Slider

Rakastunut pystyraitaan

10.4.2018

Nyt luvassa toivonmukaan talven viimeinen asu! Jos ei mitkään superpakkaset enää pääse yllättämään, niin varmasti en kaipaa villakangastakkeja seuraavaan puoleen vuoteen. Viime aikoina pystyraita on ollut etenkin se the juttu. Mä rakastan perinteistä vaakaraitaa, mutta pystyraita on päässyt ihan samalle rakkauslevelille. 
 raitaa 1
takki: vila | pusero: kappahl | hame: h&m | kengät: adidas originals | laukku: new look

Mä myös uskon vihdoin ja viimein löytäneeni se kauluspaidan, joka oikeasti tulee pääsemään vähän liiankin aktiiviseen käyttöön. En koskaan oo ollut mikään suuri kauluspaitojen ystävä. Jotenkin ne tuntuu liian virallisilta ja usein niiden mukavuusaste ei oo kovin suurella tasolla. Tää kuvien pusero kuitenkin tuotti poikkeuksen. Kun mä pari kuukautta sitten sain päähänpinttymän pystyraitaisesta puserosta, niin sitähän sitten etsittiin kissojen ja koirien kanssa joka nettisivulta. Täydellinen yksilö kuitenkin löytyi lopulta Kappahlista! Pystyraitapaita näyttää ihan superihanalta nahkahameen kanssa ja jottei liian viralliseks mentäis, niin adidaksen superstarit on todella soppeli kumppani tähän asuyhdistelmään.

raitaa 4 raitaa6 raitaa 5

Tästä talven viimeisestä asusta tuli ehdottomasti luultavasti myös koko talven paras. Joten eiköhän tähän oo hyvä päättää talvipukeutuminen ja siirtyä kevätgarderobin pariin. Ja tää asu muuntuu ihan superhelposti jopa kesäisemmäks ihan vaan takkia vaihtamalla ja luopumalla fleecesukkahousuista. 

Aurinkoista tiistaita! ♥ Ootteko te myös ihastunut pystyraitaan?

4 kommenttia:

 1. Pystyraita on kyllä tosi jees! <3 Vaakaraita ei juurikaan omalla kohdalla iske :-) Kivan simppeli tää asukokonaisuus!


  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 2. Pystyraita näyttää sulla tosi kivalta <3 Ite en pahemmin raidoista välitä, mitkään selkeät muodot ei oo pahemmin mun juttu

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ite taas tykkään ihan älyttömästi raidoista! :)

   Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright