä :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright