Slider

Kevään TO DO-lista

20.3.2018

Voi että miten mä odotankaan sitä, että kevät tulisi kuorestaan lopullisesti, saataisiin luopua valkoisesta lumikuorrutteesta ja koko maailma valaistus vihreydellään. Vaikka mä rakastankin talvea, niin kyllä se pidemmän päälle alkaa tuntumaan tuskalliselta. En vaan jaksais enää vetää joka kerta ulos astuessani päälle vähintään kolmea vaatekerrosta, tapella kameran valotuksen kanssa lumen kirkkauden takia, skrapata auton laseja tai kastella eteisessä sukkiani sisään kenkien mukana tulleessa lumessa. Kevät olis todellakin niin tervetullut jo nyt. Tuntuu muuten hassulta katsella tasan vuosi tai kaks sitten otettuja kuvia ja verrata niitä näihin - eihän silloin ollut lunta juuri yhtään. Kevään kunniaks päätin koota pienen kevään to do -listan, jota toivon mukaan pääsen jopa toteuttamaan mahdollisimman pian!

VAALEANPUNAINEN TEDDY 19 takki: h&m | housut & laukku: only | kengät: adidas gazelle | huivi: gina tricot

Nauti lenkkipoluista asfaltin paljastuessa lumen alta. Talvella lenkkeily on jäänyt todella vähälle liukkauden takia ja oon lähinnä pitäytynyt vaan suksien päällä. Hiihto on talvisin se juttu! Mutta kevään tullen haluan taas kaivaa lenkkarit esiin ja todeta lenkkeilyn ihanuuden.

Pidä maljakossa mahdollisimman usein tuoreita leikkokukkia. Ne vaan piristää kummasti.

Suunnittele kesälle jokin lomareissu. Matkakuume on siis todella suuri tällä hetkellä! Vielä kun osais päättää kohteen.

Oleile enemmän ulkona. Koko talvi on oikeasti tullut vietettyä suurimmaks osaks sisätiloissa. Mä kaipaan jotenkin todella paljon raikasta ilmaa ja olis ihana oppia se, että pihalle voi lähteä tekemään ihan pienenkin kävelyn huvin vuoks ilman sen kummempaa syytä.
  VAALEANPUNAINEN TEDDY 17VAALEANPUNAINEN TEDDY 20

Ole hiljaa ja kuuntele lintujen laulua. Jo nyt voi aamusin herätä siihen, kun pikkulinnut laulaa. Niin rentouttavaa ja takuuvarma merkki siitä, että kevättä kohden mennään.

Osta takapihalle uusi grilli. Meidän edellinen grilli tosiaan löi vikavirtasuojan päälle joka kerta kun sen laittoi seinään... Viimevuonna ei siis paljon grillailtu, joten ehkä pitänee korjata se asia.

Hanki uusia viherkasveja niin sisälle kuin pihallekin. Olis ihanaa tehdä pihalle joku kaunis kukka-asetelma ruukkuun ilahduttamaan niin itteä kuin ohikulkijoitakin. Myös sisätiloihin tarttisin jotain uutta vehreyttä edellisten kuolleiden tilalle. Se on kyllä niin palkitsevaa, kun huomaakin kasvien todella kasvavan sen sijaan, että ne kuihtuu.

Bongaa kevään merkkejä. Ensimmäiset leskenlehdet, hiirenkorvat, leppäkertut... Näitä riittää. On vaan niin siistiä huomata tollasia pikkujuttuja ja tajuta, miten kesä lähenee.
 VAALEANPUNAINEN TEDDY 18 VAALEANPUNAINEN TEDDY 25

Pukeudu väreihin. Etenkin vaaleanpunainen ja keltainen taitaa olla tän kevään juttu. Oon pukeutunut ihan liikaa viimeaikoina vaan mustaan, harmaaseen ja ruskeaan, joten eiköhän nyt olis aika verhoutua väreihin.

Ota entistä enemmän asukuvia. Suunnitelmissa on tällä hetkellä uuden objektiivin osto. Itseasiassa kyseinen objektiivi tällä hetkellä majailee jo viereisellä välilehdellä odottamassa lopullista ostopäätöstä. Objektiivi lisäisi varmasti innostusta entisestään! Ja Eetukin nykyään lähtee ihan miellään mun kanssa ottamaan kuvia, sillä se on erinomainen tapa saada raitista ilmaa (ja mut tyytyväiseks. Haha!)

Käy mökillä ja veikkaa jäidenlähtöpäivää. Mökille olisi ihana päästä jonakin vähän lämpimämpänä päivänä, laittaa sauna kuumaks ja heittää talviturkki jääkylmään veteen. Viimevuonna uintikertojen määrä jäi nollaan, joten pitänee varmistaa tänä keväänä hyvissä ajoin, ettei käy samoin. Mä myös joka vuosa yritän veikata milloin jäät lähtee, joten niin taidan tehdä tänäkin vuonna.

Hanki kumisaappaat. Haluaisin sellaset keltaset tai vaaleanpunainet Hai-saappaat. Tai sitten Hunterit. Eipähän vesikelit haittais enää sen jälkeen. Taitaa multa kotikotoa tosin löytyä ikuisuuden vanhat Nokialaiset, joista varmaan valehtelematta löytyy sisästä heinää ja pohjista lehmän paskaa, mutta sellaset ihmisten ilmoille soveltuvat saappaat ois kyllä must...

VAALEANPUNAINEN TEDDY 22 VAALEANPUNAINEN TEDDY 23

En kyllä malttais millään odottaa sitä päivää, että kevät todellakin olis täällä. Ehkä sen verran oon jo ollut intona, että oon jopa kaivanut kaikki kevättakit eteisen naulakkoon jo odottamaan. Niin ja oon jopa kyttäillyt forecan säähistorioita ja tutkaillut viimevuosien kevään lämpötiloja. Eiköhän se kevät sieltä kuitenkin tuu jo kovaa vauhtia vai mitä? Eilen jopa bongailin kauppareissulla muutamia intoilijoita, jotka oikeasti jopa kulki jo kevättakeissa. Ehkä tämäkin vilukissa kohta tarkenee!

Joko te ootte valmiita tunkemaan kaiken talveen liittyvän varastoon ja ottamaan kevään lämmöllä vastaan? Niin ja mitäs teidän kevään to do -listoilta löytyy? 

2 kommenttia:

  1. Toi takki on ihan mielettömän ihana! :) Matkakuume nostaa täälläkin päätään, Santorini houkuttaisi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä! Ääää, mäkin oon kattellut Santorinia ja Kreikkaa yleensäkin, mutta myös Barcelona ja Rooma kiinnostais. Voi kun osais päättää... :D

      Poista

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright