Slider

Bette Box - hitti vai huti?

29.4.2018

Bette boxista oon kuullut monenmoista mielipidettä. Jotenkin mielikuvat paketista ovat olleet sitä luokkaa, että sieltä tulee jotain hammastahnaa joka kuukausi... Mä sain Bette Boxilta tän huhtikuun paketin itelleni tsekattavaks ja pääsin tutustumaan paremmin siihen, millanen paketti onkaan kyseessä todellisuudessa.
  testittä bettebox

Tästä huhtikuun paketista oli kaksi erilaista versioita: pitkäaikaistilaajien paketti ja uudempien tilaajien paketti. Mulle lähetettiin pitkäaikaistilaajien paketti ja myönnettäköön, että jos olisin sen toisen paketin saanut, olisi se ollut aika pettymys. Pitkäaikaistilaajien paketti puolestaan ei ollut huono sisällöltään, mutta ei se ihan nappiinkaan osunut.

mossa vitamin oil cocktail blogi

Ensimmäisenä paketista paljastui Mossan Vitamin Oil Cocktail -kasvoöljy. Tuote lupaa heleyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja sen tää todellakin tekeekin. Tähän tuotteeseen suorastaan rakastuin. Tää vieläpä tuoksuu ihan mielettömän ihanalta! Tätä voisin ostaa muutenkin.

bettebox huhtikuu blogi

Glissin hoitoainesuihke oli ihan kiva tuote. Tälläsiä vaan mulla sattuu olemaan jemmassa vähän liikaakin. Jotenkin mä en vaan osaa käyttää näitä hoitoainesuihkeita ja unohdan aina niiden olemassaolon. Muuten tuote oli kuitenkin ihan ok.

bettebox huhtikuu blogi2 
Iberon sivellinsetti lähinnä huvitutti. Oon ehkä vähän liian tarkka mun siveltimien suhteen ja nää ei laadultaan yllä sille tasolle kuin haluaisin. Nää taidan lahjottaa eteenpäin äidilleni, joka ei kuulemma edes omista puuterisivellintä... Lyhytaikaisten tilaajien bokseista ilmestyi kuulemma luomiväriablikaattoreita - ei kai kukaan enää nykypäivänä edes käytä sellasia? Vai käyttääkö? 

bettebox huhtikuu blogi3  
Lumenen Nordic Chic CC -peitekynä oli kiva tuote. Mä tykkään ihan mielettömästi Lumenen tuotteista, mutta jotenkin tää ei oo mulla päässyt kovinkaan aktiiviseen käyttöön. Ehkä mun naamasta ei vaan löydy tarpeeks punasia korjailtavia kohtia. Kiva tuote muuten, mutta tälle ei vaan jotenkin löydy käyttöä.

bettebox huhtikuu blogi4 
Boksista löytyi myös Bio2you anti-ageing silmänympärysnaamio, jota mielenkiinnolla testaan hetin kun vaan muistan. Tuote on sellanen, johon en kaupassa ainakaan ihan heti osais tarttua. Oscar de la Renta Bella Blanca -tuoksu oli myös kiva yllätys, sillä mä tykkään testailla erilaisia hajuvesiä, mutta itse sisältö oli kyllä pettymys: niin tavanomainen ja tylsä tuoksu kuin vaan olla voi.

bettebox huhtikuu blogi5

No onko se Bette Box tilaamisen arvoinen tän paketin perusteella? Sanoisin, että jos on paketin pitkäaikaistilaaja, niin paketti on ihan kiva kuukausittainen yllätys, uusia tuotteita on aina kiva testailla ja rahoilleen saa vastinetta, mutta uutena tilaajana en tätä lähtis ehkä tilaamaan.

Onko teillä kokemuksia Bette Boxeista?

*Boxi saatu

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla tällainen rehellinen mielipide näistä Bette Boxeista, niitä nimittäin tunnutaan yleensä ylistävän sokeasti maasta taivaisiin! Onneksi en ehtinyt tilata uutena tilaajana tätä, olis kyllä kaduttanut...

    VastaaPoista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright